שאלה
אם עובדים רק עם אלכוהול אמיתי, האם אפשר לבוא ולהתאמן מחוץ לשעות הקורס במשך שעות על קוקטיילים? בסופו של דבר הכל זה פונקציה של כסף, אם משתמשים באלכוהול איכותי רק כשצריך אותו, אפשר להשקיע את הכסף בדברים חשובים יותר כמו לטעום את כל המותגים, להביא מדריכים תותחים ולהוזיל את הקורס. גם אני למדתי נהיגה על הכביש, אבל העדפתי לשלם 100 ש"ח לשעה אצל מורה טוב ולא 400 ש"ח לשעה כדי לנהוג על יגואר עם מורה גרוע שלוקח אותי ללמוד את אופי הנהיגה בכל אחת ממדינות אירופה. בתכל'ס, הרמה של בר-מאסטר וזמן אמיתי דומה וגבוהה, אני מכיר את המנהלים ומדריכים בשניהם. לא בדקתי מספיק לגבי לימון וברטנדר אז אני לא רוצה לקבוע שום דבר לגביהם. לדעתי כדאי ללכת לשיעור ניסיון ולדבר עם בוגרים. חשוב גם לבדוק האם בתי-הספר עוזרים במציאת עבודה בסוף הקורס. זה מאוד משמעותי!!! בהצלחה
אם עובדים רק עם אלכוהול אמיתי, האם אפשר לבוא ולהתאמן מחוץ לשעות הקורס במשך שעות על קוקטיילים? בסופו של דבר הכל זה פונקציה של כסף, אם משתמשים באלכוהול איכותי רק כשצריך אותו, אפשר להשקיע את הכסף בדברים חשובים יותר כמו לטעום את כל המותגים, להביא מדריכים תותחים ולהוזיל את הקורס. גם אני למדתי נהיגה על הכביש, אבל העדפתי לשלם 100 ש"ח לשעה אצל מורה טוב ולא 400 ש"ח לשעה כדי לנהוג על יגואר עם מורה גרוע שלוקח אותי ללמוד את אופי הנהיגה בכל אחת ממדינות אירופה. בתכל'ס, הרמה של בר-מאסטר וזמן אמיתי דומה וגבוהה, אני מכיר את המנהלים ומדריכים בשניהם. לא בדקתי מספיק לגבי לימון וברטנדר אז אני לא רוצה לקבוע שום דבר לגביהם. לדעתי כדאי ללכת לשיעור ניסיון ולדבר עם בוגרים. חשוב גם לבדוק האם בתי-הספר עוזרים במציאת עבודה בסוף הקורס. זה מאוד משמעותי!!! בהצלחה