קורונה-ישראל במקום ה-1 בעולם (מבחינה שלילית)

palmony1951

Well-known member
בכל זאת, עובדות הן עובדות, ישראל אינה במקום הראשון בעולם בשיעור הנדבקים למיליון נפש, זו הנפצה שניתן להפריך בקלות (חשב על פי הנתונים באתר הקורונה העולמי וראה בעצמך), לגבי ההנחיות, אני מסיק את ההיפך ממך ומרוב חברי הקורונה, הן מזיקות יותר מאשר מועילות ומוטב שלא היו עושים סגרים כלל ולא מחייבים מסכות כלל, אז ישראל הייתה ירוקה כמו שבדיה.
מכון ויצמן: המסכה מגינה

SupermanZW

Well-known member
אחרי כל כך הרבה שקרים שקראתי וכל כך הרבה סתירות, אי אפשר לשכנע אותי. חקרתי בעצמי את הנושא כבר בהתחלה. מסכות יכולות להגן מפני בקטריות וזיהומים, אך הן חסרות תועלת לחלוטין נגד וירוסים, כל סוגי הוירוסים, לא רק קורונה. הן נוצרו אך ורק לשם הגנה מפני בקטריות וזיהומים ומעולם לא ניסו אפילו לייצר מסכה נגד וירוסים. אם אתה רוצה לדעת מה מגן נגד וירוסים, אתה יכול לחקור, אך אני יכול לומר לך שאפילו מסכת אב"כ לא תספיק, רק חליפת Hazmat עם קסדת Hazmat יכולה להועיל נגד וירוסים.

palmony1951

Well-known member
אחרי כל כך הרבה שקרים שקראתי וכל כך הרבה סתירות, אי אפשר לשכנע אותי. חקרתי בעצמי את הנושא כבר בהתחלה. מסכות יכולות להגן מפני בקטריות וזיהומים, אך הן חסרות תועלת לחלוטין נגד וירוסים, כל סוגי הוירוסים, לא רק קורונה. הן נוצרו אך ורק לשם הגנה מפני בקטריות וזיהומים ומעולם לא ניסו אפילו לייצר מסכה נגד וירוסים. אם אתה רוצה לדעת מה מגן נגד וירוסים, אתה יכול לחקור, אך אני יכול לומר לך שאפילו מסכת אב"כ לא תספיק, רק חליפת Hazmat עם קסדת Hazmat יכולה להועיל נגד וירוסים.
המסכה לא נועדה להגן על מי שעוטה אותה-אלא על האחרים.
מה לא ברור?!.
אני אישית יודע, כשאדם מדבר/משתעל/מתעטש-הוא מפיץ טיפות על הסביבה.
להסבר/הפשטה:
עוטה המסכה (כאילו)-נקרא לו משה.
האחר-נקרא לו יעקב.
אפשרות א: משה לא עטה מסכה-אז הוא גרם ליעקב להידבק (בוא נגיד אפילו שזה לא משנה אם יעקב עטה מסכה או לא).
אפשרות ב: משה כן עטה מסכה-אז זה מנע מיעקב להידבק. ושוב: (בוא נגיד אפילו שזה לא משנה אם יעקב עטה מסכה או לא).

SupermanZW

Well-known member
מה לא ברור?!.
להסבר/הפשטה:
האחר-נקרא לו יעקב.
אפשרות א: משה לא עטה מסכה-אז הוא גרם ליעקב להידבק (בוא נגיד אפילו שזה לא משנה אם יעקב עטה מסכה או לא).
אפשרות ב: משה כן עטה מסכה-אז זה מנע מיעקב להידבק. ושוב: (בוא נגיד אפילו שזה לא משנה אם יעקב עטה מסכה או לא).
רוברט רדפילד, ראש הCDC אמר שהמסכה מגנה על מי שעוטה אותה טוב יותר מחיסון, הבאתי את דבריו לפורום. אני כמובן לא מאמין לו, אבל מי שתמיד מקבל את הטענות האחרונות צריך להאמין לו. אני לא מאמין שהמסכות מסוגלות להגן מפני וירוסים כלל, כי הן לא יוצרו לשם כך מלכתחילה, הן נועדו אך ורק להגן מפני בקטריות וזיהומים, לא מפני וירוסים.

palmony1951

Well-known member
רוברט רדפילד, ראש הCDC אמר שהמסכה מגנה על מי שעוטה אותה טוב יותר מחיסון, הבאתי את דבריו לפורום. אני כמובן לא מאמין לו, אבל מי שתמיד מקבל את הטענות האחרונות צריך להאמין לו. אני לא מאמין שהמסכות מסוגלות להגן מפני וירוסים כלל, כי הן לא יוצרו לשם כך מלכתחילה, הן נועדו אך ורק להגן מפני בקטריות וזיהומים, לא מפני וירוסים.
מה לא ברור?!.
להסבר/הפשטה:
האחר-נקרא לו יעקב.
נא תתייחס לכתוב במדויק-לא ענית לפוסט עניינית-פשוט העתקת חומר ממוחזר שלך עצמך

SupermanZW

Well-known member
מה לא ברור?!.
להסבר/הפשטה:
האחר-נקרא לו יעקב.
אתה אומר שהמסכה מגנה על מי שבקרבת העוטה, רוברט רדפילד אומר שהמסכה מגנה על העוטה, רוברט רדפילד טען את הטענה האחרונה לגבי המסכות, למה בחרת להיתקע בטענה שקדמה לטענתו? הרי אתה בוחר בדרך כלל לקבל את הטענות האחרונות, מה קרה הפעם?

SupermanZW

Well-known member
מה לא ברור?!.
להסבר/הפשטה:
האחר-נקרא לו יעקב.
קורונה-וירוס לא זקוק לטיפות כדי להתפשט כי הוא גם airborne, לכן טענתך טענת סרק. כמו כן מלכתחילה לא נוצרו המסכות כדי להגן מפני וירוסים ואף יצרניהן לא התיימרו שהם עושות זאת, הן נועדו להגן בפני בקטריות וזיהומים בלבד.

palmony1951

Well-known member
קורונה-וירוס לא זקוק לטיפות כדי להתפשט כי הוא גם airborne, לכן טענתך טענת סרק. כמו כן מלכתחילה לא נוצרו המסכות כדי להגן מפני וירוסים ואף יצרניהן לא התיימרו שהם עושות זאת, הן נועדו להגן בפני בקטריות וזיהומים בלבד.
הבנתי כבר, לא תהיה תשובה עניינית/מדויקת

palmony1951

Well-known member
בכל זאת, עובדות הן עובדות, ישראל אינה במקום הראשון בעולם בשיעור הנדבקים למיליון נפש, זו הנפצה שניתן להפריך בקלות (חשב על פי הנתונים באתר הקורונה העולמי וראה בעצמך), לגבי ההנחיות, אני מסיק את ההיפך ממך ומרוב חברי הקורונה, הן מזיקות יותר מאשר מועילות ומוטב שלא היו עושים סגרים כלל ולא מחייבים מסכות כלל, אז ישראל הייתה ירוקה כמו שבדיה.
ריחוק חברתי הוא יעיל

palmony1951

Well-known member
זה מצחיק אותי:-D-לאמץ מודל שבדי על אוכלוסייה לבנטינית כמו בישראל.
השבדים יודעים להתנהג בצורה תרבותית/בריאותית, ולקבל המלצות בלי שיכריחו אותם. לעומת זאת-בישראל יש הרבה מפגרים/טיפשים, שגם אם תכריח אותם-זה לא יעזור.
השוואת שבדים-לחרדים/ערבים/ערסים/מפגרים/ערב רב של עדות ועמים

SupermanZW

Well-known member
זה מצחיק אותי:-D-לאמץ מודל שבדי על אוכלוסייה לבנטינית כמו בישראל.
השבדים יודעים להתנהג בצורה תרבותית/בריאותית, ולקבל המלצות בלי שיכריחו אותם. לעומת זאת-בישראל יש הרבה מפגרים/טיפשים, שגם אם תכריח אותם-זה לא יעזור.
השוואת שבדים-לחרדים/ערבים/ערסים/מפגרים/ערב רב של עדות ועמים
בשבדיה לא היה סגר, בשבדיה רק המבוגרים ואוכלוסיות בסיכון שומרים על ריחוק, בשבדיה ממליצים שלא לעטות מסכות.

palmony1951

Well-known member
זה צרוף של עם לא ממושמע ושל ממשלה עלובה בניהול משברים...
זהו בערך-אוכלוסייה מטומטמת בחרה ממשלה מטומטמת-''הסיר והמכסה''.
יש לנו רק מזל-שהאויבים הערבים/פלסטינים יותר מטומטמים מאתנו.

למעלה