קורא לה...

תומע79

New member
../images/Emo34.gifעונים ../images/Emo9.gif (אני והפיצול)

עזבתם פעם, בלי להודיע?
בהחלט. פגעו בכם פעם כשעזבו במפתיע?
עוד יותר בהחלט! מה, ברגע זה, אתם רוצים כל כך?
להתגייס..ולראות אותה. ניסיתם פעם לשנות את הרקע שלכם?
לא איזה אזור בארצנו הקטנה נראה לכם מוכר [מלבד קירבת הבית]?
הצפון. לאן/לֶמה אתם מרגישים מנוכרים?
לא יודעת.. למי אתם קוראים?
לה קראתם למישהו למרות שהזקתם לו?
כן.. תרצו לסוע להודו?
לא כרגע.. להסתובב בתמימות או לעשן ת'מזח?
לעשן ת'מזח בגדו בכם פעם?
כן המשכתם לדבר עם אותו אדם למרות שבגד?
כן מי נתן בשבילכם, השקיע?
הרבה אנשים..כל החברים הקרובים והבנות זוג . מה ניסו לקחת מכם?
את הלב שלי. מה תמיד יישאר איתכם?
האהבה שלי אליה. על מה אתם בוכים כי זה כ"כ נכון?
שאני אוהבת אותה. ולסיום, למה דווקא אלה ?!?!
כי זה שם של סטלנית.

..

עזבתם פעם, בלי להודיע? כן. פגעו בכם פעם כשעזבו במפתיע? כן.. מה, ברגע זה, אתם רוצים כל כך? לסיים את תקופת המבחנים הזו. לסוע להודו! ניסיתם פעם לשנות את הרקע שלכם? וואי.. כן. איזה אזור בארצנו הקטנה נראה לכם מוכר [מלבד קירבת הבית]? כמעט כל כביש בארץ הזו, "היי פה היינו כשבלה בלה..", הרבה מאד. לאן/לֶמה אתם מרגישים מנוכרים? למקום הזה. למי אתם קוראים? לו.. קראתם למישהו למרות שהזקתם לו? יכול להיות,לא שמתי לב אף פעם. תרצו לסוע להודו? כל כך! להסתובב בתמימות או לעשן ת'מזח?
בגדו בכם פעם? כן. המשכתם לדבר עם אותו אדם למרות שבגד? כן. מי נתן בשבילכם, השקיע? מה ניסו לקחת מכם? את מה שנשאר ואת מה שנבנה. מה תמיד יישאר איתכם? המשהו הקטן (?) הזה שימשוך למטה.. על מה אתם בוכים כי זה כ"כ נכון? ..על המציאות הזו , על מה שהנחתי לו לעבור.

אדם ק

New member
אלא מה?

עזבתם פעם, בלי להודיע? כן פגעו בכם פעם כשעזבו במפתיע? כן מה, ברגע זה, אתם רוצים כל כך? לעוף, בכל המובנים... ניסיתם פעם לשנות את הרקע שלכם? לא איזה אזור בארצנו הקטנה נראה לכם מוכר [מלבד קירבת הבית]? הגולן לאן/לֶמה אתם מרגישים מנוכרים? למה? כי ככה... זה גם תלוי בחברה בה אני נמצא... למי אתם קוראים? לה קראתם למישהו למרות שהזקתם לו? כן! תרצו לסוע להודו? כן להסתובב בתמימות או לעשן ת'מזח? לעשן... בגדו בכם פעם? באמון שלי כן! המשכתם לדבר עם אותו אדם למרות שבגד? כן מי נתן בשבילכם, השקיע? נעמה מה ניסו לקחת מכם? משו באופי שלי... מה תמיד יישאר איתכם? עדידוש ללא ספק על מה אתם בוכים כי זה כ"כ נכון? על זה שזה נגמר, ושאין מה לעשות יותר... ולסיום, למה דווקא אלה ?!?! . אלה, ברור שאלה, אלא מה?!?! סתם... כי זה שם חמוד כזה, יכול להיות תמיד, ולהיפך הגמור! בו זמנית!

dodow

New member
../images/Emo187.gifואיך שזה כאב באותו הרגע

עזבתם פעם, בלי להודיע? כן, אפשר להגיד פגעו בכם פעם כשעזבו במפתיע? כן מה, ברגע זה, אתם רוצים כל כך? אהבה ניסיתם פעם לשנות את הרקע שלכם? לא... אף פעם לא הפריע לי במיוחד חח איזה אזור בארצנו הקטנה נראה לכם מוכר [מלבד קירבת הבית]? מוכר? תל אביב אולי לאן/לֶמה אתם מרגישים מנוכרים? לקור הזה חחח למי אתם קוראים? לו קראתם למישהו למרות שהזקתם לו? לא תרצו לסוע להודו? ממש לא להסתובב בתמימות או לעשן ת'מזח? - בגדו בכם פעם? יאפ המשכתם לדבר עם אותו אדם למרות שבגד? אחרי הרבה זמן מי נתן בשבילכם, השקיע? אף אחד מה ניסו לקחת מכם? את התמימות מה תמיד יישאר איתכם? אממממ...? על מה אתם בוכים כי זה כ"כ נכון? - ולסיום, למה דווקא אלה ?!?! ככההההההההההההה

HiPpiE Boy

New member
וויצי וויצי אל תשוויצי פ-:

עזבתם פעם, בלי להודיע? יאפ..נראה לי...כן פגעו בכם פעם כשעזבו במפתיע? לא נראה..לא משהו משמעותי לפחות..לא מבחינת אהבה מה, ברגע זה, אתם רוצים כל כך? שאני לא אצטרך לקום לבית ספר כול בוקר שיהיו יותר שעות שינה ניסיתם פעם לשנות את הרקע שלכם? תגידרי רקע... איזה אזור בארצנו הקטנה נראה לכם מוכר [מלבד קירבת הבית]? לא יודע אבל יש את המקומות האלה שאתה מגיע אליהם ומרגיש כבר הייתה שם ואז אתה מבין שבעצם היית שם כבר אלפי פעמים בטיול שנתי/טיול של התנועת נוער לאן/לֶמה אתם מרגישים מנוכרים? תגדירי מנוכר למי אתם קוראים? קראתם למישהו למרות שהזקתם לו? אנא אערף תרצו לסוע להודו? לא חושב..אולי אף פעם לא התלהבתי מהודו להסתובב בתמימות או לעשן ת'מזח? המפ... בגדו בכם פעם? לא המשכתם לדבר עם אותו אדם למרות שבגד? מי נתן בשבילכם, השקיע? מורים?...לא גם זה לא עד כדי כך מה ניסו לקחת מכם? לא משהו מיוחד מה תמיד יישאר איתכם? זכרונות טובים..אנשים טובים ריחות... על מה אתם בוכים כי זה כ"כ נכון? שונא את השיר הזה ,

למעלה