קופצת לרגע להגיד לכן שלום

• פותח הנושא mummy
  • פורסם בתאריך

cookie1

New member
../images/Emo24.gif

מתה כבר לראות את המדהימה הקטנה. אחפש ואתן לך מספר של חברת הובלה שזכתה לצל"ש של חברים ביקורתיים מאד
וכמו שכבר אמרתי לך:עוד חצי שנה הכל יראה הרבה יותר טוב

yaelia

New member
נשמע קשה ונפלא

אני בטוחה שאחרי שיגמר להיות קשה יהיה קל ונהדר עם שניים כל כך קרובים בגיל. אני רואה אצל הילדים של אחותי כמה כיף להם ביחד.

אור67

New member
אזיה יופי של הודעה../images/Emo13.gif

ממש עלמה קטנה
תענוג אמיתי. את "נשמעת" טוב מאוד, בטוחה שתדו להתמודד עם הקשיים הצפויים. לא מכירה חברת הובלות, אבל אחרי שתקבלי את ההמלצה ותישתמשי בה, תעבירי הלאה אלי או.קיי? |נשיקה

sugerbabe1

New member
../images/Emo24.gifכתבת כל כך יפה...

אפילו ירדו להם כמה דמעות בגנבה מול המסך. מאחלת לכם רק אושר
כל השאר בטוח יסתדר זה רק עניין של זמן(קלישאה אך אמיתי). מצרפת לך קישור לחברת הובלה-אחת הטובות שקיימות.

אור100

New member
יש תמונות וורודות?

בכל גיל יש לקשר בין האחים את המורכבות שלו ואת הקשיים שלו אבל ההתחלה היא קשה במיוחד הרבה בגלל המצפון ההורי שלנו על הילד הבכור מהזכרון שלי פשוט אחרי תקופה מסויימת (משתנה) נכנסים לשיגרה של עליות וירידות ובסך הכל האושר לוקח בגדול. כיף לשמוע שיש לך עלמה מדהימה כזו טפו טפו טפו

בימבילי

New member
כתבתי ומחקתי כבר 5 פעמים.

משהו ביכולת הניסוח שלי לוקה בחסר למקרא ההודעה הזו שלך. לא יודעת מה קרה לי. שולחת לכולכם נשיקות ואהבה ואני אפרט את משנתי ביום שישי. כייף לכם.

ayush

New member
איזה כיף !../images/Emo57.gif

מחכה לעוד תובנות והגיגים

daldan

New member
ושוב מזל טוב../images/Emo65.gif

מקווה שאיתמר יתאושש מהר מהשינוי ושהקטנה תמשיך לתת לך קצת מנוחה

ציף שלי

New member
איזו הודעה מרגשת ../images/Emo13.gif

אבל...הפחדת אותי בנושא האח הבכור...

Salsa S

New member
../images/Emo65.gif מזל-טוב!!

נשמע שהיתה לך לידה חלומית! איזה כיף ואושר! תהני מהקטנה המדהימה, חשוב שהיא תעשה לך נחת כבר מהתחלה, לא? לגבי האח הבכור - אני בעצמי בלחץ מהנושא הזה.. שיר תהיה בת שנה ו-7 בערך כשאחותה הקטנה תיוולד, ואני מקווה שנדע איך לאכול את זה... במה מתבטאים התסכולים של איתמר? (אם לא איכפת לך שאני שואלת...) מקווה שזה יעבור מהר, אני רואה אצל אחותי - הפרש של שנה ו-10 בין הילדים (שכיום הם בני 6 ו-4 בערך), והם חברים ממש טובים (אח ואחות). זה פשוט תענוג לראות. רק טוב!

mummy

New member
במה מתבטאים התסכולים?

התפרצויות בכי היסטרי שלא עומדות בשום פרופורציה למה שקורה לו בפועל; סיוטי לילה שלא היו קודם - התעוררויות בצרחות מטורפות של "לא! לא! לא! לא רוצה! לא רוצה! לא רוצה!", ומלמולים שאנחנו לא מצליחים להבין מה הם, וקושי נוראי להוציא אותו מזה ולהרגיע; באופן כללי וברור מעדיף את אבא ואת הסבתות על פני, לא רוצה אותי לידו, כועס עלי, ומצד שני פתאום רוצה מאד. יותר מכל נראה שהוא לא באמת יודע מה הוא רוצה ו/או מה יעשה לו טוב; כל מיני התנהגויות כאלה שלא היו קודם, ואולי בכלל היו מגיעות לקראת גיל השנתיים הנורא, אבל אולי גם לא (לעולם לא נדע). מעבר לזה, באופן ישיר - נורא נלחץ כשראה אותי מניקה אותה בפעם הראשונה, כולל התנפלות פיזית בניסיון להפריד בינינו. בימים הראשונים שהגענו הביתה, כשהיא בכתה קצת הוא ממש נכנס להיסטריה. ומאז גם, כל פעם שהיא בוכה רואים בפרוש שהוא נחרד ומתבלבל. הוא כן מתייחס אליה קצת, מדי פעם, באופן מאד פוליטקלי קורקט ("עלמה התינוקת, ללטף אותה, חמודה" וכאלה) אבל אני מתקשה לקנות את זה באמת
ברור לי שבטווח הארוך אני עושה לשניהם משהו מאד מאד טוב, ואני מאמינה בזה בכל ליבי. אבל אני גם יודעת שהדרך עד לשם (לטווח הארוך) תהיה רצופה בקשיים רבים...

Salsa S

New member
תודה על התשובה!

אני מניחה שרק כשאגיע לשם, אדע באמת מה לעשות... (מקווה, כמובן). כרגע זה קצת מלחיץ אותי, כי אני יודעת שיכולה להיות רגרסיה בכל מיני מובנים ותחומים... אין לי ספק שזה באמת יהיה טוב להם בסופו של דבר. העיקר שנגיע לשם כבר

../images/Emo65.gifמזל טוב!

למרות הקשיים האושר מחלחל בין השורות ומשתלט על ההודעה תהני משניהם ומעבר קל! עוד מעט אני אנסה למצוא את המובילים שלנו כרגע צמודה אלי יונקת

mummy

New member
../images/Emo26.gif תודה לכולכן ../images/Emo36.gif

כתמיד, שימחתן אותי מאד וחיממתן את ליבי... כמובן ששילמתי מחיר על ההודעה האופטימית (יחסית) והלילה האחרון היה די מזעזע. אבל מילא. זה לא שחשבתי שלא יהיו כאלה ו/או שדברים לא ישתנו עוד מיליון פעמים... ובכל זאת, מבטיחה להמשיך (לנסות) ולשמור על אופטימיות

בימבילי

New member
../images/Emo25.gif לי ולחברה שלי יש משפט

ששאלנו מעולם הפולניות, ואנחנו תמיד אומרות כשקשה: עוד 10 שנים אנחנו נצחק על זה. רוצה לאמר - בטווח הארוך זה לא יהיה כזה אישיו. הלוואי. (רק כשאורי נולד, היא אמרה לי - במקרה הזה, אולי נצחק על זה עוד 20 שנה...)

יקירתי, איזה כיף לשמוע אותך כך!

גם בשיחות שלנו את נשמעת שאת בסך הכל די נהנית ומסתכלת על הצדדים החיוביים יותר של המצב. כן, את. היונקת שלך נשמעת מופלאה ואיתמר נשמע מבולבל אך מתוק מדבש. נשיקות.

mummy

New member
../images/Emo25.gif

וזה המקום להודות לך שוב... ושוב. ושוב. ושוב.

למעלה