קוקסינליות זה שם יוקרתי
כך נדמה לי ואני מעודדת את כל הקוקסנליות להצטרף לפורום טרנסג'דרס ולהיות חלק מהנשים הטרנסיות כאן , וזה מוסיף המון לפורום למרות שאני מרגישה שהן לא הולכות לעשות צעד כזה . על התמונות והקישורים הפורנוגראפיים שמור צירפה כאן , שאולי היא רוצה להראות לני עד כמה שהיא סקסית ויפה אבל לא ידעה שאסור (( אולי )) על פי חוקי הפורום לציג תמונות פורנו או להציג קישור שמכיל חומר פורנו והיתה מסתפקת בכמה תמונות שלה ושל חברתה שהן יפות וסקסיות במידה המקובלת . ואם מדובר בפרסום עסקים אז כן הבחנתי בקישורים המצורפים יש מספר טלפון שלה מופיע על אחד התמונות וגם מסופר על כשרונות ביצוע עבודה שלה ושל חברתה , ואולי היא פירסמה בלי כוונה כזאת מראש כי רואים שם דרך הפורום בקישור עד כמה יש להן מעריצים וקליינטים ממליצים וכל זה נעשה בלי כוונות של פירסום ישיר (( אומנם היא חכמה ועשתה באופן עקיף ומוסתר , אבל אני הולכת על כוונותיה הטובות שהיא רוצה רק תשומת לב כאן וזה רצוי לעשות כך . ואני מניחה שמור וחברתה לא יתנגדו למחיקת חומר פורנו או קישורים שמכילים פרסום עסק והן ישמחו מאוד אם מנהלי הפורום ישאירו את התמונות היפות שלהן , ולדעתי זה עדיף על פני תמונות של אנשים ודמויות מסרטים שבאים מסוף העולם , אנאעארף ,,, לא זוכרת שמות של שחקנים מפורסמים אבל שם מור או סברין יותר קל לזכור , לפחות יכולות לכתוב בעברית . דיי אני לא רוצה להתערב לכם בפורום