קורס ברמנים

Y u v a l S

New member
זאת טענה מגוחכת, שזמן אמיתי מוכרים לכם.

גם בברמסטר אף אחד לא מתקמצן, ומתרגלים המון. ויש הרבה הבדל בין לטעום קוקטייל פעם אחת לבין להתרגל לצבע שלו ולטעם שלו, כדי לדעת לזהות שהכל בסדר.
 

yogever777

New member
../images/Emo45.gif

יש הרבה דרכים להעביר לכם מסרים,כמה חבל על האלכוהול והכול,אתם מוציאים פה כסף על קורס אנשים תחשבו טוב טוב שבית ספר שמכבד את עצמו יעביר לכם את כל הידע וזה אומר בכלים האמיתיים ביותר.וזה אלכוהול אמיתי וזה מקצועיות לשמה. ומי שמתקמצן ככה הוא נראה בסופו של דבר.וכמו שTHE GERMAN חברי אמר שבר מאסטר גדל וגדל בכמות של סניפים בפרק זמן כזה קצר וניהיה בית ספר הכי גדול והוא מתרגל עם אלכוהול אמיתי זה כבר צריך להגיד לכם משהו.מי שלא מתקמצן מרוויח! וכמה שזמן אמיתי מתקמצן על האלכוהול מאז שהוא עובד,ככה הוא נשאר תמיד ולא התפתח...
 

Symbolic

New member
מחזק לגבי בארמאסטר

עשיתי קורס בבארמאסטר לפני שנתיים, ובאמת עשינו המון המון תרגולים אלכוהול נשפך כאילו אין מחר (אפילו אלכוהול יותר איכותי מקיגלביץ' כמו אייריש קרים קרולנס, גליאנו,קפטן מורגן כהה ושות'). לא התקמצנו בשיט, ההפך, דיברנו להכין כמה שיותר ולתרגל כמה שיותר. אם היה רבע שעה ספייר בסוף השיעור (כמובן אחרי התרגול של השעה פלוס), ישר לבאר, להפציץ בתרגולים. היו לי כמה השגות לגבי הקורס, אבל בשורה התחתונה אני ממליץ בחום!
 

RastaIntrusta

New member
אני במקומך בודק את המקומות לפי שיעורי ניסיון

ואחר כך מחליט , למרות שלמדתי בזמן אמיתי , עם כל הכבוד לחומר ולאווירה , לא יודע מה קורה בבתי ספר אחרים. אני למשל אהבתי את הדיוק וכמות החומר של ברמאסטר לעומת זמן אמיתי שיותר מתמחה ביופי ובגרפיקה, ספציפית ההערה לגבי החוברת :).
 
הדעה שלי בעניין.

1. לפני הכל ואחרי הכל. קחי שיעורי נסיון בכל אחד מבתי הספר (אחרי סינון). בשביל להתרשם מהאווירה, מהחיבור למדריכים, ומהמעטפת הלוגיסטית. 2. אני אישית לא הייתי מתקרב לבית ספר לברמנים שלא מתרגל עם אלכוהול אמיתי, מהסיבות שהחבר'ה כאן כתבו ואין לי כוח לחזור עליהן. רק אוסיף, שבשורה התחתונה - אם יש לך את האפשרות באותו סד"ג מחיר לעשות קורס עם אלכוהול אמיתי, למה להתפשר? ואני לא חושב שיש כאן ויכוח על המקצועיות של בר מאסטר או לימון. זה לא שהאלכוהול איכותי בתרגול בא על חשבון דברים אחרים. 3. למי שלכלך כאן על לימון... (צ'ירס) ליומן כבר מזמן לא בית ספר קטן וחדש. הוא אמנם הצעיר מבין הארבעה, אבל מזמן יש לו מקום של כבוד עם החבר'ה הגדולים. רוקיסטית: אם ההתלבטות שלך היא בין זמן אמיתי ללימון - ההמלצה שלי - בלי לחשוב פעמיים - לימון. -אבל- א - למה פסלת את ברמאסטר? ב - אני שוב חוזר. קחי שיעורי נסיון בשביל לבדוק ולהכיר את הפרטים, מהדברים הכי אינפנטיליים של איך את מגיעה לסניף, כמה נוחים הכסאות, דרך המחיר, אדיבות הצוות (צריך לזכור שחוץ מהמדריכים יש גם מעטפת לוגיסטית שכזו שמטפלת באמצעי תשלום, השלמת שיעורים, וכו'), ועד לדברים הכי חשובים שהם כמובן ההתרשמות שלך ממקצועיות המדריכים, ומהאווירה בשעורים. תהני!
 
אז ככה...

בתחילה פנו אליי "זמן אמיתי" ו"לימון" אז ההתלבטות הייתה בניהם, לאחר ששמעתי גם על האחרים, כרגע ההתלבטות עומדת בין "לימון" לבין "בארמסטר". האמת ש"לימון" דיברו איתי בטלפון ונשמעו ממש מקצועיים ורציניים , גם שאלו אותי את השאלות שצריך לשאול מישהו שבא להיות ברמן. אבל מה שקצת מטריד אותי זה שהאלכוהול שלהם מחו"ל והבנתי שהם עושים לך הכנה לחו"ל ומה אם אני רוצה לעבוד בארץ? איזה מבין שניהם עדיף? תודה!
 

lb22

New member
גם לי יש כמה שאלות:

כמה זמן נמשך קורס ברמנים? ונניח ואני רוצה לעשות קורס , ולא רוצה לעבוד אלא רק ללמוד על האלכוהול ועל מה שנקרא "השילוב הראוי" של משקאות אחד עם השני... עדיין חייבים לעשות כ"כ הרבה תרגולים? הרי אני לא הולך לעבוד בתור ברמן או משהו כזה...סתם לידע כללי ואישי.
 

D221

New member
יווו כמה חפירותתתת

כולה קורס ברמנים אלוהים ישמור לכי עם מי שנתן לך הרגשה הכי טובה, איפה שנראה לך שתהני ושלום על ישראל. זה לא איזה התלבטות בין קריירה בכור האטומי או רפא"ל, כולה קורס ברמנים. אכן החוברת של ברטנדר די מבזה ועל כן יצא ספר הדרכה חדש מטורף ברמות (בשעה טובה אחרי כמה שנים של תכנון חח) אם לא בראש שלך לעבוד בחו"ל, אז ממש לא משנה לאן תלכי, וממש לא משנה עם מה מתרגלים, יש לי חברים ברמנים מעולים מברמאסטר, ברטנדר וזמן אמיתי, זה ממש לא משמעותי.
 

lb22

New member
אמממ....

יש דבר כזה שנקרא אומנות השרשור... הגבת לאדם הלא נכון..
 

D221

New member
? לא התכוונתי שאתה חופר ../images/Emo13.gif

אלא בכללי. מתנת פיוס -
 
למעלה