../images/Emo148.gif
אני חושבת שכן הבנתי, פחות או יותר, את צורת החשיבה שלך, וזו נראית לי תיאוריה בהחלט מאוד מעניינת !!. סתם שתדעי שאני דווקא חשבתי הרבה על כל הנושא הזה (לאחר קריאת ההודעה שלך) למה בעצם באמת התכוונת, אם זה בכלל הגיוני, אם זה יכול להתאפשר, וגם חשיבה קצת יותר מדעית משהו. הגעתי למסקנה שקשה יהיה לי (ואני מן הסתם לא היחידה) לתת לך תשובה (ובכלל מתן תגובה...) אם זה דבר שיכול להתאפשר, כי דבר שכזה דורש איזושהי חוות-דעת קצת יותר מקצועית ומדעית בתחומי הביולוגיה-כימיה-פיסיקה (ואולי עוד משהו שלא חשבתי עליו כרגע
) מאחר והידע, לפחות שלי, מצומצם ביותר . ולמרות הכל, מה שאני כן רוצה לומר בכל-זאת, למרות ששוב זו דיעה מאוד שטחית, ורצוי מאוד לקחת אותה בעירבון מוגבל, זה שנראה לי בכל-זאת שיש הבדל בין טיפת מים, שהיא חומר מסויים אחד עשוי אטומים שונים, שביניהם גם מצוי וואקום, חוץ מהמיכל (השפורפרת) החיצוני שבו גם ישנו וואקום (ואגב , בגלל זה חשבתי שאולי מאחר וקיימת תזוזה של אטומי החומר בתנאי וואקום - אולי כך גם תתאפשר תזוזה כלשהי בתוך שפורפרת של ואקום - למרות שנראה לי שלא....), לבין גוף-האדם שהוא מכונה הרבה-הרבה יותר מורכבת ומסובכת, שמכילה הרבה הרבה חומרים שונים עם יחסי-גומלין ביניהם !. קשה לי לומר, בקיצור, אם זה אפשרי או לא, נראה לי שיש גם בעיית לחץ מסויימת בתנאי ואקום, והשאלה היא איך דבר כזה מסוגל להשפיע, גם על טיפה וגם על גוף-אדם...... חוץ מזה שמצב כזה של הקפאה יכול להיות משול למעין מוות, אולי קליני.....טוב לא יודעת בעצם.... (סתם פשוט נזכרתי פתאום,תוך כדיי, בסיפור פרנקנשטיין, איזו מכונה פאסיבית שיושבת לה בתוך איזו מעבדה נידחת, ללא שום תזוזה ופעולה בתוכה, עד לרגע החייאתה....) בעצם יכול להיות שהיו עוד היבטים שחשבתי עליהם ועכשיו אני כבר לא ממש זוכרת..... נו, מילא... אה, ועוד דבר - נראה לי שיותר נכון לרשום "שינוי הרכב/צורת החומר" במקום לרשום רק "חומר" (אבל זו סתם קטנוניות מצידי,אל תשימי לב אליי.....
לא מנסה להעלות פיוזים....) וכמו שנאמר פה, למרות הרעיון המדליק לדעתי וכל צורת המחשבה, לא נראה לי שאופציה זו של הקפאת הזמן יכולה להתממש בצורה כ"כ חיובית באף מצב. אלא אם כן מישהו (="איש"=כל גורם באשר הוא) יאיר את עיניי עם סיטואציה שלא העלתי בדעתי...... (מישהו ?!) . (גם נזכרתי בכל רעיון התיאוריה של נסיעה במהירות גבוהה מזו של האור - יכולה להניב בערך את אותם תוצאות בסגנון הקפאת הזמן, למרות שבתיאוריה שלך זו הקפאה מוחלטת, ונסיעה במהירות האור זה פשוט מעין עיקוב של הזמן - לפגר אחריי הזמן בהרבה....) אז זהו למעשה. ביי ויום מצויין לכולנו !