קורא לה...

קורא לה...

[כי זה הכי מתאים עכשיו...] עזבתם פעם, בלי להודיע? פגעו בכם פעם כשעזבו במפתיע? מה, ברגע זה, אתם רוצים כל כך? ניסיתם פעם לשנות את הרקע שלכם? איזה אזור בארצנו הקטנה נראה לכם מוכר [מלבד קירבת הבית]? לאן/לֶמה אתם מרגישים מנוכרים? למי אתם קוראים? קראתם למישהו למרות שהזקתם לו? תרצו לסוע להודו? להסתובב בתמימות או לעשן ת'מזח? בגדו בכם פעם? המשכתם לדבר עם אותו אדם למרות שבגד? מי נתן בשבילכם, השקיע? מה ניסו לקחת מכם? מה תמיד יישאר איתכם? על מה אתם בוכים כי זה כ"כ נכון? ולסיום, למה דווקא אלה ?!?!
.

אני שוב...

עזבתם פעם, בלי להודיע? לא פגעו בכם פעם כשעזבו במפתיע? לא מה, ברגע זה, אתם רוצים כל כך? לשנות את המצב הזה ניסיתם פעם לשנות את הרקע שלכם? כן :/ איזה אזור בארצנו הקטנה נראה לכם מוכר [מלבד קירבת הבית]? נהריה
לאן/לֶמה אתם מרגישים מנוכרים? כי אני שונה מהם למי אתם קוראים? - קראתם למישהו למרות שהזקתם לו? לא תרצו לסוע להודו? אולי כן להסתובב בתמימות או לעשן ת'מזח? גם וגם... אבל לא להגזים עם החום
בגדו בכם פעם? לא בקונוטציה הישירה של בגידה אבל כן. המשכתם לדבר עם אותו אדם למרות שבגד? לא מי נתן בשבילכם, השקיע? - מה ניסו לקחת מכם? אותי מה תמיד יישאר איתכם? אני על מה אתם בוכים כי זה כ"כ נכון? הרבה דברים ולסיום, למה דווקא אלה ?!?! כי זה מתחרז

moshe butt

New member
אני אני אני אני אני אני...../images/Emo163.gif

עזבתם פעם, בלי להודיע? כן @|פגעו בכם פעם כשעזבו במפתיע? כה
מה, ברגע זה, אתם רוצים כל כך?
ניסיתם פעם לשנות את הרקע שלכם? כן
איזה אזור בארצנו הקטנה נראה לכם מוכר [מלבד קירבת הבית]?
לאן/לֶמה אתם מרגישים מנוכרים? ישנן הרבה סיבות... אין לי כח
למי אתם קוראים? למישהו שיבוא
קראתם למישהו למרות שהזקתם לו? כן...
תרצו לסוע להודו? כן, עם עומרי
להסתובב בתמימות או לעשן ת'מזח?
בתמימות- תודב רבה
בגדו בכם פעם? אפשר לומר
המשכתם לדבר עם אותו אדם למרות שבגד? כן ולא
מי נתן בשבילכם, השקיע? הורים וחברים
מה ניסו לקחת מכם?
מה תמיד יישאר איתכם? משפחה/חברים
על מה אתם בוכים כי זה כ"כ נכון? מממ... ולסיום,
למה דווקא אלה ?!?! . כי אני מת עליה... פוווווווזה....

vered151

New member
עונההה

עזבתם פעם, בלי להודיע?
פגעו בכם פעם כשעזבו במפתיע?
מה, ברגע זה, אתם רוצים כל כך? מממ חיבוק ממנו ניסיתם פעם לשנות את הרקע שלכם?
איזה אזור בארצנו הקטנה נראה לכם מוכר [מלבד קירבת הבית]? כל הנחלים בצפון..חח לאן/לֶמה אתם מרגישים מנוכרים? מממ לא יודעת
למי אתם קוראים? לאפחד קראתם למישהו למרות שהזקתם לו?
תרצו לסוע להודו?
להסתובב בתמימות או לעשן ת'מזח? להסתובב בתמימות כרגע בגדו בכם פעם?
המשכתם לדבר עם אותו אדם למרות שבגד?
מי נתן בשבילכם, השקיע? שיר מה ניסו לקחת מכם? הצליחו גם מה תמיד יישאר איתכם? ההיגיון..אני מקווה על מה אתם בוכים כי זה כ"כ נכון? נחום :( ולסיום, למה דווקא אלה ?!?! למה לא?! חח

רק מה שאת אוהבת.

עזבתם פעם, בלי להודיע? לא נראה לי. לא אחת כזאת. פגעו בכם פעם כשעזבו במפתיע? אכן. מה, ברגע זה, אתם רוצים כל כך? לא ברור לי ממש. ניסיתם פעם לשנות את הרקע שלכם? רקע?...... לא נראה לי. איזה אזור בארצנו הקטנה נראה לכם מוכר [מלבד קירבת הבית]? אילת. לאן/לֶמה אתם מרגישים מנוכרים? לא יודעת למי אתם קוראים? לו. לה. לכולם. קראתם למישהו למרות שהזקתם לו? לא נראה לי שאי פעם הזקתי למישהו בצורה שאני אתבייש לקרוא לו אחר כך.
תרצו לסוע להודו? מזה כן. להסתובב בתמימות או לעשן ת'מזח? בתמימות. בגדו בכם פעם? כן.. אבל בקטנה, לא רציני. המשכתם לדבר עם אותו אדם למרות שבגד? כן. מי נתן בשבילכם, השקיע? משפחה. מה ניסו לקחת מכם? מה תמיד יישאר איתכם? אני. על מה אתם בוכים כי זה כ"כ נכון? אממ. אמת מסוימת. ולסיום, למה דווקא אלה ?!?! . כי זה מתחרז רצח'.

ליאןןן

New member
...

עזבתם פעם, בלי להודיע? כן. פגעו בכם פעם כשעזבו במפתיע? כן. מה, ברגע זה, אתם רוצים כל כך? קצת שקט. חיבוק אחד. ניסיתם פעם לשנות את הרקע שלכם? כן. איזה אזור בארצנו הקטנה נראה לכם מוכר [מלבד קירבת הבית]? לאן/לֶמה אתם מרגישים מנוכרים? זה לא באמת חשוב.. למי אתם קוראים? לה. קראתם למישהו למרות שהזקתם לו? כבר לא. תרצו לסוע להודו? כן. להסתובב בתמימות או לעשן ת'מזח? גם וגם
בגדו בכם פעם? המשכתם לדבר עם אותו אדם למרות שבגד? מי נתן בשבילכם, השקיע? החברים הכי קרובים שלי. מה ניסו לקחת מכם? את מי שאני. מה תמיד יישאר איתכם? על מה אתם בוכים כי זה כ"כ נכון? על הסוף. ולסיום, למה דווקא אלה ?!?! אממ..ככה?

פחיחצה

New member
....

עזבתם פעם, בלי להודיע?כן פגעו בכם פעם כשעזבו במפתיע?כן מה, ברגע זה, אתם רוצים כל כך?להגשים חלום או שניים ניסיתם פעם לשנות את הרקע שלכם?משו כזה איזה אזור בארצנו הקטנה נראה לכם מוכר [מלבד קירבת הבית]?ת"א לאן/לֶמה אתם מרגישים מנוכרים? למי אתם קוראים?לעצמי קראתם למישהו למרות שהזקתם לו?אני לא מזיקה לאנשים תרצו לסוע להודו?אולי להסתובב בתמימות או לעשן ת'מזח? תמימות בגדו בכם פעם?כן המשכתם לדבר עם אותו אדם למרות שבגד?כן ולא מי נתן בשבילכם, השקיע?לימור מה ניסו לקחת מכם?מה לא? מה תמיד יישאר איתכם?אותי, את לימור ובתקווה גם את רם על מה אתם בוכים כי זה כ"כ נכון? ולסיום, למה דווקא אלה ?!?! .אין לי מושג בחיים שלי לא פגשתי אף אלה..נראה לי

ענבר,מרמרת!

כי זה הכי מתאים עכשיו...]כ"כ עזבתם פעם, בלי להודיע? פגעו בכם פעם כשעזבו במפתיע? מה, ברגע זה, אתם רוצים כל כך? ניסיתם פעם לשנות את הרקע שלכם? איזה אזור בארצנו הקטנה נראה לכם מוכר [מלבד קירבת הבית]?המון מקומות לאן/לֶמה אתם מרגישים מנוכרים? למי אתם קוראים?אפח'ד קראתם למישהו למרות שהזקתם לו?
תרצו לסוע להודו? וכמה שיותר מהר להסתובב בתמימות או לעשן ת'מזח?
בגדו בכם פעם?
המשכתם לדבר עם אותו אדם למרות שבגד?
מי נתן בשבילכם, השקיע?אין הרבה כאלה מה ניסו לקחת מכם?חופש מה תמיד יישאר איתכם? זכרונות על מה אתם בוכים כי זה כ"כ נכון?
ולסיום, למה דווקא אלה ?!?! . אני לא יודעת

../images/Emo6.gif

עזבתם פעם, בלי להודיע? לא משהו גדול, רק בקטנות. פגעו בכם פעם כשעזבו במפתיע? לא ממש מה, ברגע זה, אתם רוצים כל כך? אהבה, חיבוקים ונשיקות ניסיתם פעם לשנות את הרקע שלכם? רציתי, ניסיתי איזה אזור בארצנו הקטנה נראה לכם מוכר [מלבד קירבת הבית]? תל אביב לאן/לֶמה אתם מרגישים מנוכרים?לכל העניין ההוא למי אתם קוראים? אליו קראתם למישהו למרות שהזקתם לו? אולי בלי ידיעתי תרצו לסוע להודו? יתכן, עוד לא ברור להסתובב בתמימות או לעשן ת'מזח? גם וגם בגדו בכם פעם? לא משהו רציני המשכתם לדבר עם אותו אדם למרות שבגד? בהחלט מי נתן בשבילכם, השקיע? החמרמירים האהובים שלי מה ניסו לקחת מכם? חיוכים קטנים מה תמיד יישאר איתכם? מקוו שהאושר. וגם זכרונות ותמונות על מה אתם בוכים כי זה כ"כ נכון? על זה שאין. פשוט אין ולסיום, למה דווקא אלה ?!?! . כי הוא קורא להP: וגם כי אין על אלה (אני שוב)

Cacooooooon crash!

עזבתם פעם, בלי להודיע? כה פגעו בכם פעם כשעזבו במפתיע? כה מה, ברגע זה, אתם רוצים כל כך? להחליט! ניסיתם פעם לשנות את הרקע שלכם? לא שזכור לי? איזה אזור בארצנו הקטנה נראה לכם מוכר [מלבד קירבת הבית]? הגליל, הים, הבית של שעוכ, הבית של אור לאן/לֶמה אתם מרגישים מנוכרים?אנארפ למי אתם קוראים? לצבא! קראתם למישהו למרות שהזקתם לו? כה תרצו לסוע להודו? כלכך להסתובב בתמימות או לעשן ת'מזח? להסתובב בתמימות... מזח זה לא נשמע לי עשין... בגדו בכם פעם? כה המשכתם לדבר עם אותו אדם למרות שבגד? אחרי הרבה זמן מי נתן בשבילכם, השקיע? המון מה ניסו לקחת מכם? ת'שפיות מה תמיד יישאר איתכם? התסכול על מה אתם בוכים כי זה כ"כ נכון? על דברים אמיתיים ולסיום, למה דווקא אלה ?!?! . כי היא אלה

RtOoNmY

New member
אולי היום הדם יפסיק לזרום..

עזבתם פעם, בלי להודיע? לא פגעו בכם פעם כשעזבו במפתיע? לא מה, ברגע זה, אתם רוצים כל כך? כלום ת'אמת.. ניסיתם פעם לשנות את הרקע שלכם? חשבתי על זה.. אבל לא ניסיתי באמת.. איזה אזור בארצנו הקטנה נראה לכם מוכר [מלבד קירבת הבית]? לא יודעת.. לאן/לֶמה אתם מרגישים מנוכרים? למי אתם קוראים? לו קראתם למישהו למרות שהזקתם לו? כן..=\ תרצו לסוע להודו? לא יודעת.. לא נראה לי... להסתובב בתמימות או לעשן ת'מזח? לעשן ת'מזח.. בגדו בכם פעם? תלוי באיזה מובן.. המשכתם לדבר עם אותו אדם למרות שבגד?... מי נתן בשבילכם, השקיע? הוא... מה ניסו לקחת מכם? את התמימות...את החיים.. מה תמיד יישאר איתכם? זה.. על מה אתם בוכים כי זה כ"כ נכון? לא בוכים.. ולסיום, למה דווקא אלה ?!?! . כי זה מתחרז בן זונה

מה עוד ביקשת,

עזבתם פעם, בלי להודיע? כן. פגעו בכם פעם כשעזבו במפתיע?
. מה, ברגע זה, אתם רוצים כל כך? אה, להתקלח. ניסיתם פעם לשנות את הרקע שלכם? כל הזמן.. איזה אזור בארצנו הקטנה נראה לכם מוכר [מלבד קירבת הבית]? הבתים של המשפחה המורחבת, הבסיס. [שאלה יפה.] לאן/לֶמה אתם מרגישים מנוכרים? לקודם, כ"כ. למי אתם קוראים? למי ששומע.. קראתם למישהו למרות שהזקתם לו? חושבת שלא. תרצו לסוע להודו? אם יצא אז בטח, למה לא. להסתובב בתמימות או לעשן ת'מזח? אפשר גם וגם. P: בגדו בכם פעם? כן. המשכתם לדבר עם אותו אדם למרות שבגד? אחרי תקופה מסוימת.. היום אנחנו דווקא די קרובים. מי נתן בשבילכם, השקיע? הממ.. מה ניסו לקחת מכם? את האמון. מה תמיד יישאר איתכם? אהההה.. אני.
על מה אתם בוכים כי זה כ"כ נכון? מה? :| ולסיום, למה דווקא אלה ?!?! . כי זה חרוז ממש טוב ל-קורא לה, והרי תום כ"כ מוכשר שזה הדבר הראשון שקפץ לו לראש.. "X

../images/Emo99.gifבואי!

אחרי זה נוכל לשיר: "אני בשנטי, חזרתי מהודו עכשיוווווווו!" בשינקין.

...

עזבתם פעם, בלי להודיע?כה פגעו בכם פעם כשעזבו במפתיע?כה מה, ברגע זה, אתם רוצים כל כך?לשכוח כמה אנשים ניסיתם פעם לשנות את הרקע שלכם?לא איזה אזור בארצנו הקטנה נראה לכם מוכר [מלבד קירבת הבית]?הקיבוץ הקודם,הבית של אדם..חחח לאן/לֶמה אתם מרגישים מנוכרים?- למי אתם קוראים?**** קראתם למישהו למרות שהזקתם לו?=[ תרצו לסוע להודו?מתישו כה להסתובב בתמימות או לעשן ת'מזח?גם וגם בגדו בכם פעם?כה המשכתם לדבר עם אותו אדם למרות שבגד?כה מי נתן בשבילכם, השקיע?מי שנתן יודע,ובזמן האחרון יש כמה מה ניסו לקחת מכם?- מה תמיד יישאר איתכם?אדם,ואמונה קטנה שלפעמים היא ממש קטנה על מה אתם בוכים כי זה כ"כ נכון?על האי אפשרות,על הפגיעה ולסיום, למה דווקא אלה ?!?! כי אלה היא לא אנושית

little WhiSper

New member
...

עזבתם פעם, בלי להודיע? הלוואי. אבל עדיין לא פגעו בכם פעם כשעזבו במפתיע? כן. מה, ברגע זה, אתם רוצים כל כך? יותר מדי דברים. ניסיתם פעם לשנות את הרקע שלכם? לצערי את זה אני לא יכולה לשנות. איזה אזור בארצנו הקטנה נראה לכם מוכר [מלבד קירבת הבית]? איזור הקיבוץ-בצפר... לאן/לֶמה אתם מרגישים מנוכרים? לעצמי ולמקום. לאיש מסוים ולמקום מסוים. למי אתם קוראים? ל... אפחד. קראתם למישהו למרות שהזקתם לו? לא? תרצו לסוע להודו? לא יודעת עדיין להסתובב בתמימות או לעשן ת'מזח? לא לעשן ת'מזח זה בטוח. בגדו בכם פעם? סוגשל המשכתם לדבר עם אותו אדם למרות שבגד? סוגשל מי נתן בשבילכם, השקיע? אמא. מה ניסו לקחת מכם? אותי. מה תמיד יישאר איתכם? אני? על מה אתם בוכים כי זה כ"כ נכון? על האמת. ולסיום, למה דווקא אלה ?!?! . כי הוא קורא לה

נשמת

New member
../images/Emo124.gif

עזבתם פעם, בלי להודיע?
כן פגעו בכם פעם כשעזבו במפתיע?
כן מה, ברגע זה, אתם רוצים כל כך?
להרגיש את הטוהר שוב ניסיתם פעם לשנות את הרקע שלכם?
לא איזה אזור בארצנו הקטנה נראה לכם מוכר [מלבד קירבת הבית]?
הכנרת לאן/לֶמה אתם מרגישים מנוכרים?
לֶמה שהיא מייצגת, ובכלל, לה. למי אתם קוראים?
לה קראתם למישהו למרות שהזקתם לו?
לא נראה לי תרצו לסוע להודו?
וואלה כן להסתובב בתמימות או לעשן ת'מזח?
כשנגיע לגשר... בגדו בכם פעם?
באמון, הרבה המשכתם לדבר עם אותו אדם למרות שבגד?
רק לדבר...וגם זה בקושי מי נתן בשבילכם, השקיע?
אחותי הגדולה מה ניסו לקחת מכם?
את המרחב הריגשי שלי מה תמיד יישאר איתכם?
הזיכרונות, החוויות על מה אתם בוכים כי זה כ"כ נכון?
על מה שהיא, אני...

למעלה