קופסת פינק פלויד

melancholy man

New member
זה עדיין רעיון טוב

לשמוע abbey road מתי שאפשר...
ואגב, הקישור בחתימה הוא לרדיו אינטרנט פסיכדלי מאוד מאוד מומלץ! NP: Chocolate Watch Band - Voyage Of The Trieste (מאותו רדיו ממש)

Shakty

New member
Chocolate Watch Band - אחלה גאראג'

INNER MISTIQUE אחד האלבומים החביבים עלי. והתכוונתי להגיד שהחתימה שלך עשתה לי חשק גם אם זה שנייה אחרי ששמעתי את המשפט האלמותי :"and in the end, the love you take is equal to the love you make" אחד המשפטים הטובים ביותר ברוק.

Jflyaway

New member
מצדיע לך על שעון השוקולדה

טוב לדעת שיש בכלל אוהבי גראז' ... ממליץ בעיקר על האלבום NO WAY OUT

Shakty

New member
יש לי גם את NO WAY OUT

אני אוהב המון סגנונות מאוד מגוונים ממוסיקה הודית קלאסית עד ג'אז אוונגרדי פיני. הפוקוסים שיש לי באוסף מגדול לקטן: ג'אז : המחלה שלי כ 600 דיסקים. ומרגיש כאילו יש לי רק דיסק 1. פסיכדליה+פרוג בערך 600 דיסקים : עם שני פוקוסים ענקיים על פינק פלויד (כולל אלבומי סולו) וגונג (כולל גם את הנספחים של הסולואים של אלן והילג') מוסיקה אתנית (אמיתית לא שטויות אופנתיות שיש עכשיו בארץ) : 100. 250-300 : מיינסטרים,סינת' פופ של שנות השמונים,קלאסי,אלקטרוני.

Jflyaway

New member
יופי יופי....

ג'אז אוונגארד פיני ...אהבתי! יש לי פולק ו PSYCH פיני

Jflyaway

New member
אני יגיד במקומה.. ../images/Emo13.gif

OK לא להקה שולית... אבל - התחיל טוב ונגמר בינוני... ובקשר לפארק הירקון 88 - בושה וחרפה - וזלזול בקהל. קיסריה 2004 כבר היה יותר טוב.

התחיל מעניין נגמר משעמם

שני האלבומים הראשונים של TULL היו טובים, למיטב זכרוני. פעם היה לי אותם (בויניל). כל השאר.... לא כוס התה שלי. אה, כן: והם גם להקה שולית.
או, לפחות, לא ראויים להערצה הכמעט-עיוורת לה הם זוכים בקולוניות-לשעבר מסויימות.

melancholy man

New member
או עכשיו יותר טוב ../images/Emo13.gif

אני כמובן לא מסכים, אבל לפחות יש סדר
ל JT (ולא J אני לא מתכוון לג'ימס טילור...) יש 4-5 אלבומים טובים ואפילו מצוינים, זה לא מצדיק את ההערצה שהם זוכים לה, אבל גם לא צריך לזכות אותם בבוז הקבוע שלהקות פרוג זוכות לו בשנים האחרונות. אגב, שני האלבומים הראשונים (במידת מה שלושת הראשונים), הם יותר אלבומי בלוז מאשר פרוג או פולק כמו שהיו המאוחרים יותר ולכן גם מענינים הרבה יותר (השילוב של החליל הכל כך בריטי של אנדרסון עם הבלוז יוצר שילובים מאוד מענינים), אבל יש לאנדרסון feel מאוד טוב ללחנים טובים וכשהוא מתרכז בכתיבת שירים ולא מנסה לעשות משהו מעבר לזה (כמו יצירות של 50 דקות) ג'טרו טאל הם בהחלט להקה נחמדה מאוד. מה שכן, כמו כל הז'אנר לו הם שיכים הם הרבה חשובים ממה שעושים מהם ב"קולוניות לשעבר" כמו שאמרת. לחובבי שני האלבומים הראשונים, הייתי ממליץ על Blodwyn Pig להקתו של מיק אברהמס הגיטריסט הראשון של JT, שהמשיך לעשות את הבלוז רוק שלו, כפי שהוא חשב שטאל היו צריכים לעשות ואנדרסון מעולם לא הסכים.

Shakty

New member
רק שניים ?

לטעמי הרבה יותר : דווקא הראשון ראשון שלהם יותר בוסר - אבל כל 4 הראשונים לדעתי אלבומי מופת. כש AQUALUNG ו THICK הבולטים את WARCHILD אני פחות אוהב אבל גם הארבעה שאחרי (בעצם חמישה - אלבום ה LIVE פשוט מצוין) גם אלבומים מצויניים. SONG FROM THE WOOD ו MINSTREL IN THE GALLERY הבולטים שבהם. אחרי זה הם באמת התקלקלו אבל להגיד שיש להם 2 אלבומים טובים ?

Davidson

New member
../images/Emo13.gifאת יודעת...

להגיד שלהקה היא לא חשובה או לא איכותית רק בגלל שאת לא משתגעת על הסגנון.. זה קצת ילדותי

One Echoe

New member
../images/Emo45.gif

לא הייתי קורא לזה ילדותי, אבל גם להקות שאני אישית לא מחבב ואני יודע שהן חשובות, אני עדיין מעריך. ויש הבדל לפעמים בין הערכה להערצה\אהבה :)

אולי הייתי צריכה להסביר יותר

שכן ילדותיות מהסוג אליה אתה מכוון היא ממני והלאה. כשאמרתי שטאל היא לא להקה חשובה, זו לא היתה דעתי הסובייקטיבית, אלא תצפית אובייקטיבית. כשאנו בוחנים את ההסטוריה של הרוק - ובמיוחד הבריטי - ומקומה של ג'תרו טאל בהסטוריה זו, זהו מקום שולי לחלוטין. היא אינה להקה “נחשבת”, מה לעשות, אפילו במולדתה. אין כמעט התיחסות אליה בכתיבה על התחום, ואפילו באותם פרסומים )ספרים, עיתונים( המוקדשים לשנות השישים והשבעים, מקומה של הלהקה נפקד. ממש לא זכור לי מתי נתקלתי לאחרונה במאמר או כתבה כלשהם על הלהקה - גם לא בפרסומי “נוסטלגיה” מהסוג הזה. אני מתייחסת רק לפרסומים מהזרם המרכזי, המגיעים אל הקהל הרחב. מאחר ואני מחוייבת לתת בפניכם תמונה אמינה של עולם הרוק, בוודאי ובוודאי שלא הייתי מציגה את הלהקה באור אחר מההולם אותה. לו היתה להקה חשובה, הייתי אומרת זאת. לצערי, היא לא.

Jflyaway

New member
לא צריך להגזים

ולהציג את TULL כמשהו זניח. בסיקסטיז הם היו בעלי השפעה, הכירו, אהבו, ולמדו מהשעטנז הזה עם החליל וכל השטיקים. אני אישית מאוד אהבתי את STAND UP, THIS WAS , ו BENEFIT לטעמי הם התחרבשו כשהשתן עלה להם לראש.... הבעייה היתה (כרגיל) היומרה שהרוק המתקדם "האציל" על הרוקרים האלו. הרבה הרכבים ניסחפו... כולל TULL - וכמו בהרבה מקרים - האמינות והכנות שהיו באלבומים הראשונים הלכו פייפן. PASSION PLAY זו הדוגמא הטובה ביותר לסוג הזה של 'הליכה לאיבוד'

למעלה