קופץ לביקור... צריך עצה

• פותח הנושא haguy
  • פורסם בתאריך

merman

New member
שלוש ידידות?

זה המון. עלי יודעת רק אחת, ואני קשיש בן 21.

לירונר

New member
עלי יודעת רק ליזה ../images/Emo68.gif

הגברת מהטיסה לפולין נו.. זאת מההודעה היצירתית שלי

merman

New member
תן כיף אחי,

ותצטרף למועדון ה"אחת". המועדון לאנשים שרק בחורה אחת יודעת עליהם.

המרחפת

New member
והסקרנות ../images/Emo54.gif

גורמת לי לשאול: מדוע בחרתם דווקא בבחורה שתהיה האחת ששומרת את סודכם עימה?

merman

New member
זה סיפור ארוך שמתחיל כך...

אנחנו חברים טובים כבר מהתיכון. אני אוהב אותה בכל ליבי. תמיד היא שפכה באוזני את כל הלב והצרות והמחשבות, ואני לא יכלתי, בגלל שהייתי בארון ופחדתי שהיא תלך. חוץ מזה לא ידעתי בדיוק מה אני (לא שעכשיו זה ברור לי עד הסוף, אבל ניחא). בקיצור - רציתי להיות חבר מלא שלה, היא לא רצתה. אח"כ היא רצתה, ואני לא רציתי. אח"כ רצינו שנינו, ופיזית זה לא הלך (גם בגלל שאני כנראה לא מתרגש יותר מדי מנשים, וגם בכלל), אח"כ לא דיברנו, אח"כ חזרנו לדבר אחרי שנים (הייתה לי חברה בזמן הזה) , ניסינו שוב, לא הלך, הפסקנו לדבר, חזרנו לדבר אחרי כמה שנים - ועוד פעם זה הלך לכיוון הזה (כי אני באמת אוהב אותה), ואז אמרתי לה שזה לא הולך להיות פשוט כי יש לי כל מיני עניינים בתחום המיני שיכולים להקשות (או לרכך) את המצב. היא פקחה עיניים לרווחה ושאלה "אתה הומו?" - עשיתי חישוב מהיר שאין לי מה לשקר לה עם באמת חשוב לי הקשר איתה והינהנתי. (וטרה לה לה - יצאתי מהארון בפני מישהו פעם ראשונה בגיל 20) זו הייתה החלטה מאוד חיובית ואני ממליץ עליה בכל פה. לאדם המתאים ז"א. אמרתי שזה ארוך? וזה עוד הקיצור של הקיצור.

spainbar

New member
נה נה נה נה נה....

אני בן 24, ואף אחד / אחת לא יודע/ת... אני מקבל גלידה?

spainbar

New member
אין לך מושג למה אתה נכנס....

welcome to the pit of dispair (היודע מאיזה סרט?)

ביג דיל

New member
מועדון קרב?

אתה אל תתחיל איתי אפילו. אני אוכל אותך ואת אחותך (אם יש כזאת) לארוחת בוקר, ועד הצהריים גם מקיא אותכם
אני חושב שאני אשתוק עכשיו...

spainbar

New member
הא הא הא (צחוק רשע, אם לא הובן)

קודם כל יש אחות, והיא יכולה לקרו... לך את הצורה.... וברוח יותר חיובית, היה מצחיק עד עכשיו, בוא נסגור את העניין עם העובדה שאני ניצחתי - a perfect ending...

למעלה