קופצת לרגע להגיד לכן שלום

• פותח הנושא mummy
  • פורסם בתאריך

mummy

New member
קופצת לרגע להגיד לכן שלום

די ברור למה אני לא מצליחה להגיע לאחרונה, לא לכאן ולא בכלל. אבל אומרים לי מסביב שזה משתפר לאט לאט. האמת, שאני גם די זוכרת בעצמי. אחרי הכל, זה לא היה כל כך מזמן... שמחה לבשר לכן שזכיתי בפיס. יש לי תינוקת מדהימה. מהסוג ששומעים עליו תמיד אצל אחרים, ולא מאמינים שזה קורה באמת. יונקת מצטיינת, במרווחים של שעתיים-שלוש בגילה הצעיר (איתמר הגיע לזה בערך בגיל 10 חודשים...). ישנה לא מעט (אמנם עלי רב הזמן, אבל מותר לה. היא כל כך קטנה ועוברית) ונרדמת בקלות יחסית. שלווה שקטה ונינוחה. אפילו שוכבת בשקט בטרמפולינה ו/או בעריסה מתחת למובייל למשך 10 דקות רצופות ולפעמים קצת יותר. לא מכירה דבר כזה. לא ידעתי שזה קיים. כמה כייף לגלות שזה אפשרי... (טפו, טפו, טפו). גם סיפור הלידה ראוי למקום של כבוד - לא שהוא נכתב עדיין, מתישהו בשנים הקרובות. רק אגיד בקצרה שאת רוב הזמן ביליתי בג'קוזי שבחדר הביתי בליס, ואחרי שהרגשתי שזה מתחיל גם ללחוץ יצאתי מהמים, התיישבתי (יותר נכון כרעתי) בהוראת המיילדת המדהימה (מינדי) על שרפרף והיא יצאה בציר לחץ אחד החוצה. אחד, כן. למרות התחושה שהיתה באותו רגע שהיא קרעה אותי מכל הכיוונים, היא לא. גם הפעם, בלי חתכים ובלי תפרים. והרבה יותר קצר מהפעם הקודמת. אה, ובלי חדר ניתוח בסוף. אפילו השיליה ידעה לצאת לבד ובעצמה. אבל שלא תחשבו שהכל כל כך רגוע שליו ומדהים כאן. יש פה פעוט בן שנה ותשע שמתקשה מאד להתמודד עם המצב, והתסכול שלו ניכר בהחלט. כרגע אני נוטה להמליץ לכל מי שרוצה לשמוע לחכות עד שהבכור/ה יהיו בני 6 לפחות לפני שעושים להם אח/ות... כל מה שאמרו לי כולן נכון לגמרי בינתיים (ולא שחשבתי אחרת): זה ממש לא קל (וזו רק ההתחלה. וזה ילך ויעשה גרוע יותר לפני שישתפר...). וזה ממש לא דומה לפעם הראשונה - לא ההריון, לא הלידה, לא השיבה הביתה עם תינוק חדש. מה אוסיף ומה אומר: הדרך ארוכה היא ורבה. ועכשיו לתכל'ס - לא שכל זה לא היה חשוב חלילה. צריכה מכן המלצות חמות הממבוססות על ניסיון אישי על חברות הובלה שגם אורזות ופורקות, ורצוי שגם מפרקות רהיטים ומרכיבות אותם (ארונות בעיקר) באותה הזדמנות (בהנחה שיש דבר כזה). תודה מראש. ולהתראות בשמחות... מקווה שלא הזמנתי את מרפי ושלפחות בשעות שאיתמר אצל המטפלת, אני אוכל להכנס לכאן קצת יותר בזכות אדיבותה ונינוחותה של היונקת הצעירה (טפו, טפו, טפו. חמסה. שום. בצל).

nubi

New member
../images/Emo24.gifאיזה כיף לקרוא!

הרבה מזל טוב לתוספת החדשה.

ה ו ב י ט

New member
ואוו, נשמע מעייף ומרגש ביחד...

המון מזל טוב (לא מכירה חברות הובלה)

../images/Emo90.gifבנות, אין כמו בנות

ועם אחת כזו הדרך לחמישי/ת מובטחת
. מאחלת לך המון אושר והנאה משני הילדודים. מנסיוני, גם כשהפער הוא 4 שנים הקושי עדיין משמעותי לבכור/ה. ההבדל הוא ביכולת ההבעה (מצטטת: "מה יקרה אם נזרוק את ר' מהחלון?", "אולי נקשור אותו למכונית?" וכו' וכו'.) אבל, היום הם אחים טובים והיא נהנית ממנו לפחות כמונו.

אפעופ

New member
מיכל כמה טוב לקרוא אותך../images/Emo23.gif

לא הספקתי להגיד מזל טוב ללידה אז מזל טוב גדול מאוד. נשמע שהיתה לך חוייה נהדרת ועלמה יפהפיה והשם שלה מדהים ובכלל - את נשמעת שלווה כתמיד -למרות הכל. בקיצור - מזל טוב גדול ואושר גדול עוד יותר.

עמית@

New member
אוי, כמה מענג.

מה שכן, היא עוד זערורית אמיתית, ובטח דברים ישתנו אבל אין לי ספקות לגבי זכייתך בפייס
ולגבי הפעוט שמתקשה >עמית נאנחת אנחה כבדה של תסכול והזדהות< אני עוד לא רואה את האור, בקצרה..
התגעגענו, בואי שוב.

ו שתי

New member
כמה כיף לקרוא

מאחלת מכל ליבי שמרפי נסע הבוקר לטיול, ושישכח אתכם. הסתגלות מהירה.

טיפוטף

New member
מזל טוב!!!

אל תצטערי כל כך מהר על ההפרש הקטן בין הילדים. אצלי יש שנה ו- 8 והיה קשה אבל שווה. היום בגילאי 8 ו- 6.5 (בערך כמובן...) הם החברים הכי טובים בעולם והלוואי ולי בילדותי היה חבר/ה כל כך קרוב בגיל. ביני לבין אחי יש 3.5 שנים הפרש וזה המון בכל הגילאים, עד שמתבגרים כמובן. תעברי תקופה קשה כמובן, אבל מצד שני גם כאשר יש הפרשים גדולים יותר בין אחים יש לא מעט בעיות, לא? ושוב מזל טוב גדול!!!

בלינקה

New member
נשמע מתיש, אבל מאד ממלא

איכשהו נראה לי שתצליחי להתמודד עם הכל בהצלחה
וחברת הטבלה? זוארץ הובלות. אורזים (נדמה לי) מפרקים ומרכיבים בהצלחה ומעמיסים ופורקים בזריזות וללא נזק (לפחות אצלנו). אינלי מושג לגבי המחיר, לא אנחנו שילמנו.

גורבי

New member
לא mummy אבל רשמתי ../images/Emo3.gif

עלוקה שכמותי... ועלמת החן נשמעת כלילת השלמות. שרק ימשיך ככה. אני מניחה שעם איתמר זה יילך בגלים, מה שמותיר לנו תקווה שגם הגאות עוד תבוא. תחזיקי מעמד (אין לי ספק בכך לרגע).

../images/Emo65.gif קודם כל מזל טוב.

נשמע שלא קל עם הגדול אבל שהקטנטונת מקסימה והלידה היתה נהדרת (גם אותי יילדה מינדי והיא פשוט נפלאה!!!). ולתכל'ס - חברת הובלות אצלנו ארזו הובילו שהמ הובלות והיו בסדר גמור כלום לא נשבר הכל היה בסדר. אני לא יודעת לגבי השוואת מחירים כי לא אנחנו שילמנו ולא לגבי פרוק והרכבת רהיטים. שווה לבדוק אותם ולו בשביל השירות הנחמד שהם נתנו לנו.

1במיה

New member
ושוב מזל טוב../images/Emo140.gif איזה כיף ילד שני

קל. גמני זכיתי בילדה שניה קלה קלילה (בגיל שבועיים ישנה 6-7 שעות בלילה) אל תדאגי ממרפי - מזג זה מזג

משוש30

New member
איזה כיף לראות אותך פה וגם לשמוע

שהשד קצת פחות נורא ממה שדמיינת. שרק ישתפר

ornaok

New member
איזה יופי!

מקווה שהכל ילך ויהיה רק יותר ויותר נפלא! (לא מכירה אישית חברות הובלה)

למעלה