קורה לכם שנמאס לכם מסקס

magesty

New member
קורה לכם שנמאס לכם מסקס

בממוצע אני עושה 3 נשים ביום . אני כבר מפחד ללכת לבארים שלא יתחילו איתי בנות , זה לא שאני לא יכול להגיד לא , פשוט לא בא לי לאכזב את הבחורה שמתחילה איתי , אני יותר נהנה לשתות בירה עם החברים ולהריץ קטעים . טוב ,אני קפצתי לאונן

Old Girl

New member
מוזר לי שכבר נמאס לך

אני עושה 4 גברים ביום בממוצע, ולא נמאס לי. טוב, אצלי כולם או דוגמנים או שחקני קולנוע, אז אולי מכאן המוטיבציה.

magesty

New member
תהיי קצת רצינית

כבר כמה שחקני קולנוע יש לנו ? זה בושה ששמים שחקן כמו אושרי כהן לשחק בבופור . אחי הגדול היה בסיירת גולני הוא היה בצוות שפרץ את הבופור ב 1982 בלבנון. לקחתי אותו לסרט , וזה היה ממש בדיחה לשם בסרט כזה ילדים שלא עשו בכלל צבא ,אבל שיחקו באלופה . ומשה איבגי לא כל כך נראה לי מציאה אז לכל הרוחות מאיפו המוטיבציה ?

Old Girl

New member
רק איבגי בראש שלך?

מה עם ג'וד לאו, עם ריאן פיליפה, עם היידן כריסטנסן? יש מספיק דגים ב - imdb.

זה הטעם האישי שלך אז אי אפשר להתווכח...

בנושא, אבל בעעעע. ובכל מקרה, לפחות ניקי שווה כמה מיליונים טובים (וחוץ מזה הוא התנשק עם אנג'לינה (בעעע, בעעע, בעעע) ג'ולי ב-"עקיצה ב-60 שניות" והיא אמרה שהוא יודע מה שהוא עושה) אז אני מבין. אבל שי אביבי? שי? אביבי? שיאביבי? אני מקווה שאת עובדת כשהמדף סגור, כן? :) :) :)

ד נ י ת3

New member
שמע, יקירי, יש את היפים האלה

כמו וונטרוות', בראד פיט וכו'. נכון. הם יפים. אבל אחרי כמה זמן מתרגלים ליופי שלהם והם מתחילים לשעמם. אבל... קח את שי אביבי (יאמי ביג טיים) ואת ניק קייג' (עוד יותר יאמי) - אי אפשר לעמוד מול הסקס אפיל שלהם, מול היופי והכריזמה. מה לעשות. זה מה שעושה לי את זה. לא אוהבת יפיופים משעממים.

כל אחד והטעם שלו זה נכון...

ולא שאני באה לשפוט . באמת שלא... אבל מה לשי אביבי ולסקס אפיל ? הוא אחלה שחקן (למרות שיש לו דיבור קצת מעצבן) אבל להגיד שאי אפשר לעמוד מול היופי שלו נראית לי קצת הגזמה...

ד נ י ת3

New member
זה הטעם שלי.

שי אביבי בעיני הכי סקסי שיש בארץ. אני אישית לא יכולה לעמוד בפניו. הוא עושה לי את זה. הרבה הרבה יותר מכל הרן דנקנרים והמייקל לואיסים למינהם. אולי אושרי כוהן מתקרב אליו. אבל גם הוא צריך להתבגר.

אני חייב להודות לך, אח 'צלי...

באמת, גבר, מזמן כבר לא צחקתי כמו שאני צוחק בגלל השרשור הזה והכל בגללך דוד של אח 'צלו.

ד נ י ת3

New member
כשאתה מדבר על

שי אביבי (
) אנא - של נעליך מעל רגליך. הוא הורס. אבל הוא לא מעכו. גרררר. סקסי בטירוף.

magesty

New member
יקירתי

איזה מעריצה את ,שלא זוכרת את הקטעים שלו מחמישיה הקאמרית ?

ד נ י ת3

New member
sorry dear,

חושבת שהוא סקסי, לא אמרתי מעריצה. אני מעריצה אנשים כמו איינשטיין, בוהר, מאהן וכו'.

למעלה