C152 ב 400 ש"ח
ראשית, תודה רבה לכולכם על הברכות והאיחולים. עכשיו, "כבעל ענין", אני אהיה הרבה יותר זהיר בדברי, ואני מקווה לפחות "תקלים" עם חברים מהפורום, בדברים שבעצם בשיחה חברית היו עוברים בלי בעיה, אבל בכתב נראים לפעמים נורא ומשאירים טעם רע. כל מי שלא מכיר אותי וכועס עלי בגלל דברים שכתבתי מוזמן לפגוש אותי אישית ב AIM, ואני בוודאי אשמח לפתוח דף חדש. לגבי עליית המחירים, מאחר ושאלו אותי: כל החברות בהרצליה העלו מחירים לפני כמה חודשים ורק יצחקי נשאר עם המחירים הישנים. בינתיים הדולר המשיך לטפס (ואיתו עלות החלפים, הדלק, וכו´), וכוונת החברה היתה כבר כמה זמן להעלות מחירים. אבי ואני לא העלנו מחירים על ההתחלה, אלא להיפך, דחינו את רוע הגזרה בחודש נוסף. לתשומת לבכם, מי שלא עשה חשבון עם נייר ועיפרון: במחיר של 400 שקל לשעה ל 152: פחות מע"מ ובדולרים: 70$ לשעה בלבד. כידוע לכם, זה מחיר טוב אפילו בארה"ב, ושם הדלק, התפעול והביטוח זולים מהותית. בכל הכנות, מי שרוצה לצבור שעות, זהו מבצע שאני בספק רב אם ימשך בעתיד. המטרה שלנו היתה לתת מחיר בלתי-אפשרי, להחזיר את המטוס לפעילות, ולאפשר לכל טייס מתחיל לבוא לטוס ב AIM מיידית (לכל טייס יש הגדר ל 152
למעשה במחיר זה AIM אינה מרויחה כלל - נצלו את זה לפני שהמבצע יעלם! בהקשר זה, ב AIM מסתובבים לפעמים הרבה טייסים ותיקים, אפילו ותיקים מאד, יושבים ומדברים על תעופה, וראיתי לא פעם שטייסים חדשים לא מרגישים נוח לשבת בין הותיקים ולהשתתף בשיחה או סתם לשאול שאלות, לבקש מפתח ולראות את המטוס(ים) וכו´. גם אני, בפעם הראשונה שבאתי ליצחקי, הרגשתי כך. אני מודיע לכם חד משמעית משמעית שכולכם מוזמנים, כולכם יכולים לשבת באותו כבוד גם אם לא טסתם ב AIM מעולם וגם אם אין לכם אפילו רשיון, לשאול, לבקש, לשתות קפה - תרגישו בנוח! בואו, הציגו את עצמכם, ותוך 10 דקות תרגישו חברים במשפחת AIM!