קוקאין עולה כמה מאות ש"ח לגרם.

Harrington

Well-known member
מנהל
במקום ההוא רק לילד המחמד מותר לכתוב שקרים על מי שאינה גולשת שם ולכתוב גם על אמא שלה...
לא מכיר.

'אוויל משריש תוגת אימו'. זו תשובתי אליך.
יפה. תשובה יפיפיה. כמו קודמתה, אני מודה לך (ברצינות, אידיוטי ככל שזה יישמע :)) שכבר במשפט הראשון לתגובתך אתה מלמד אותי שאין עבורי עניין להמשיך בקריאתה. חוסך לי בזבוז זמן ואנרגיה מיותר :).

בריאות ולמקרה שלא הבנת את זה קודם, מיצינו. אם וכאשר תחשוק נפשך לדבר/להגיב בצורה בה בוגרים ומבוגרים עושים זאת, בכיף (זה אגב אומר בלי הורים, גם לא במשפטים יפים וגם לא אם אתה נושא בתואר מנהל משום מה). בשיטה הנוכחית שלך, אתה עם עצמך. תהנה.

Harrington

Well-known member
מנהל
אתה מוזמן לקרוא את מה שנכתב בפורום שאתה מנהל...
קורא. מן הסתם לא כל מילה ולא לכל דבר שמים לב. מי שמפריע לה/לו משהו שנכתב על-ידי אחר/ת, מוזמן תמיד לפנות להנהלת הפורום והדברים ייבדקו. לחלופין אפשר כמובן להימנע מכך ואז להלין בפורום אחר לחלוטין, בתקווה ששם במקרה הדברים ייקראו :). אבל זה לא נראה לי יעיל במיוחד.

כוכבית מצויה

Well-known member
קורא. מן הסתם לא כל מילה ולא לכל דבר שמים לב. מי שמפריע לה/לו משהו שנכתב על-ידי אחר/ת, מוזמן תמיד לפנות להנהלת הפורום והדברים ייבדקו. לחלופין אפשר כמובן להימנע מכך ואז להלין בפורום אחר לחלוטין, בתקווה ששם במקרה הדברים ייקראו :). אבל זה לא נראה לי יעיל במיוחד.
אתה מוזמן לבדוק עם עמיתתך לניהול אם נעשתה פניה.
אתה גם מוזמן לבדוק מה דווח בכפתור הדיווח.
זה עלה כאן אך ורק כי אתה בחרת להתייחס למה גולש כתב בפורום שאתה מנהל.

Harrington

Well-known member
מנהל
אתה מוזמן לבדוק עם עמיתתך לניהול אם נעשתה פניה.
אתה גם מוזמן לבדוק מה דווח בכפתור הדיווח.
זה עלה כאן אך ורק כי אתה בחרת להתייחס למה גולש כתב בפורום שאתה מנהל.
לגבי מנהלת הפורום, אם היא קיבלה ממך פניה היא בוודאי טיפלה בה כראות עיניה. בינתיים אכן ראיתי דיווח וטיפלתי בו (למעשה דחיתי את התלונה, שכן איננה מוצדקת ואין בפוסט המולן את שנטען בתלונה). התייחסותי לפורום 'חורזים וכותבים' נבעה רק מנסיונו הנואל של מר מנהל פורום אקטואליה משה הלא כל כך נכבד, לשחק בין הפורומים בהתקפותיו האישיות וחסרות הרסן ולהעכרת האווירה בכל מקום ואתר שהוא נמצא בו ועולה מולי. מאחר וב'חורזים' הודעתי לו שה'דיון' שלנו הגיע לסיומו, תוך זמן קצר הוא הגיב לי כאן לפתע בצורה ובטון שהגיב. לאור הנסיבות, בחרתי להצביע על מציאות כרונולוגית זו. אולם ככלל אינני מערב בין הפורומים, אין כל קשר ביניהם, אין כל סיבה לנהל כאן דיון על מה שכן או לא קורה שם וכאמור, ככל שבידי גולש/ת כלשהו תלונה על משהו ספציפי שם, באפשרותו לפנות להנהלת הפורום במסר אישי, לכתוב מעל גלי האתר (שם!), ו/או להשתמש בכפתור הדיווח כפי שהיטבת לעשות הבוקר.

למעלה