הדעה שלי בעניין.
1. לפני הכל ואחרי הכל. קחי שיעורי נסיון בכל אחד מבתי הספר (אחרי סינון). בשביל להתרשם מהאווירה, מהחיבור למדריכים, ומהמעטפת הלוגיסטית. 2. אני אישית לא הייתי מתקרב לבית ספר לברמנים שלא מתרגל עם אלכוהול אמיתי, מהסיבות שהחבר'ה כאן כתבו ואין לי כוח לחזור עליהן. רק אוסיף, שבשורה התחתונה - אם יש לך את האפשרות באותו סד"ג מחיר לעשות קורס עם אלכוהול אמיתי, למה להתפשר? ואני לא חושב שיש כאן ויכוח על המקצועיות של בר מאסטר או לימון. זה לא שהאלכוהול איכותי בתרגול בא על חשבון דברים אחרים. 3. למי שלכלך כאן על לימון... (צ'ירס) ליומן כבר מזמן לא בית ספר קטן וחדש. הוא אמנם הצעיר מבין הארבעה, אבל מזמן יש לו מקום של כבוד עם החבר'ה הגדולים. רוקיסטית: אם ההתלבטות שלך היא בין זמן אמיתי ללימון - ההמלצה שלי - בלי לחשוב פעמיים - לימון. -אבל- א - למה פסלת את ברמאסטר? ב - אני שוב חוזר. קחי שיעורי נסיון בשביל לבדוק ולהכיר את הפרטים, מהדברים הכי אינפנטיליים של איך את מגיעה לסניף, כמה נוחים הכסאות, דרך המחיר, אדיבות הצוות (צריך לזכור שחוץ מהמדריכים יש גם מעטפת לוגיסטית שכזו שמטפלת באמצעי תשלום, השלמת שיעורים, וכו'), ועד לדברים הכי חשובים שהם כמובן ההתרשמות שלך ממקצועיות המדריכים, ומהאווירה בשעורים. תהני!