אוקיי אז הסבר
כשדיברתי על שם קליט וממצה , דיברתי באופן כללי, ולא הפנתי את הדיעה שלי לגורם מסויים ..... וגם אמרתי שאני בעד מילה אחת בשם (ברוב המקרים)..... בכל אופן הדוגמא שנתתי של "ארצינו, אז את שומעת, אז אתמול....בלבלבלב..." זה סתם תמיהה לאיך לקרוא לך : "ארצינו", או "ארצינו הקטנטונת" או בכלל איזה עיוות מומצא לשם.... בקיצור, לא חשוב.... תשכחי מכל הסיפור, שימי לעצמך איזה שם שבא לך ! בזה סגרנו את הבאסטה ! "פסחזון" היה מופנה לדקל , אם את לא בטוחה בדברים כאלה, לא בדיוק מבינה למי זה הופנה או למה התכוונו .... , אז תמיד את יכולה לשים לב למיקום ההודעה בשרשור : אם תשימי לב - כל הודעה שבאה כתגובה להודעה אחרת , ממוקמת טור אחד אחריי, אבל לא תמיד מתחת לאותה ההודעה , למשל אם יהיו שתי הודעות שהנקודות הכחולות שלהם בתחילתן מצד ימין יהיו באותו טור - הן שתיהם תגובות לאותה ההודעה שמעליהן , או כמו למשל שאם יש שרשור שהולך כזה באלכסון ופתאום נשבר , ומגיעה הודעה במיקום שונה אחרונית ... , אז היא תהייה מופנית להודעה מסויימת למעלה , שהעיגול הכחול שלה יהיה "טור" אחד לפניי...... זה פחות או יותר העיקרון שאני לא בטוחה שהסברתי טוב במילים יום טוב