קופץ לביקור... צריך עצה

• פותח הנושא haguy
  • פורסם בתאריך

haguy

New member
קופץ לביקור... צריך עצה../images/Emo122.gif

אז ככה, אני חגי, אני נמצא כאן המון... אבל פשוט אני לא אוהב לכתוב, אני מחשיב את עצמי כבן אדם נורא סגור. אני כל הזמן קורא את ההודעות, ואני חייב להגיד שזה פורום ממש ברמה... אז יישר כוח מרמלד. אז אני רק יגיד שאני קרוב לגיל 17. אז אני צריך עצה... אני "מאוהב"
או שזה פשוט בראש שלי, ואני רק חושב ככה, אז לפני 7 חודשים הכרתי מישהו באינטרנט... דיברנו חודשיים, והחלטנו להיפגש. זו היתה הפעם הראשונה שלי עם גבר, וזה היה הדבר הכי טוב שהיהלי, ולא רק בגלל העיניין אלה בגלל שזה היה הוא, הוא ממש גרם לי למשהו בלב. ניפגשנו איפה שהוא בספטמבר... ואז נעלמו עקבותיו, לא דיברנו כמו תמיד.. לא ניפגשנו שוב, עד ללפני חודש, הוא הרים לי טלפון, דיברנו, הוא הסביר, במשך כל הזמן שעבר, דיברנו אבל לא כמו תמידועד שהיתגברתי עליו, הוא חזר, והוא חזר ללב, לא ניפגשנו כי לא יצא לנו, ועכשיו שוב לא דיברנו משהו כמו שלושה שבועות, וזה עכשיו שוב קורה לי.. אני שוב רוצה אותו שוב מתגעגע. אז כאן אתם נכנסים לעניין מישהו יכול לתת לי עצה? איך להחזיר אותו אלי? לא בכפייה כמובן, אני יודע שהוא איפה שהוא רוצה, אחרת הוא לא היה מדבר איתי שוב. אני בטוח שלמישהו יש רעיון!!! אני לא יודע אם אמרתי אבל אני קרוב ל17 והוא בן 22 לא שזה משנה. שלכם חגי

DJNYC

New member
חגי - יש לי שאלה קטנה.

חוץ ממנו? היה לך מישהו אחר?

SC

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

לפי התאור שלך....זה נשמע כאילו הבחור לא התעניין בך כל כך אחרי הפגישה הראשונה.....שכבתם.....והוא נעלם. אם הוא היה רוצה אותך הוא היה משיג אותך.....אהבה צריכה ביטוי....אחרת היא לא שווה. אתה צריך להעמיד אותו במבחן ! לראות בדיוק מתי הוא מתקשר אליך, כמה הוא מתקשר אליך....לאיזו מטרה הוא רוצה להפגש איתך...אם זה מתאים לך יופי...בינתיים הוא איתך....אם הוא לא עונה על הציפיות שלך...שחרר אותו ותמשיך הלאה. איך אומרים... יש הרבה דגים בים. כשמאוהבים...לא כ"כ מקשיבים למה שאחרים אומרים. סמוך על עצמך ותפעל בהתאם לרגשות שלך. בהצלחה, שולי

לירוי25

New member
לדעתי? רד ממנו.

חרף כל התחושות המשכרות והמשקרות עדיף לך לדעתי להעיף אותו לכל הרוחות. הוא נשמע לי מה לא רציני. עדיף לך למצוא מישהו קצת יותר בוגר ורציני שיתאים לך. בהצלחה!

MARMELAD

New member
וולקאם חגי !

קודם כל נתחיל בברוך הבא המסורתי..... ואני שמח שהחלטת לצאת מפינת הקוראים ולהיכנס לסלון הכותבים: קבל
! וכעת לבחור המדובר - אני אסתכן בלהימשע כורדה רזיאל ז´קונט אבל - זרוק אותו לאלף עזאזל!!! אם הוא באמת היה רוצה אותך - הוא היה טורח לשמור איתך על קשר. מאחר והוא גם היה הראשון שלך - ואני מניח שהוא יודע אז תה - נראה לי ממש גועלי מצדו להיות איתך ולהיעלם. מקשר כזה שום דבר טוב לא יכול לצאת. רק שברון לב עבורך. אז אני אומר - נפנף אותו - צא לבלות - תכיר מישהו חדש והרבה יותר שווה - ויהיה טוב

לירונר

New member
אוי.... אני מקבל הפנים הראשי

לחגייייייי
בשמי ובשם חברי הפורום- ברוך הבא לפורומנו הצנוע אחלה קריאה כתיבה ותגובה על כל נושא שבעולם ומי ייתן ונראה רק הודעות טובות... ב~
~ ~לירון~

SBK

New member
כמו Marmelad

אם זה הולך לפי הרוב, אני מצטרף לדעתו של מר מרמלד שיהיה לך רק טוב

haguy

New member
תגובות ותשובות לכולכם..

אז ככה דבר ראשון תודה.. אני תמיד שמח לשמוע עצות... אז קודם כל תודה על קבלת הפנים החמה. אני ממש זקוק לכזו. אז לשאלה הראשונה, כן היה לי מישהו הייתי איתו חודשיים אבל זה לא כל כך הסתדר, כי הוא היה מהבית ספר שלי שיכבה מתחתיי, אבל לא נורא. אז כולם אומרים "תזרוק תשליך" אז בן אדם חכם אמר, קל לדבר קשה לעשות... כן אני כל כל מצדיק אותכם, אבל בכל זאת הוא מעיין "האהבה הראשונה"שלי, אז מה אני יגיד לכם אני יעשה הכל כדי להימנע ממנו, אז עכשיו הוא אפילו מחובר באי סי קיו, הוא על אווי, ואני שואל את עצמי אם חמחוק, אני ממש רוצה אבל אני ממש לא יכול, כי הוא פתאום יכול לשלוח לי הודעה ולהמיס אותי מחדש. קשה, קשה האהבה הראשונה, אם אני לא טועה מרמלד אמר תזרוק אותו ותצא להכיר אנשים חדשים, אבל מרמלדי מתוק שלי אני בסך הכל בן 17, אפילו עוד לו, נמצא עמוק עמוק בארון, אז זה לא הדבר הכי קל לעשות, למועדונים רבים לא יכניסו אותי, ואני אל חושב שהרבה יסתכלו עליי, אם אני יהיה שם. אז בבקשה ממך תן לי המלצה לאן לצאת, אשמח להתעניין, ולשמוע. אבל שאלה, עם מי אני בדיוק צריך לצאת לשם, לבד? , טוב עכשיו רק מלראות את השם שלו שאי סי קיו גרם לי לסגור את האי סי קיו! אז אולי אם אני יכיר או סתם ידבר עם אנשים חדשים המצב יהיה יותר טוב, אז תעזרו לי בזה. אני נורא מצטער על הניסוח הגרוע, או על כל מיני שגיאות כתיב, אני פשוט ממש מתוסכל ממנו! חשבתי לשלוח לו איי מייל אבל אני יוותר. אני בטח נישמע כמו נערה בכיינית בת 16, אבל אני לא!!! אני בן אדם נורא מאושר (חוץ מעכשיו) :) שלכם חגי

MARMELAD

New member
אתה לא נשמע כמו נערה בכיינית בת 16

אתה נשמע כמו נער בכיין בן 16 (כמעט 17)... אבל זה בסדר.... כולנו היינו שם. איפה מכירים אנשים? בבתי קפה. בפורומים. במפגשים של האגודה (ויש לנו כאן בפורום אחד או שניים שהולכים לשם). ומה לא עושים? לא יושבים בבית ומחכים לאיזה אביר על סוס לבן שבעצם הוא סתם נושא כלים על חמור... ובגלל חוסר הנסיון והגיל הוא נראה אחרת. מוחקים אותו מהמסנג´ר. עדיף כבר לא לדעת אם הוא שם מאשר לראות שהוא אווי ולהתבעס. לא שולחים לו אימיילים. לא עונים לאימיילים שלו. ממשיכים הלאה. באמת הרבה יותר קל להגיד את זה מאשר לעשות. אבל מהנסיון שלי - אחרי שהכל נגמר - ואתה ממשיך הלאה - אתה נורא גאה בעצמך

haguy

New member
אחח...

אחח.. מרמלד אתה מדהים אותי כל פעם בתשובות שלך! תודה.. ונקווה לטוב. חגי
וזה בשבילך מרמלד,

לירוי25

New member
הוא מדהים גם בעוד תחומים...../images/Emo2.gif

זה רק אני או שגם אתם רואים באייקון הזה כמצייג משהו מיני..?!

MARMELAD

New member
תודה רבה

ועכשיו לפרקטיקה: כבר מחקת אותו מהמסנג´ר?

haguy

New member
את האמת...

לא... זה קשה לי, אבל אתה יודע מה, אני עושה את זה ברגע זה חכה רגע................................... או קיי עשיתי את זה... ואני עדין חי, קשה לי, אבל עכשיו לשאלה רצינית, אני צריך גם למחוק את שתי התמונות שלו? תגיד שלא.....

MARMELAD

New member
שמע ידידי המתלבט

השאלה היא לא מה אני אומר. אני לא אתה. שאני אגיד לך למחוק את התמונות שלו? ואז כשתהיה בדיכאון ותרצה לראות אותם תאשים אותי? אה אה בשום פנים ואופן מה שכן לא הייתי ממליץ לך להפוך את התמונות האלה לשומר מסך שלך פשוט תנסה להעביר אותו הלאה - פשוט לשכוח ממנו. ולשכוח זה לא קל - אז תתחיל בהדחקה. עכשיו, אחרי ההדחקה, מגיע השלב הקלאסי הבא: הריבאונד. זה השלב שבו אתה מוצא את עצמך מתאהב במישהו שבנסיבות אחרות אולי לא הייתי מסתכל עליו בכלל - ואחרי כמה זמן ביחד יימאס לך ממנו. אבל זה בסדר - צא מהבית, תעסיק את עצמך בדברים שעושים לך כיף, פגוש הרבה אנשים. יהיה בסדר. בלי להתנשא - ההתאהבויות של גיל 16 - אותן התאהבויות שבגללן הכל נראה נורא משמעותי - נראות אחרת לגמרי בגיל 20+. וההצעה שלי - שמור את התמונות. וכשתהיה זקן וקרח תוכל להסתכל בהם ולהגיד... אחחחחחחחח הימים ההם (זאת בדיוק הסיבה שאני משתדל לצלם כל חבר שהיה לי)

haguy

New member
מגניב אתה פה...

אני בצאט אם בא לך... ושוב תודה

MARMELAD

New member
אופס

כנראה שהתפספסנו... אבל זה בסדר... תשאל את החבורה.. אני ממש לא אוהב צ´טים

זה לא קל

למחוק אנשים מהמסנג´ר/איי סי קיו. אני עדיין מנסה למחוק את שי (אין לי כוח לכתוב את הסיפור המלא אבל זה בערך אותו קטע כמו עם חגי- בערך). מחקתי אותו פעם אחת והחזרתי אותו לרשימה אחרי 10 דקות לא יעזור כלום אני לא מסוגלת לעשות את זה. אז כל הכבוד לך אולי גם אני יום אחד אמצא את האומץ למחוק אותו מהאיי סי שלי...

לירוי25

New member
היי חגי!

איש מהנוכחים או אני בפרט לא אמרו לך להעיף אותו לכל הרוחות כי ככה נראה להם, אלא, וכאן אני מתייחס לנסיון העשיר שלי בנושא - אהבה ראשונה או לא היא מזיקה לך. הבחור משחק בך כאוות נפשו ואתה נותן לו. שחק אותה קשה להשגה עד בלתי ניתן, מה קרה בעולם? למה הוא הומו היחידי שאי פעם רצה אותך? אתה עדיין צעיר ואני בטוח שיהיו לך מספיק מחזרים. לאן לצאת? בבקשה: בית קפה "קפקא". "תיאו". "אאוט". קבוצות תמיכה לנוער באגודה. לא חסר, הכל ענין של רצון! בהצלחה.

לירונר

New member
גם אני בן 17....

וגם אני ממש לא מכיר מקומות לצאת ולבלות בהם.. בשביל זה יש לך פה אחלה חבר´ה שישמחו לעזור בכל נושא בעולם וכפי ששמת לב הם גם מכירים מקומות בילוי לא מעטים.. הלוואי והייתי יכול לצאת לכל המקומות שהם ממליצים במיוחד לתיאו.. שאת שמו שמעתי כאן לא מעט ואני כבר מ-ת לדעת מה זה וגם אותי נטשו אחרי 3 וחצי חודשים של אהבה נטו ואם עושים לך את זה אז סימן שלא ממש אוהבים אותך כי אנחנו בני אדם ואנחנו טועים... שלך ב~
~ ~לירון~

haguy

New member
ושוב תודה...

כן.. אני יודע אני קצת לקקן וחנפן, אבל כזה אני... הכל מטוב לב! אז רק רציתי להודות לכל מי שענה... טוב אבל אולי כדי שאני אתן לכם רגע כללי עליי.. רק כדאי להכנס למשפחה אז אני חגי אני בן 17 כמעט, אני גר באיזור המרכז, טוב נו נחשף.. פתח תקוה, עיר המתים, לא היה לי עדיין קשר רציני, יש ניסיון כמו שהבנתם, עדיין לא יודע מה אני רוצה מעצמי, אני נמצא עמוקקקקקקק בארון, יודעות עליי רק שלושה ידידות שלי, ואם תשאלו אותי אני חושב שזה יותר מדי. אז זהו, את האמת תרגישו חופשי לשאול הכל, אני מבטיח לענות. שלכם חגי

למעלה