קוקוריקו
בוקר טוב לכולם....

pazi66

New member
אהלן יעלי, האם הבחנת שגם אני בפורום

יעלי לא יודע אם שמת לב שמזה כשבועים אני משתתף קבוע בפורום לא הזכרתי אותי אף פעם אפילו בחצי מילה כן, אני פה ומשתדל להיות ילד טוב שלום לך, מה שלומך,דרישת שלום,טוב תודה, שלומי גם טוב, נהנה מהפורום ומהנהול שלך תאמיני בזמן שלא היתי פה, שוטטתי בפורומים אחרים וראיתי את הבדלי הנהול את בסדר, לא מאמין שאמרתי את זה, אך את באמת בסדר נו, עכשיו את יכולה לקבל אותי כאחד מהחברה

yaely2

New member
מנהל
ילד לא דיבר חמש שנים../images/Emo6.gif../images/Emo123.gif

שלום לכל חבריי בפורום ילד לא דיבר שש שנים, הלכו לטובי הרופאים בעולם וכלום לא עזר. הילד לא דיבר. מה יהיה? אולי גן מיוחד? והנה יום אחד נתנו לו לשתות והוא צעק "זה חם, זה חם"
התפלאו כולם, מה? אתה יודע לדבר? מדוע לא דיברת עד היום? השיב הילד לא היה לי מה להגיד יעלי

נֵנָה

New member
יעלי, עד היום לא היו לו טענות...../images/Emo8.gif

ככה זה בדרך כלל בחיים. כשאתה בסדר, מקבלים זאת כמובן מאליו ואף אחד לא יאמר לך כלום. אבל תעשה שגיאה אחת ותראה איזה צעקות תקבל ... מה שאני אוהבת בכם במיוחד
וזו הגדוּלה של הפורום שלנו. שכאשר מישהו בסדר, כולם מפרגנים ומשבחים
וכאשר הוא לא בסדר, כולם סולחים בהבנה ושותקים...
והמבין יבין
נכון יעלי
אוהבת אתכם

ע-נ-ק!!! יםה יעלי...ובאמת מגיעה לך

מקרב לב על הניהול הקשוב והנינוח של הפורום... ותביאי עוד סיפורים- אוהבת את הסיפורים שלך, תמיד שזורים בהם משפטים חכמים ומוסר השכל... תודה יעלי
וסליחה מכל מי שהשירשור הזה אצלו כבר נסגר

yaely2

New member
מנהל
אמי תודה, הצליח לי../images/Emo28.gif../images/Emo65.gif

pazi66

New member
השיר על דורי../images/Emo79.gif../images/Emo168.gif../images/Emo13.gif

תאזינו למנגינה הילבישו על זה מלל מצחיק ודבילי : "דורי מת" קליק על סימן השאלה

pazi66

New member
בדיחות קצרות../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif באנגלית

Definition of a Gynaecologist: Someone who looks for problems where others look for pleasure!!! * * * * * * * * * Man to wife on wedding night: - "Are you sure I'm the first man you are sleeping with?" - "Of course honey, I stayed awake with all the others!" * * * * * * * * Why did they stop printing PAMELA ANDERSON stamps in the U.S.? Because people started licking the wrong side * * * * * * * * * * Doctor to his lady patient: "You look so weak and exhausted! Are you having your meals three times a day as I advised? Lady: "Doctor, I thought you said three males a day!!" * * * * * * * * * * A girl says to her boyfriend, "One kiss and I'll be yours forever." The guy says "thanks for the warning". * * * * * * * * * * A Husband Was Asked: "Do you talk to your wife after sex?" He replied: "Depends, If I Can find a Phone"

offe

New member
ממש תענוג ../images/Emo24.gif

לפני שאני רצה למפגש הקבוצה ה"סלונית" שלי, כמו שפעם היינו אומרים, הצצתי רגע וראיתי את חילופי ההודעות בין יעלי ופאזי, כן, כן, ממש תענוג לראות איך מ"עז יצא מתוק" הסדר הושב לכנו, פאזי(יישר כוח) מספק סחורה מעולה, כל אחד קונה מה שמתאים לו, נתן ליעלי לגיטימציה על ניהול הפורום בדרך הטובה, יו יו ממש תענוג. בידידות לכולם מכל ה-
offe

נֵנָה

New member
ערב טוב מקסימים שכמותכם ../images/Emo24.gif

פזי, התמונה ממש מדהימה. ואף מזכירה לי משהו חביב מימי ילדותי. אני חושבת שאולי סיפרתי את זה פעם בפורום, אך אתה טרם הצטרפת אז אלינו. במו פי האכלתי וגידלתי זוג גוזלי יונים. היתה לנו יונה שהטילה שתי ביצים על קורות אזבסט, ליד הכניסה לביתנו. מהביצים בקעו שני גוזלים. יום אחד שמתי לב שהיונה נעלמה (כנראה נטרפה) והגוזלים צייצו כל הזמן מרעב. מאחר והיה לנו לול תרנגולות, לקחתי מדי פעם מעט דורה, רחצתי אותה, הכנסתי אל פי, לעסתי אותה היטב, ואז לקחתי כל גוזל בתורו, הכנסתי את מקורו לתוך פי ובעזרת הלשון דחפתי לו את הדורה הלעוסה לתוך המקור. כך האכלתי אותם יום יום עד שגדלו ובגרו. אני גם לימדתי אותם לעוף. הייתי מעמידה אותם על כף ידי ומניפה אותה כלפי מעלה. הם היו מנפנפים בכנפיהם מתרוממים קצת וחוזרים אל כף ידי. כך מדי יום הם עפו במעגלים הולכים וגדלים כשהם חוזרים בכל פעם אל כף ידי, עד שלמדו לעוף והיו עצמאיים. כמובן שהם נשארו כל הזמן בקרבת ביתנו ובכל פעם שיצאתי מן הבית היו עפים אלי בשמחה ונעמדים על כתפי, על ראשי או על כף ידי המושטת
ממש נוסטלגיה שאהבתי להיזכר בה

נֵנָה

New member
../images/Emo51.gif חמודים ../images/Emo6.gif ואני חשבתי שכבר

סיפרתי את זה כאן. כנראה שזה היה מזמן בפורום נוסטלגיה הישן והטוב ז"ל, שהייתי בו לפני שהפורום המקסים שלנו נפתח בזכות יעלי החמודה והנהדרת שלנו
אגב, יש דרך לדעת אם הגוזל שבע. פשוט בודקים את הזפק שלו. אם היא מנופחת ומלאה סימן שאכל מספיק ...
להתראות

maxima

New member
צהריים טובים חברות/ים...../images/Emo24.gif

שוב כל השבוע נכדתי היתה חולה ואני כמובן הייתי אותה אז תסלחו לי אם אני לא עושה שיעורי בית ולא קוראת או מגיבה על ההודעות כי אין לי הרבה זמן מאחלת בריאות חולים ויומולדת שמח לחוגגים וסוף שבוע רגוע ושבת שלום

למעלה