קורונה-ישראל במקום ה-1 בעולם (מבחינה שלילית)

SupermanZW

Well-known member
הפתעת אותי לטובה, סופרמן.
חשבתי שתסכים איתו ואף תשבח את רשעותו.
והנה יצאה מתוכך הנשמה היהודית שקצת הרבה דואגת לעמה השוכן בציון. |דגל|
לא יודע למה היה לך הרושם שאני מחפש להשמיץ את ישראל. אני לא מחפש להשמיץ. יש הרבה דברים שאני לא אוהב בישראל, אבל אני לא אחד שממציא שקרים או תומך בטענות שקריות. באותה מידה, רוב חברי הקומונה בטוחים שאני שמאלני, כי לא מסתדרות להם העובדות שאני קוסמופוליטי ומתנגד לכל הדתות (קל וחומר לכפיה דתית) עם הקונספט שלהם לשיוך פוליטי, אז בגלל שאני אנטי-לאומן ולא מוכן להתפשר על הפרדת דת ומדינה קיטלגו אותי כשמאלני. אבל לו רק התייחסו לשאר השקפותי כפי שמתייחסים לאלה, היו מבינים שאני רחוק מאוד מלהיות שמאלני. למשל: אני ליברטאריאן וכפועל יוצא מכך מתנגד מאוד למדינת הרווחה, איזה שמאלני מתנגד למדינת רווחה? שמאלנים רוצים להרחיב אותה.
תמיד התנגדתי ותמיד אתנגד ל"שטחים תמורת שלום", מבחינתי היעדר עיסקה תמיד עדיף על עיסקה גרועה. אני נגד "שתי מדינות לשני עמים", כי זה לא יהיה המצב בשום תרחיש אפשרי, אלא מדינה ליהודים ולערבים שלצידה מדינה לערבים שתהיה נקייה לחלוטין מיהודים, זה לא מקובל עלי. אני יכול להביא הרבה דוגמאות נוספות, אבל לא רואה טעם להתאמץ, כי כל מה שאכתוב לא ישנה את הסטיגמה שהודבקה לי, לכן אני משלים עם זה. זה מה יש.

palmony1951

Well-known member
הפתעת אותי לטובה, סופרמן.
חשבתי שתסכים איתו ואף תשבח את רשעותו.
והנה יצאה מתוכך הנשמה היהודית שקצת הרבה דואגת לעמה השוכן בציון. |דגל|
לדעתך אני רשע-אבל אני פשוט מנסה להתריע, ע"מ שהאוכלוסייה תציית להנחיות כגון: 1.אי עטית מסכה באופן מלא. 2.אי שמירת מרחק.3. אי שמירת בידוד, וכו'.
אבל אתה (''ברוב חוכמתך'') מעדיף ללכת בשיטת ''לירות בשליח'', ''לטמון את הראש בחול''.
לירות בשליח טָמַן רֹאשׁוֹ בַּחוֹל

נערך לאחרונה ב:

SupermanZW

Well-known member
לדעתך אני רשע-אבל אני פשוט מנסה להתריע, ע"מ שהאוכלוסייה תציית להנחיות כגון: 1.אי עטית מסכה באופן מלא. 2.אי שמירת מרחק.3. אי שמירת בידוד, וכו'.
לדעתי אתה לא רשע כלל, אבל בשם רצונך לגרום לאוכלוסיה לציית להנחיות (שלא מועילות - שבדיה היא ההוכחה) אתה מוכן לשקר, חבל.

palmony1951

Well-known member
לדעתי אתה לא רשע כלל, אבל בשם רצונך לגרום לאוכלוסיה לציית להנחיות (שלא מועילות - שבדיה היא ההוכחה) אתה מוכן לשקר, חבל.
אי אפשר להשוות לשבדיה בכלל-שם 40% ממשקי הבית הם של אדם אחד בלבד-ז"א קיים שם ריחוק חברתי מובנה מראש

SupermanZW

Well-known member
אי אפשר להשוות לשבדיה בכלל-שם 40% ממשקי הבית הם של אדם אחד בלבד-ז"א קיים שם ריחוק חברתי מובנה מראש
לא יודע מאיפה הבאת את השטות הזו. אפילו אם זה היה נכון (זה לא), מה עם הרוב שהם משקי בית עם יותר מאדם אחד, משפחות, תושבי ערים שגרים בדירות? מה עם כל שאר ארצות סקנדינביה שסירבו בעקביות למסכות? בכולן המצב מעולה.

palmony1951

Well-known member

palmony1951

Well-known member
זה לא נכון, בדוק באתר הקורונה העולמי.
לא מצאתי את ''אתר הקורונה העולמי''-אולי תביא קישור.
לעת עתה, מצאתי את הנתונים של ''שירותי בריאות כללית''-והמסקנות: ישראל היא במקום גבוה (שלילית), בשיעור הנדבקים לנפש.
נכון, שמבחינת מתים, ישראל במקום נמוך-אבל זה על חשבון החולים במחלות אחרות, ובדפיקת הכלכלה.[ז"א, שימותו יותר ממחלות אחרות עקב חוסר טיפול (כי אין מקום מספיק בבתי החולים) , וגם מצב הכלכלה עקב הסגרים תגרום לסבל/תמותה עקיפה].
ובכלל, הרי ברור שהאוכלוסייה לא שומרת על ההנחיות החמורות- כגון: 1.אי עטית מסכה באופן מלא. 2.אי שמירת מרחק.3. אי שמירת בידוד, וכו'.
ובעניין מצב הכלכלה-הרי זה מסכן את עצם קיום המדינה מהרבה בחינות.

נערך לאחרונה ב:

SupermanZW

Well-known member
לעת עתה, מצאתי את הנתונים של ''שירותי בריאות כללית''-והמסקנות: ישראל היא במקום גבוה (שלילית), בשיעור הנדבקים לנפש.
נכון, שמבחינת מתים, ישראל במקום נמוך-אבל זה על חשבון החולים במחלות אחרות, ובדפיקת הכלכלה.[ז"א, שימותו יותר ממחלות אחרות עקב חוסר טיפול (כי אין מקום מספיק בבתי החולים) , וגם מצב הכלכלה עקב הסגרים תגרום לסבל/תמותה עקיפה].
ובכלל, הרי ברור שהאוכלוסייה לא שומרת על ההנחיות החמורות- כגון: 1.אי עטית מסכה באופן מלא. 2.אי שמירת מרחק.3. אי שמירת בידוד, וכו'.
אתר הקורונה העולמי

palmony1951

Well-known member
אלה אותם נתונים מ-''שירותי בריאות כללית'' שהבאתי.
ההתייחסות שלי (וגם הקישור במעריב) הייתה רק לנדבקים פר מיליון נפש. (שזה רק אחד מהנתונים באתר העולמי).
עשיתי פשוט חשבון של ''כיתה א'.
אולי נתחיל לעשות פה חישובים חשבונאיים בפועל:
לדוגמה ארה"ב: 6,929,395 / 331,425,744 =0.021. ישראל: 179,071/ 9,197,590 =0.02. אז זה דומה.
לעומת זאת ברוסיה זה: 0.007.
בספרד: 0.01.
בצרפת:0.01
בריטניה:0.01
איטליה: 0.005
גרמניה:0.003
קנדה: 0.004
הולנד: 0.005
פורטוגל: 0.007
אוסטריה: 0.004
אירלנד: 0.006
דנמרק: 0.004

SupermanZW

Well-known member
אלה אותם נתונים מ-''שירותי בריאות כללית'' שהבאתי.
ההתייחסות שלי (וגם הקישור במעריב) הייתה רק לנדבקים פר מיליון נפש. (שזה רק אחד מהנתונים באתר העולמי).
עשיתי פשוט חשבון של ''כיתה א'.
אולי נתחיל לעשות פה חישובים חשבונאיים בפועל:
לדוגמה ארה"ב: 6,929,395 / 331,425,744 =0.021. ישראל: 179,071/ 9,197,590 =0.02. אז זה דומה.
לעומת זאת ברוסיה זה: 0.007.
בספרד: 0.01.
בצרפת:0.01
בריטניה:0.01
איטליה: 0.005
גרמניה:0.003
קנדה: 0.004
הולנד: 0.005
פורטוגל: 0.007
אוסטריה: 0.004
אירלנד: 0.006
דנמרק: 0.004
ראית? ישראל לא במקום הראשון! לא היה קשה לבדוק, נכון?

SupermanZW

Well-known member
חוץ מארה"ב המפגרת של טראמפ-כל המדינות האחרות שכתבתי, הם עם פחות תחלואה מישראל
שכחת עוד כמה מדינות, למשל כוויית, בחריין, ברזיל, מקסיקו. עזוב, ישראל לא במקום הראשון וגם לא בשני.

palmony1951

Well-known member
שכחת עוד כמה מדינות, למשל כוויית, בחריין, ברזיל, מקסיקו. עזוב, ישראל לא במקום הראשון וגם לא בשני.
רוברט רדפילד, ראש הCDC אמר שהמסכה מגנה על מי שעוטה אותה טוב יותר מחיסון, הבאתי את דבריו לפורום. אני כמובן לא מאמין לו, אבל מי שתמיד מקבל את הטענות האחרונות צריך להאמין לו. אני לא מאמין שהמסכות מסוגלות להגן מפני וירוסים כלל, כי הן לא יוצרו לשם כך מלכתחילה, הן נועדו אך ורק להגן מפני בקטריות וזיהומים, לא מפני וירוסים.
אלו 2 חישובים שונים:
באתר הקורונה-סיכום כללי.
בכתבה ממעריב-מגמות עלייה של השבועות האחרונים.
כך שזה לא סותר את הקביעה-שישראל במקום הראשון המפוקפק

SupermanZW

Well-known member
בכל זאת, עובדות הן עובדות, ישראל אינה במקום הראשון בעולם בשיעור הנדבקים למיליון נפש, זו הנפצה שניתן להפריך בקלות (חשב על פי הנתונים באתר הקורונה העולמי וראה בעצמך), לגבי ההנחיות, אני מסיק את ההיפך ממך ומרוב חברי הקומונה, הן מזיקות יותר מאשר מועילות ומוטב שלא היו עושים סגרים כלל ולא מחייבים מסכות כלל, אז ישראל הייתה ירוקה כמו שבדיה.

נערך לאחרונה ב:

palmony1951

Well-known member
בכל זאת, עובדות הן עובדות, ישראל אינה במקום הראשון בעולם בשיעור הנדבקים למיליון נפש, זו הנפצה שניתן להפריך בקלות (חשב על פי הנתונים באתר הקורונה העולמי וראה בעצמך), לגבי ההנחיות, אני מסיק את ההיפך ממך ומרוב חברי הקורונה, הן מזיקות יותר מאשר מועילות ומוטב שלא היו עושים סגרים כלל ולא מחייבים מסכות כלל, אז ישראל הייתה ירוקה כמו שבדיה.
הדבקה במסעדות

SupermanZW

Well-known member
האמריקאים החלו לחייב מסכות ב38 מתוך 50 States ו40 States מתוך ה50 חוו סגרים, הם עשו זאת כדי להימנע מלהגיע לשיעור התמותה של שבדיה כאשר היו הרבה מתחתיו וחצו אותו בגדול, אז שלא יבלבלו את המוח, במיוחד לא ראש הCDC שטען שמסכה מגנה על מי שעוטה אותה טוב יותר מחיסון.

למעלה