כוכבית מצויה
Well-known member
נניח שאדם א' מספק קוקאין בחינם לאדם ב' ומעודד אותו לצרוך אותו.
האם אדם א' רוצה בטובתו של אדם ב'?
מה? הגם קוקאין זה סוג של מזון, שאימא מפנקת נוטה וקונה לילד הגדול שלה?נניח שאדם א' מספק קוקאין בחינם לאדם ב' ומעודד אותו לצרוך אותו.
לא, רק דוגמה לכך שלא כל מה שיקר הוא חיובי.מה? הגם קוקאין זה סוג של מזון, שאימא מפנקת נוטה וקונה לילד הגדול שלה?
אין לזה תשובה חד-משמעית. תיאורטית מאחר וקוקאין ממכר ולא בריא וכו', אפשר לומר שלא. מצד שני אנחנו לא יודעים אם אדם ב' יודע בדיוק מה השלילי בקוקאין. יתכן גם שהוא סבור שאדם א' יזכה למעט מנוחה ושלווה בעקבות השימוש ולא בהכרח יתמכר לאורך זמן.נניח שאדם א' מספק קוקאין בחינם לאדם ב' ומעודד אותו לצרוך אותו.
תלוי איך את מגדירה "טוב".נניח שאדם א' מספק קוקאין בחינם לאדם ב' ומעודד אותו לצרוך אותו.
התעלמת מהפיל בחדר,למה קוקאין כ"כ יקר?נניח שאדם א' מספק קוקאין בחינם לאדם ב' ומעודד אותו לצרוך אותו.
היה פעם. היום אסור שיהיה.כמו פלואוריד שיש במים, קוקאין יש בקולה...
טעם החיים...
ואתה מאמין להם?היה פעם. היום אסור שיהיה.
להם לא. אבל לאחרים כן.ואתה מאמין להם?![]()
מיהם האחרים?להם לא. אבל לאחרים כן.
אתה לא מכיר אותם.מיהם האחרים?
פפסי וארסי גם טעימים,האם גם הם שמים קוקאין בהסתר?ואתה מאמין להם?![]()
אין ספק שהם טעימים.פפסי וארסי גם טעימים,האם גם הם שמים קוקאין בהסתר?
חוץ מזה בדיקה כימית במשקה תגלה בקלות קוקאין.
ממש קל לבדוק את זה,יש כל מיני אנשים חובבי כימיה שבדקו מן הסתם ולו מסקרנות נטו.אין ספק שהם טעימים.
ושוב למה אתה בטוח שאין קוקאין בקוקה קולה?
היושרה של המדען?!
![]()
אין לזה תשובה חד-משמעית. תיאורטית מאחר וקוקאין ממכר ולא בריא וכו', אפשר לומר שלא. מצד שני אנחנו לא יודעים אם אדם ב' יודע בדיוק מה השלילי בקוקאין. יתכן גם שהוא סבור שאדם א' יזכה למעט מנוחה ושלווה בעקבות השימוש ולא בהכרח יתמכר לאו
אשריך על הבעת חוכמתך העילאית בתגובה זו. ברוך ה' היא הספיקה לי שאתה בס"ה מחפש להתנגח ולהשמיץ כהרגלך (ובהמשך לנסיון שלך לעשות זאת במקום אחר) להבין שאין לי עניין להמשיך לקרוא את תגובתך. הפסד שלי, ברור לי.פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
במקום ההוא רק לילד המחמד מותר לכתוב שקרים על מי שאינה גולשת שם ולכתוב גם על אמא שלה...אשריך על הבעת חוכמתך העילאית בתגובה זו. ברוך ה' היא הספיקה לי שאתה בס"ה מחפש להתנגח ולהשמיץ כהרגלך (ובהמשך לנסיון שלך לעשות זאת במקום אחר) להבין שאין לי עניין להמשיך לקרוא את תגובתך. הפסד שלי, ברור לי.
בריאות.
'אוויל משריש תוגת אימו'. זו תשובתי אליך.אשריך על הבעת חוכמתך העילאית בתגובה זו. ברוך ה' היא הספיקה לי שאתה בס"ה מחפש להתנגח ולהשמיץ כהרגלך (ובהמשך לנסיון שלך לעשות זאת במקום אחר) להבין שאין לי עניין להמשיך לקרוא את תגובתך. הפסד שלי, ברור לי.
בריאות.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.