קורין באח הגדול

בדיוק השנה הכרתי את קורין!!!......

והאיתי כ''כ מופתעת לגלות שקורין חלטה במחלת הסרטן השנה.... כל פעם שהאיתי רואה אותה היא הייתה קורנת ומחייכת משמחה!!... לא עלה בדעתיי שקורין חוותה את מחלת הסרטן..... זה רק מוכיח עד כמה קורין היא בן אדם חזק,ומדהים!!!......... והקטע הכי מעניין היה שהיא עזרה לפנינה.... זה כ''כ ריגש אותי לראות את קורין נותנת כ''כ הרבה אמון וכוח... לבן אדם שלא במיטבו.....!! קורין פשוט גדולה מהחיים!!!!!!! כ''כ אמיתית,כ''כ מצחיקה,כ''כ מדהימה,פשוט מקסימה כל כך!!! לדעתייי קורין צריכה לנצח בתוכנית הזאת כי כ''כ מגיעה לה!! במילה אחת אני פשוט מאוהבת באישה הזאת!! מגיע לה כל הטוב שבעולם!! אמן אמן אמן שתנצח!!!!!!!!!!!!!

יניבל1

New member
זה די מובן למה קורין משתתפת

לציבור הרחב קורין לא נתפסת כזמרת כושלת, גרוע מזה, היא נתפסת כזמרת עבר , כאחת שהתפיידה אי שם ב-1991 כן זה אבסורד , אבל בעידן של כוכב נולד ומסיקות ,לרוקרים כמו אלאל אין באמת סיכוי ככה שמבחינתה השתתפות בתכנית ריאליטי זה המפלט האחרון . אני במקומה אגב הייתי מוותר , מעריצים זה לא משהו שאתה רציך לרדוף אחריו , בטח לא בדרכים פתטיות כמו ריאליטי . אבל אולי השילוב של פרסום עם סכום גבוה (מדברים על למעלה מ-50 אלף שקל) זה מה שהכריע אצלה בסופו של דבר.

אור פרא

New member
מעריץ את קורין אפילו יותר

בעקבות הכניסה לבית האח הגדול. ברור לכולנו שריאליטי הוא ז'אנר טלוויזיוני מושמץ נונ-סטופ (עזבו שבסופו של דבר (כמעט) כל המדינה רואה את התוכניות האלה, כמה שכל אחד מקפיד להשמיץ אותן ולהכחיש כל קשר אליהן). אני שמח שקורין שוב מראה לנו שכמו בבחירות השונות לאורך הקריירה המוזיקלית שלה היא נשארת נאמנה לעצמה ולמה שעושה לה טוב (מסיבות כאלה ואחרות שאפילו לא מעניינות אותי) בלי לזרוק זין על מה שיש לאנשים לומר. לאנשים תמיד יהיה מה לומר. היא מתנהלת שם בכזו שלווה, בכזו טבעיות, מנותקת מכל השיוכים שעשו עושים ויעשו לה. פשוט מעריץ את האישה הזאת.

המטרה: לקדם תצומת לב,,

ניראה לי שבסתר ליבה של קורין של רצון לחזור לתודעה ציבורית ועקב זה למכור קצת יותר תקליטים, כי התחרות קשה,, היא יכולה לקדם מכירת תקליטים רק אם היא תהיה מוערכת בשל המעשים שלה בתוכנית, אבל הסיוכי לכך אפסי, כי רוב הקהל שצופה באדיקות בתוכנית הזו הוא הקהל של מושיק עפייה או קובי פרץ, לא הקהל של מוזיקה איכותית אלא של שירים מהתחת, לכן אני לא מאמין שלקורין יש הרבה זמן להיות שם לדעתי זה יותר גורע ממנה מאשר מוסיף ביחוד במעמד שהיא הגיע אליו כיוצרת, קידום בתצומת הלב עליה ועל ידי זה השגת העלאה במכירות דיסקים-אפסי-לדעתי רק אם היא תהיה מוערצת שם בטירוף, אבל לדעתי סיכוי אפסי כי הקהל של זה ברובו קהל של שירים של: יאללה כפיים טברנה חגיגה מקודשת חתונה,,,,

A m 0 s

New member
סו מאצ' בולשיט!!!!

ראשית, בוא לא נזלזל במוזיקה המזרחית, כל אחד שומע מה שטוב לו וככה עולם מתוקן צריך להיראות. שנית, לדעתי זה לא גורע ממנה דבר בתור יוצרת וגם אני דיי בטוח שהיא לא באה לשם בשביל לקדם תקליטים, כי מאז ומעולם קורין עשתה תקליטים "לאנשים מסוימים מאוד", וזאת בגלל גוון קולה, האמירה שלה, והטקסטים המיוחדים שבהם היא משתמשת!! ואם זה לא נראה לכם, והתכנית הזאת כ"כ מטומטמת אז למה אתם כל היום מתעסקים בה... לכן במקום לדבר ולברבר כל היום ולדחוף את האף לתחת של אנשים אחרים תתעסקו בעצמכם!!!!!! *עוד דעות שלי בנושא יש בשירשור למטה!!

Glamorousss

New member
אני רוצה להגיד שתמיד חבבתי את קורין

אבל כרגע כשאני רואה אותה באח הגדול היא נראית אישיות כזו מתוקה וחמימה פשוט מתוקה ומדהימה!

zina11

New member
היא אכן מקסימה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

והיא תמיד תשאר בתודעה של הציבור. יש בה משהו מיוחד שאין לאחרים....(מעבר למוזיקה מדהימה)

m757

New member
חוויה פילוסופית עמוקה ../images/Emo70.gif

אני חושבת שקורין בהחלט צדקה בהגדרה. כשאתה הולך למקום עם חבורה של אנשים שאתה לא מכיר, מנותק לגמרי מהעולם, שבו אתה מבצע משימות מסויימות ומשתתף בתחרות שבה אתה יכול לזכות רק ע"י אהבת הקהל. אתה יכול ללמוד הרבה על עצמך. במצב זה שאתה כל היום מצולם ואין לך שניה לעצמך הדברים הבסיסיים ביותר נחשפים, צדדים שאולי לא הכרת עולים. אפשר להסיק הרבה תובנות מהאינטראקציה עם אנשים אחרים שלאו דווקא מוסריים, איכותיים או אוהבים. מי האדם שתבחר לספר לו סודות? מה תעשה בזמן של ריב? האם תשתתף ברכילות? האם יהיו לך קווים אדומים שיגלו את עמוד השדרה שלך? מה תעשה בזמן שקשה לך? כל שאלות אלה ונוספות יכולות להעלות בזמן השהייה בבית והתשובות שלהן יכולות להיות ניתוח אופי מצויין לעצמך. ותובנה לגבי אופי הסלב הישראלי בכלל. שיהיה ערב נחמד

פוחZניה

New member
וואו כמה שאני מאוכזבת :/

אני לא מגיבה בדרך כלל בפורומים ובמיוחד לא בזה. אני אוהבת את קורין ואוהבת את היצירות שלה, ו... וואלה... התאכזבתי מעצם זה שהיא נכנסה. לא יודעת איך להסביר אבל אני ממש ממש מאוכזבת ממנה.

לדעתי אין צורך להתאכזב

סה''כ זאת הייתה החלטה שלה ויש מאחורי ההחלטה הזאת מטרה מאוד טובה!! תרומה לאנשים חולי סרטן!!!

למעלה