אם יש משהו שאני אף.פעם לא עושה
 
זה להכנס לנבכי החשבונאות ומאחרי הקלעים של המסעדות. אני גם לא מבין בזה וזה גם לא נעניין אותי כמה עלה להם ואיך ולמה הם תמחרו ככה או אחרת. אותי מעניין הטעם ועד היום לא קרה לי שטעם של מנה עשה לי התגלות של השראה להבין מה ההיבט הניהולי שעמד מאחריה.
 
הדבר היחיד שכסועד מהשורה אני נחשף אליו זה המצב העגום של סגירת מסעדות בשנה שנתיים האחרונות ועל פי הקצב שמסעדות נסגרות לא מתקבל אצלי הרושם שמסעדנים מתעשרים על חשבוננו אלא אם כבר אז שורדים בקושי.
 
ברור שלמחיר של מנה יש השפעה נסויימת, אבל כל עוד לא מדובר במשהו שערורייתי באופן מיוחד אז אני סולח.