קורה לכם שנמאס לכם מסקס

אמרתי סוגדים...

אני לא יודע מאיפה הבאת את האייקון של הלשון, אבל בוא נבהיר כבר מעכשיו ולמען הסר ספק ומניעת אי-נעימיות: אני לא יודע מה אתה חושב שאתה עושה, עם הלשון שלך מוצאת את עצמה בפה שלי אני מגיש תלונה במשטרה על הטרדה מינית. אני לומד מהר.

סניפי, לך לשון!../images/Emo88.gif

Old Girl

New member
ברור שהם אצלי

רק עכשיו ג'וד לאו הלך הביתה וכבר אורלנדו בלום הפציץ לי את התיבה במסרים. וונטוורת' מילר? כן, גם הוא בדיוק הטעם שלי!

Old Girl

New member
כן אני מכירה את זה

גם אני סטרייטית לחלוטין אבל מתה על טילדה סווינטון, היא עושה לי משהו.

moi24

New member
חבל לך על הזמן

אני כבר שלחתי טופס הרשמה לפני בערך שנה וחצי.

איזה קטע! מישהו שם את התמונות שלו בjdate

וחברה שלי לא ידעה שהוא שחקן היא כתבה לו בהתלהבות והוא צפה בכרטיסה אך לא הגיב. בקיצור כמה ימים רדפה אחריו קרצה וכתבה ולא הביהה מדוע הבן אדם לא פונה אליה..הרי היא סופרמודל...זה ממש לא הגיוני. בקיצור כשקפצתי לביקור בביתה היא הראתה לי מי שהחתיך הזה בהjdate שפנתה אליו ושכל יום הוא צפה בכרטיס שלה, אך לא יצר קשר. אחרי שראיתי מי זה "החתיך הזה" סיפרתי לה בעדינות רבה שאין מצב שהבחור שבתמונה יצור איתה קשר.

מג'נטה האם שאלתך רומזת משהו?...חשוד מאוד

מדוע לסמן אותי רק בגלל שאני אתיופית? למען הסר ספק, לא מדובר בפיצול. יש גבול לכל תעלול...שאני לא אזהה מישהו שווה ואהוב הפקאצות. וונטוורת' ארל מילר ה3. שמשחק את אהובי מייקל סקופילד. ואכן שווה טילים.

נראה שכן.

לא נורא babelicious, אנחנו עדיין אוהבים אותך. (אוקיי, חברי מועדון מעריצי וונטוורת'... תעבירו בקוד סודי: בייב לא בקליקה יותר. השמיצה את הגיבור שלנו. פויה!) :) :) :)

למעלה