קוקוריקו
בוקר טוב לכולם....

קוקוריקו ../images/Emo124.gif בוקר טוב לכולם....

אני ערה כבר יותר משעה, בעצם ערה כבר שעתיים, רק ששעה שלמה הסתובבתי במיטה בניסיון סרק להרדם... בסוף קמתי בשקט בשקט שלא להעיר את החוקי שלי... הכנתי לעצמי
והתישבתי ליד המחשף(ב) ששששש נורא שקט מסביב והראש מה זה נקי ומפוקס.... רק יקום החוקי שלי ואני אתחיל עם הסידורים של אחרי הסיוד...יש לי יבמה של עבודה....ובכיףףףףף יום טוב אנשים

emmy5

New member
חונה , קוקורוקו..=קפה? קמתי ...

איזה כייף פעם אחת מישהו עושה לי קפה....בחלום....בעלי היה אומר ...קפה מוכן ,אני קם..

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב כולם. אמי מה עם העוזרת?

בוקר טוב לכולם,
הבוקר קמתי כרגיל ברבע לשש, אני יוצאת לעשות קצת ספורט וחוזרת בסביבות שמונה. היום בדרך הביתה פגשתי חברה צעירה, ליוויתי אותה כשהכניסה את הילד לגן, פטפטנו וסיימנו על כוס קפה אצלי בבית. עכשיו כולי של חבריי הטובים בפורום. חונה לרגע, מה זה מקסים הקפה שלך. לא ידעתי מה לשתות. שחור לשונאים שלי, הפוך שולחן העבודה שלי, הבוץ למטה כי הועד לא תיקן את הצינור שנוזל, והנס הייתי שותה אותו בשמחה, אבל הנס לא קורה לי. זהו, לקחתי נענע, נענעתי אותה קצת ושמתי בתה. זכרתי מה שסבאאורי לימד אותי, קודם להוציא את הכפית. ח ח ח מישו
מה עם קצת בשר
מישו העבודה ביד שרה זו התנדבות? בכל מקרה כל הכבוד לך
אוהבת אתכם יעלי

emmy5

New member
מה קורה לי ../images/Emo35.gif

פעם אני רואה את יעלי ,עונה לה כמה טוב בתור עוזרת של עצמי ... לא עושה כלום ..שותה קפה ..... אבל ההודעה של יעלי נהלמת לי .. ושוב אני נכנסת , הפעם התשובה שלי איננה .. התה שלך עם ננה ... מצויין ,עושה חשק ..יעלי את יודעת שגם אני אוהבת אותך..יום נעים לכוווולם ...

emmy5

New member
העתק שלי

בוקר טוב לכולם,יום נעים ו emmy5 / שישים פלוס ו איך אתם לא רואים? אני העוזרת.. היא מטיילת במוסקווא...שבוע הבאה ,אני מקווה

yaely2

New member
מנהל
אני כתבתי את ההודעה פעמיים../images/Emo3.gif

שלום כולם, אני שומעת מפורומים אחרים שיש "בליעה" של הודעות יעלי

yaely2

New member
מנהל
לא להבהל זה רק לעתים רחוקות../images/Emo14.gif

pazi66

New member
חשבתם שהעישון הורג...../images/Emo18.gif../images/Emo79.gif

תמיד חשבתם שהעישון הורג אותנו ? מצגת מדהימה שנשלחה אלי ע"י "ריקי" אהבתי את זה משתף אותכם גם תודה ריקי לא לשכוח להפעיל רמקולים

pazi66

New member
חלומו של כל נהג ../images/Emo79.gif../images/Emo73.gif../images/Emo59.gif|סי

איזה פנטסיה, הלואי עלי, נדמה לי שזה לכיוון אילת קיבלתי את זה גם מ"ריקי". כל הכבוד, גם את זה אהבתי

pazi66

New member
גברים , למה אנו קיימים ../images/Emo35.gif../images/Emo93.gif../images/Emo7.gif

חברה (הגברים), שאלתם פעם את עצמכם למה אנו בעצם קיימים

offe

New member
שיר לל"ג בעומר שמאוד אוהבת

צהריים טובים, שיר שמאוד מאוד מזכיר לי את הילדות. בר כוכבא/ מילים: לוין קיפנס; לחן: מרדכי זעירא: איש היה בישראל בר כוכבא שמו איש צעיר גבה קומה עיני זוהר לו הוא היה גיבור הוא קרא לדרור כל העם אהב אותו זה היה גיבור. גיבור יום אחד קרה מקרה היה, מקרה עצוב בר-כוכבא נפל בשבי והושם בכלוב שם אריה ענק תוך הכלוב שאג בר-כוכבא, אל תפחד בר-כוכבא, חזק! חזק ואמנם - הוא לא נפחד מי כמוהו עז חיש קפץ על האריה וקל כנשר טס על הר וגיא הוא שט ודגל דרור ביד כל העם מחא לו כף בר-כוכבא, הידד! הידד. offe

yaely2

New member
מנהל
אפי, תודה על השיר ../images/Emo168.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

שלום כולם שלום אפי,
את השיר הזה אף פעם לא הצלחתי לסיים, תמיד ב"הוא היא גיבור" היה נגמר לי הקול. אולי השנה במדורה אצליח, גם אקח את המילים איתי. יעלי

pazi66

New member
שלא יגמר לעולם....../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo140.gif

רגע - זה מושג שונה אצל אנשים שונים יש כאלה שרוצים שזה כבר יגמר וכאלה שלא רוצים שיגמר לעולם רגע מעוס ורגע קסום

pazi66

New member
העין של אלהים......./images/Emo121.gif../images/Emo129.gif

את התמונה הזאת נאסא צילמו בטלסקופ ההאבל. הם פשוט קוראים לתמונה:"העין של אלוהים" דברי הימים ב, פרק טז, פס' 9: "כי ה' עיניו משוטטות בכל הארץ להתחזק עם לבבם שלם אליו"

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב כולם ../images/Emo1.gif../images/Emo42.gif

שלום אנשים נחמדים,
ישנתי בצהריים, איזה יופי. החלומות בצהריים לא דומים לחלומות בלילה, בצהריים החלומות הם על נושאים קלילים ואילו בלילה הם רציניים רציניים. מי שזוכר את החלומות שלו שיבדוק אם אני צודקת. אני לעיתים רחוקות זוכרת חלום, אבל היום אני זוכרת. קמתי והיו המון הודעות בפורום ולא הבנתי מה קרה, רק חשבתי "מתי אספיק להשתלט על כל ההודעות". כמו כולנו מקווה שהחלום יתגשם והרבה אנשים בגילנו יכנסו לפורום ונוכל להחכים מהם ואולי אולי גם הם מאיתנו, מה שנקרא יד
רוחצת
יד בהמון אהבה אפילו בחלום יעלי

emmy5

New member
יעלוש ,חלומות מתוקים ...../images/Emo24.gif

מגיע לך קצת חופש , לנוח ולחלום..

למעלה