ואי נראה שעבר נצח
מאז שכתבתי "עכשיו אני"
סדרת החודש:ראיתי סדרות החודש אף אחת מהן לא שווה איזכור . (זירת הפשע צריכה איזכור רע
) אז חדר החדשות
סרט החודש:ראיתי כמה סרטים אבל מלא זמן לא היה סיכום אז אני לא בטוח מה שייך לאיזה חודש. אז אני ארשום סרט שסיימתי לראות בדקה לחצות ביום חמישי והוא המתנה שמלא זמן רציתי לראות אותה אבל הדס כתבת משהו בקשראליו אז חשבתי שיש איתו בעיה אז דחתי את הצפייה בו
שיר החודש: REO Speedwagon - Take It On the Run
ספר החודש:צייד הראשים .מעבר חד
איזו סדרה אתה חושב שהכי קרובה ללתאר את החיים שלך?My So-Called Life
מה היית רוצה לראות בפורום שאין בו (או שאין בו הרבה)?פעם הייתי אומרת גולשים
זורק חום, רדיאטור או מזגן (על חימום)?מזגן אבל כזה שעובד . מזגן שלנו מוציא קור
לחזרה של אילו סדרות אתה הכי מצפה בינואר?אין שום סדרה כזאת לא בינואר ולא בשום חודש אחר
למה הזברה לובשת פיג'מה?ואי אם היה לך מושג כמה פעמים ביום ...עזוב ביום בשעה אני שומעת את השיר הזה . לא היית שואל
איזה שחקן קולנוע (אחד שלא הופיע לפחות בעשור האחרון בתפקיד קבוע
בטלוויזיה) היית נורא רוצה לראות בתפקיד ראשי בסדרה מסוימת (כמו פארגו או בלש אמיתי)?לא מכירה שחקני קולנוע (אבל הקטע שליהוק יכול לגרום לי לחזור לבלש אמיתי )
מה נראה לך יותר משעמם - לצפות בטלוויזיה בטורניר באולינג או בטורניר גולף? (חייבים לבחור אחד, בלי שניהם באותה מידה) ברור שבגולף אני לא יודעת את חוקים שלו אז זה יש משהו נורא מתסכל בלצפות בזה
סרטון של ויל ומאק
בקשר לתמונות של ויל . טכנית אתמול ראיתי את זה
אבל עד החודש הבא אני כבר אשכח את זה
(כמובן שאחרי שאני התלהבתי שהצלחתי לעלות 6 תמונות בלי בעיה .תהיה בעיה עם התמונה אחרונה אז זאת תמונה של סלואן אומרת שויל בטח יגיד who the fuckis Shelly Wexler היא כל כך מכירה אותו
)
נ.ב מצטערת אני עדיין לא לא קולטת איך מדגישים רק את שאלות או רק את התשובות