קופת חולים

קופת חולים

אני נכה 100% עקב תאונת דרכים (תאונת עבודה)ולצערי אני נתקל בקשיים מטעם קו"ח דוגמה כסא גלגלים שמגיע לי, הם רוצים לספק לי כסא זול מכסא שנמצא אצלי כיום פשוט חוסכים על גבי ואני יודע שהם מקבלים סכום נכבד מביטוח הלאומי כל חודש איך אפשר להתמודד איתם לנושא, הם לבנתיים מרווחים זמן בזה שמטרטרים אותי ממקום למקום,החמרת מצב וכו' מה עלי לעשות בכדי לקבל את מה שמגיע לי ולא יותר דוגמה כסא גלגלים כמו שיש לי תודה.

ליכטמן

New member
קבלת שירות מקופח לנפגע ת. עבודה

משרד הבריאות הוא הממונה על קופות החולים. אני ממליץ לך לפנות בתלונה בכתב למשרד הבריאות (הכתובת נמצאת באתר האינטרנט של משרד הבריאות) בצירוף כל התכתובת שיש לך עם קופת החולים.

La Folia

New member
ההליך לנפגעי תאונת עבודה

גש לאחות האחראית במירפאה בא אתה חבר ובקש ממנה לקבל טופס תיפקוד. כמו כן בקש שתשגר בפקס את הטופס לפסיוטרפיסט\ית המחוזי או הנפתי של הקופה. זו, לאחר שתיבדוק אותך, היא תמליץ על הכיסא המתאים. את ההמלצה שגר למי שאחראי על תאונות עבודה בקופת החולים שלך בפקס יחד עם הצאת מחיר והמתן לקבל ממנו אישור לרכישה. קופת חולים קשורה חוזית עם הביטוח הלאומי בנוגע להספקת שירותים וציוד רפואי לנפגעי תאונות עבודה. המוסד לביטוח לאומי מעביר כל שנה סכום כסף גלובלי עבור פעולה זו וקופות החולים מצידם מעונינים לתת כמה שפחות וזאת על-מנת שהנתח שלהם ישאר גבוה. במידה ואתה ניתקל בבעיה - גש למחלקת תאונות עבודה בסניף המל"ל שלך והגש תלונה בנושא בטענה שאתה לא מקבל את המגיע לך. האינטרס של ביטוח לאומי הוא שביעות הרצון שלך היות והם כבר שילמו לקופה מראש במזגרת ההסכם הקיים בין הקופה למל"ל. בהצלחה

ואם כל העצות הללו לא יעזרו...

ואם כל העצות המצויינות שקבלת עד כאן לא יעזרו: פני לעורך דין שיכתוב מכתב התראה: בדרך כלל העלות של מכתב כזה נמוכה בהרבה בהשוואה לעלות של כסא גלגלים.

למעלה