קונספירציה!!!!!!!!

חזיר בר

New member
ממש לא

זה מהסיפור המבריק של אתגר קרת "לשבור את החזיר". באמת סיפור גדול - "הוא תקע בי מבט של חזיר שיודע שזה הסוף שלו"

אני? פסחזון?

נראה לי שזה לא כוון אליי... דרך אגב- ניסיתי (באמת שניסיתי) לכתוב משהו נחמד באינגליש אבל... ואם כבר אז זו קונספירציה- תפוז עשה לי בעיות עם זה, הוא לא מוכן לקבלני עם שם לועזי
אולי זה בגלל שהוא יודע שטמון בי הרבה יותר מהשם הזה ושאם הוא יסרב בהתמדה לשם לועזי אזכנה עצמי בשם ארצישראלי!או שכנראה המחשב סתם דפוק... BE HAPPY

srullli

New member
no comment ../images/Emo6.gif

כינוי קליט וממצה קרי - מילה אחת , לרוב!, מאפיינת כינוי זה ! היה ,ד"א , בשר הטבעות איזה קטע שבו לא הייתי כ"כ מרוכזת בצפייה, ופתאום תפסו אותי בכתוביות צמד המילים "חזיר בר".... לא יודעת למה אני מספרת את זה בעצם בהוקרה וכבוד רב, רותי ! :)

איזה כיף לקום בבוקר וישר לחייך ../images/Emo24.gif

לא אכפת לי מה חושבים!!! רק עכשיו אכפת לי כי גם ככה אין לי משהו מיוחד עם השם הזה, פשוט ניגנתי באותו יום את השיר אז השם עלה לי... שאלת המיליון היא- האם זה באמת שם קליט?!?! האומנם?!?! BE HAPPY ALL THE TIME
ואם חושבים על זה אז אם חתולה קוראים מיצי (מייאו) אז לכלב צריך לקרוא הוואי (הוואו), משהו בסגנון...

srullli

New member
אוקיי אז הסבר

כשדיברתי על שם קליט וממצה , דיברתי באופן כללי, ולא הפנתי את הדיעה שלי לגורם מסויים ..... וגם אמרתי שאני בעד מילה אחת בשם (ברוב המקרים)..... בכל אופן הדוגמא שנתתי של "ארצינו, אז את שומעת, אז אתמול....בלבלבלב..." זה סתם תמיהה לאיך לקרוא לך : "ארצינו", או "ארצינו הקטנטונת" או בכלל איזה עיוות מומצא לשם.... בקיצור, לא חשוב.... תשכחי מכל הסיפור, שימי לעצמך איזה שם שבא לך ! בזה סגרנו את הבאסטה ! "פסחזון" היה מופנה לדקל , אם את לא בטוחה בדברים כאלה, לא בדיוק מבינה למי זה הופנה או למה התכוונו .... , אז תמיד את יכולה לשים לב למיקום ההודעה בשרשור : אם תשימי לב - כל הודעה שבאה כתגובה להודעה אחרת , ממוקמת טור אחד אחריי, אבל לא תמיד מתחת לאותה ההודעה , למשל אם יהיו שתי הודעות שהנקודות הכחולות שלהם בתחילתן מצד ימין יהיו באותו טור - הן שתיהם תגובות לאותה ההודעה שמעליהן , או כמו למשל שאם יש שרשור שהולך כזה באלכסון ופתאום נשבר , ומגיעה הודעה במיקום שונה אחרונית ... , אז היא תהייה מופנית להודעה מסויימת למעלה , שהעיגול הכחול שלה יהיה "טור" אחד לפניי...... זה פחות או יותר העיקרון שאני לא בטוחה שהסברתי טוב במילים יום טוב

טוב...

אוקי, היתה לי אי הבנה קטנה, טעות שלי... (דקל- שם יפה!) כרגע אתם קוראים לי "חובשת" וזה לא מפריעה לי... אבל אפשר לקרוא לי איך שבא לכם, כל עוד זה ברוח טובה... BE HAPPY

זאת שאלת המיליון!

מסווג! סודי ביותר! אהמ... יש דברים שלא מגלים
בכל אופן, מישהו קרוב לליבי קוראים לו דקל (אני בטוחה שאתם לא אותו אדם) ואתה השני שקוראים לו דקל, אז זה קצת הפתיעני! אני עדיין בדעה שזה שם יפה... (מזכיר את רחל בלובשטיין= רחל המשוררת) BE HAPPY

IC4

New member
עוד על תככים בתפוז

באדיבות חזיר בר מסוים --- אגב , לכל פורשי פורום סרטים- אני חושב שהפורום ההוא הגיע לנקודה הכי זבלית שלו כשלילו רשמה הודעה חשובה שמשדרים את האלמנט החמישי ביס! באותו זמן שודר לראשונה מאטריקס בדיגיטלי והיא לא התיחסה לזה.. איזה מן חרא זה לפרסם אלמנט חמישי , סרט פעולה שיהיה מי שיאהב אותו ולא לפרסם מאטריקס, סרט מעמיק ומורכב בהרבה יותר

למעלה