קוראי הפורום היקרים וקוראותיו,

קוראי הפורום היקרים וקוראותיו,

רציתי לספר לכם כאן כי מיקי גולן ואני רכשנו מחצית מחברת "א.י.מ תעופה בע"מ" הנמצאת בהרצליה, והידועה בכינוייה "יצחקי"... ולא, לא רכשנו חלק מהבעלות בחברה זו כדי להתעשר עוד קצת. סביר להניח כי מהעניין הזה לא מתעשרים בציון. עשינו זאת מתוך אהבה לתעופה, למטוסים ולאנשים המפעילים היום את החברה. נאמן למשנתו של צור, אשר גרס כי נתן להביא לידיעתכם כל מידע, ולו גם עסקי / מסחרי, ובלבד שיהיה לתועלת כלל חובבי התעופה הכללית, אתאר בפניכם את היצע המטוסים העומד לרשותכם בחברה כיום (והיצע זה יגדל במהירות...). ראשית, כל המטוסים בחברה מתוחזקים היטב וממוכשרים היטב. איני רוצה להשתמש בסופרלטיבים, אך יצחקי וצלר מתחזקים מטוסים ברמה בה אולי אנשים כמו יאיר גיל מתחזקים את מטוסם הפרטי, ולדעתי טוב מהסטנדרט הנוהג בין בתי הספר וחברות ההשכרה האחרות בהרצליה. להלן תיאור המטוסי הקיימים: C-182-RG ממוכשר לעילא לטיסות מרחב, וכולל GPS מדגם GARMIN430 המקושר לטייס אוטומטי של חברת S-TEC. מטוס מצויין המסוגל לשאת 4 אנשים על ציודם למשך 6 שעות טיסה רצופות במהירות מכשירית של 140 קשר. מטוס זה מושכר כיום תמורת 700 ש"ח לשעה. בכוונת החברה להעלות את מחיר ההשכרה ל- 750 ש"ח החל מהראשון ביוני השנה. אני טסתי על מטוס זה כבר לפני שנה לרודוס ועוד 3 פעמים לקפריסין, והיה תענוג. C-172-RG עם מנוע חדש, ממוכשר IFR מלא, גם הוא במצב פנימי וחיצוני מצויין. מטוס זה מושכר כיום תמורת 600 ש"ח לשעה. בכוונת החברה להעלות את מחיר ההשכרה ל- 650 ש"ח החל מהראשון ליוני השנה. שלושה מטוסי PA-18-150 סופרקאב. רבות נכתב כאן בפורום על היחודיות וההשלכות של טיסה במטוס קלאסי זה יחד עם השיפור ביכולת ההטסה של טייס המקבל הגדר גלגל זנב. מטוס זה מושכר כיום תמורת 600 ש"ח לשעה. טייס הרוכש 5 שעות מראש לשם קבלת ההגדר יזכה בהדרכה, ששוויה 1000 שקלים, חינם. יש לחברה מטוס C-152 במצב טוב מאד, שבכוונת החברה להשכירו לטייסים המעוניינים לצבור שעות. במסגרת מבצע מיוחד, תשכיר החברה את המטוס תמורת 400 ש"ח לשעה (!) לטייסים אשר ירכשו 20 שעות טיסה מראש במהלך השבועיים הקרובים. ביחס לשכירת כל המטוסים (למעט המבצעים על C-152 ועל חבילת ההסבה לפייפר), ניתנת האפשרות לרכוש 10 שעות מראש ולזכות בשעה נוספת חינם. בנוסף, יינתנו זיכויים נוספים לטייסים אשר ישכרו מטוסים לשימוש בימי חול בלבד. הנחות נוספות תינתנה גם לחברי אגודת התעופה הכללית. לכל המעוניין, נתן להתקשר לגב´ מיכל יצחקי, בטל. 494017-050 בכל הקשור לבירורים, תיאומים והזמנות. מקווה כי לא שיעממתי אתכם יותר מדי. בשמחות, אבי

איחולי הלבביים!

קבלו את ברכותי הכנות. ומסרו גם ליצחקי. מחזיק אצבעות לשותפות ומבטיח לעזור כמידת יכולתי כפי שנהגתי לעזור ליצחקי. לא מבקש תמורה - בכיף! יש אנשים שפשוט כיף לעזור להם ויצחקי אחד מהם! יישר כוח! אריאל אריאלי

זיו מ

New member
צרור ברכות ../images/Emo49.gif

אבי ידידי וגם לך מיקי מזל טוב. בלי להכביר מילים, על המטוסים בחברתכם אין צורך לאמר מילה, מי שטס בהם פעם אחת יזכור אותם ללא ספק ליותר מטובה. על החיבור עם יצחקי... ללא ספק כולנו, כלל ציבור הטייסים הרווחנו. תתחילו להכין עוגות לימי שישי ולשקול הרחבת שטח קבלת הפנים... אנחנו נגיע

ב בה בהצל בהצלח בהצלחה ידידי

ידידי ידידנו ידידתי ידידתו ידידנו אחותי. הכיצד מיקי ואבי נהפכו בין לילה לחסידי אומות עולם? על איזה רווח לכל ציבור הטייסים כולם מדברים? המחירים כבר עלו ב-50 ש"ח החל מיוני, כנראה שפיספסתי משהו. מצא מין את מינו יותר מתמיד... לא מקנה במשכיר החצוף שיכנס לסיכסוך עם השניים.

dantzur

New member
שורה זו ממצה את כל תגובותיך לנושא..

וגם את תרומתך לפורום - אינך מקנה לו כמעט דבר, אולם נראה שלקנאה מקום נכבד. בד"כ דבריך אינם ראויים לתגובה, אולם תמצות הדברים כה מוצלח, שהיה קשה להתעלם :)

ידידי ידידנו ידידו דן

הלוואי ויבוא היום בו נעסוק אך ורק בפלפולי לשון שנונים וחריפים במקום קללות משפת הרחוב שפשתה כאן, לא מפרגן למשתתפים גסים,משתלחים, מקללים ושחצנים שאף הפליאו ביום שישי האחרון בנאצה למנהל הפורום הזמני בסגנון של "אתה זקן מ___" ועוד שפע של קללות שמקומן לא עימנו. נתתי את יפתח בתור דוגמא, אם אדם שמתבטא כמותו בניחותא וסבר פנים היה פותח עסק תעופתי, הייתי מחזיק לו אצבעות ומאחל להצלחתו, הברכה תופסת לעוד הרבה משתתפים חיוביים שיש כאן. טיסה בטוחה לכל כולם.

זיו מ

New member
בלי קשר לרקע

לתוכן ולמי נגד מי מתי ולמה.. איך שאני צחקתי עכשיו הרבה זמן לא צחקתי איתכם איתכם לא לדאוג לא על אף אחד. ואללה תודה דן.. בחיי לא יזיק קצת חיוך פה
חוץ מזה מה שלומך? מאז הטיסה לא ראיתי אותך.

dantzur

New member
לכבוד הוא לי

להעלות חיוך על פניך, אחרי כאבי הבטן שגרמת לי בטיסתנו המשותפת מרוב צחוק. מחכה לך הודעה בתא בתפוז (מה לעשות, ה e-mail שלך חסוי)

שפע ברכות ליצחקי צביקה מיקי ואבי

מי יתן והשותפות הזו תראה שמחה, הצלחה עיסקית ואישית בין השותפים. באופן אישי אני אוהב את האוירה שקיימת במקום הזה, ותיקוותי שזה ימשך. אני אוהב את ההתיחסות של יצחקי וצביקה למטוסים, וזו גם הסיבה שהמטוסים נראים בהחלט ברמה אחרת מהנוף בסביבה. הרבה ברכות לשותפות החדשה אורי אמיתי

laronpilot

New member
גדול מהחיים הוא ביטוי לשמחה...

ופירגון לקבוצת חברים שמקדמת את התעופה בישראל עוד כמה צעדים קדימה ולעתים, למרבה הפלא, זהו ביטוי של יפי נפש שכידוע אתה כלכך שונא!!! מאחל לך בריאות ואריכות ימים. יפתח לרון

מצטער פנחס

לא יכולתי לעמוד בפרץ התגובות המתוקות. אם אתה היית פותח ביה"ס הייתי מפרגן לך... וכמובן בהצלחה לכולם ימים יגידו.

yronk

New member
אני איתך... ../images/Emo72.gif

אני קורא את התגובות קורא את ההסתייגויות, שלך... לא מכיר את הקונים, המברכים והמקלסים אבל ברגע שיש פה מישהו שיורדים עליו כסאח - אני מתקומם במיוחד שיש משהו בבקורת שהוא מותח ולכן, ולא רק, אני איתך

למעלה