20 כך זה נראה
ג גאיליי New member 29/1/06 #25 24 הבסיס נעשה אותו הדבר רק בשלב של הקיפול הנוסף משאירים משולשון קטן יותר כן?
ג גאיליי New member 29/1/06 #26 25 גאיה עשתה הפרש גדול מדיי בין המשולשין ואז המכסה רקד על הבסיס, אם מקפידים על הפרש קטן זה יוצא בול מתאים.
25 גאיה עשתה הפרש גדול מדיי בין המשולשין ואז המכסה רקד על הבסיס, אם מקפידים על הפרש קטן זה יוצא בול מתאים.
ג גאיליי New member 29/1/06 #28 27 ושוב התוצר הסופי ודבר חשוב ששכחתי: שני החלקים נעשים מאותו גודל של ריבוע מקורי.
ג גאיליי New member 29/1/06 #29 ואחרון חביב גאיה מכינה ערימות של קופסאות שאחת גדולה מהשנייה ממש מעט ואז מכל שתיים היא עושה קופסה....
ג גלי של משה New member 29/1/06 #30 תודה ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif אלופת הקיפולים!! ימתלאפי תודות וחיבוקים ממני (השתלם לשחק ב"נסיכות" עם כאלה פידבקים שווים )
תודה ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif אלופת הקיפולים!! ימתלאפי תודות וחיבוקים ממני (השתלם לשחק ב"נסיכות" עם כאלה פידבקים שווים )
י ים כחול New member 29/1/06 #32 מקסים גאילי ../images/Emo23.gif תודה ../images/Emo13.gif בחיי אלופההההההה רק שתדעי לך שמאד קשה לי להיפרד מהקופסאות המהממות שלך אני מראה לכל מי שבא אליי ומזהירה שלא לגעת יותר מידיי פוחדת שלא ייהרסו לי ...
מקסים גאילי ../images/Emo23.gif תודה ../images/Emo13.gif בחיי אלופההההההה רק שתדעי לך שמאד קשה לי להיפרד מהקופסאות המהממות שלך אני מראה לכל מי שבא אליי ומזהירה שלא לגעת יותר מידיי פוחדת שלא ייהרסו לי ...
א אילאיל זיו New member 29/1/06 #33 נהדר ../images/Emo140.gif תמסרי לגאיה יופי של קופסאות? מה היא שמה בפנים
ג גאיליי New member 30/1/06 #35 קישקושים של בנות.... טבעות חרוזים, אבנים טובות שהיא שנוררה מסבתא שלה.... חתיכות נייר שהיא גוזרת חחח כל היום!!!
קישקושים של בנות.... טבעות חרוזים, אבנים טובות שהיא שנוררה מסבתא שלה.... חתיכות נייר שהיא גוזרת חחח כל היום!!!
ג גאיליי New member 30/1/06 #36 אני אציע לה לארגן פה פינת אוריגאמי שכל שבוע נצלם פרוייקט אחר שלה, יש לה עשרות חלקם ממש מורכבים.
ג גלי של משה New member 30/1/06 #37 כן! כן!! ../images/Emo45.gif אני עוד רוצה ללמוד להכין ת'סביבוני אוריגמי.. ואני אחכה בסבלנות, אולי תעלו גם את התליוני פימו..
כן! כן!! ../images/Emo45.gif אני עוד רוצה ללמוד להכין ת'סביבוני אוריגמי.. ואני אחכה בסבלנות, אולי תעלו גם את התליוני פימו..
א אילאיל זיו New member 30/1/06 #40 העלתי את המאמר המצולם למאמרים שלנו ואפילו פתחנו לכבודו קטגוריה חדשה של אורגמי. אני מחכה ומצפה לפרוייקט הבא של גאיה.
העלתי את המאמר המצולם למאמרים שלנו ואפילו פתחנו לכבודו קטגוריה חדשה של אורגמי. אני מחכה ומצפה לפרוייקט הבא של גאיה.