קופי בר

פחות מסתדר לי אחרי ארוחת צהריים

לא יודעת למה...
רגילה לאכול עוגת גבינה בפני עצמה
 

lriemann

New member
כמו לאכול טופס אקסל

זה סוד ההצלחה של החבר'ה.
&nbsp
הם מתחילים מהתמה, קובעים רווח גבוה, ועל פי זה מחליטים על גודל המנה ומחירה.
&nbsp
יש הרבה שטוב להם עם זה.
לי זה מרגיש חלול.
 

Gרר

New member
אם יש משהו שאני אף.פעם לא עושה

&nbsp
זה להכנס לנבכי החשבונאות ומאחרי הקלעים של המסעדות. אני גם לא מבין בזה וזה גם לא נעניין אותי כמה עלה להם ואיך ולמה הם תמחרו ככה או אחרת. אותי מעניין הטעם ועד היום לא קרה לי שטעם של מנה עשה לי התגלות של השראה להבין מה ההיבט הניהולי שעמד מאחריה.
&nbsp
הדבר היחיד שכסועד מהשורה אני נחשף אליו זה המצב העגום של סגירת מסעדות בשנה שנתיים האחרונות ועל פי הקצב שמסעדות נסגרות לא מתקבל אצלי הרושם שמסעדנים מתעשרים על חשבוננו אלא אם כבר אז שורדים בקושי.
&nbsp
ברור שלמחיר של מנה יש השפעה נסויימת, אבל כל עוד לא מדובר במשהו שערורייתי באופן מיוחד אז אני סולח.
&nbsp
 
למעלה