ברחובות כבר כמה שעות של גשם רציף ודי חזק
נ נתנאל531 Well-known member 1/1/18 #44 מרכז הכובד עובר לדרום מתפתחים שם גושים קטנים ועוצמתיים, מי שזה עובר עליו - זוכה, מי שמפספס - בוכה, ומי שזוכה לרכבת ארוכה מדי - יטבע...
מרכז הכובד עובר לדרום מתפתחים שם גושים קטנים ועוצמתיים, מי שזה עובר עליו - זוכה, מי שמפספס - בוכה, ומי שזוכה לרכבת ארוכה מדי - יטבע...
ט טורנדו 221 New member 1/1/18 #47 42 מ"מ באשקלון צפון היום וסוף סוף ס"ר ראשונה לעונה אגב אני היתי במרכז העיר שמה היה גשם בינוני חזק, אבל מסתבר שבבית שלי היתה חגיגה יפה, חייב לצין שזה די מפתיע לא ציפתי לכמויות הללו ,
42 מ"מ באשקלון צפון היום וסוף סוף ס"ר ראשונה לעונה אגב אני היתי במרכז העיר שמה היה גשם בינוני חזק, אבל מסתבר שבבית שלי היתה חגיגה יפה, חייב לצין שזה די מפתיע לא ציפתי לכמויות הללו ,
U Uriel Lifshitz New member 1/1/18 #46 סביב 14:00 גשמים עזים בצפון ת"א הייתי בנהיגה והיה קשה לנסוע בגלל הראות המוגבלת והנהרות בכבישים
6 600 מטר מעל הים New member 1/1/18 #48 מאז הצהריים התחיל לרדת גשם, 4.2 מ"מ עד כה בערד..., הגשמים מ..קל עד בינוני-כבד לסירוגין עד אחרי הצהריים, וכרגע ללא גשם.
מאז הצהריים התחיל לרדת גשם, 4.2 מ"מ עד כה בערד..., הגשמים מ..קל עד בינוני-כבד לסירוגין עד אחרי הצהריים, וכרגע ללא גשם.