הסיטואציה שלנו
אנחנו יושבים במטבח שתיקה למה את שותקת ? אין לי מה להגיד לך אין מה להגיד? יש, אבל אין לי איך להגיד תגידי, תגידי, במילא כל הזמן את מתלוננת עכשיו אתה מבין למה אני שותקת? בטח, כי כלום לא מספק אותך עזוב, שנה חדשה בפתח, בוא לא נתחיל טוב, אז מה יש לך ? מעצבן אותי שאתה כועס שאני בטלפון או נפגשת עם X (חברה טובה) אבל אתה מרשה לעצמך כל היום להסבתובב עם Y (חבר שלו) כמו תמיד, אתה לא שם לב שיש מצבים שאתה מתעצבן עליי על משהו שגם אתה עושה. זה נראה כאילו שלך מותר ולי אסור. מאותו הרגע כאילו נשמעה אזעקה בראשו, קוד אדום, החלונות נסגרים בבת אחת ואין עם מי לדבר, נעול. ואז הוא קם כל הזמן יש לך תלונות, עכשיו החבר שלי לא מוצא חן בעיניך, ניתקת אותי מכולם ואת משקרת שאני לא מרשה ך להיות עם X לא אמרתי שאתה לא מרשה לי, אמרתי שאתה כל הזמן זורק הערות ועקיצות על זה שאנחנו מדברות או מתראות הרבה. הוא עדיין במטבח, כועס. פתאום הוא קם והולך, משאיר אותי לבד. אני מדליקה סיגריה הוא חוזר מדליק לעצמו שתיקה, ברוגז , כבד באויר אני הולכת למיטה הוא נשאר לישון על הספה בבוקר... שתיקה בוקר טוב בוקר טוב שתיקה ביי ביי וזה חוזר על עצמו אחת לחודשיים על אותו נושא... יש הרבה נושאים שאנחנו לא מסכימים עליהם.... יש הרבה סיטואציות כאלו.... מתנצלת על האורך