קורס הכנה לבחינות הלשכה

קורס הכנה לבחינות הלשכה

יש המלצות? אני מתלבטת מאוד, כולם אצלנו הולכים באופן כמעט אוטומטי לקורס של מחשבות, אבל אני לא יודעת אם הוא באמת הכי טוב. אשמח לשמוע את דעתכם.

יש המלצה..

אני עשיתי את הקורס של ההוצאה לאור של לשכת עורכי הדין. הייתי מאוד מרוצה. הקורס הרבה פחות המוני בגלל שכולם מתנפלים על מחשבות. בשורה התחתונה, כולם מלמדים את אותו חומר, רק נדמה לי שההוצאה לאור מסכמת יותר בחומר הכתוב ואילו מחשבות מפרטת כל סעיף וסעיף. אם את מכירה אנשים שעשו את הקורסים, תבקשי לעיין בספרים, לראות שאת מתחברת. אני ממליצה רק על מה שאני מכירה, המחיר הוא אותו מחיר. אם יש לך שאלות נוספות, אשמח לעזור! חג שמח!

אומנם אני בסוף לא ניגש למועד הקרוב, אבל -

אני התנגדתי להרשם לקורס. היתרון הכי גדול שלו הוא שהוא מאפשר לך לא להתמודד עם החומר לראשונה לבד. מעבר לזה, קשה לי להצביע על יתרונות נוספים. כשהתחלתי ללמוד - עברתי על מספר נושאים וראיתי שהם ב א מ ת קלים וממש לא בשמים. רק צריך לזכור הכל. ובע"פ, כמובן... חג שמח!

נראה לי שהכל תלוי באיך אתה לומד

אני למשל חייבת לשמוע את הנושא פעם ראשונה ממישהו חיצוני, בגלל זה לקורס של מחשבות יש יתרון. מצד שני מחשבות בסך הכל די עשו לנו שטיפת מוח עליהם, ויכול להיות שיש גם קורסים אחרים טובים.

יפתח31

New member
הכנה לבחינות הלשכה של עורכי הדין

לדעתי במקרה הזה לא שווה לקחת סיכון. חברים שלי אמרו כי לא סתם מחשבות קיימת כמעט 20 שנה והמתמחים מצביעים ברגליים. כל החברות מבטיחות - בסופו של דבר למי שיש הכי הרבה קבלות בשטח זה למחשבות. אחרי שהקשענו כל כך הרבה לא הייתי לוקח סיכון ומהמר . אני נרשמתי למחשבות

ALC

New member
שלחתי לך מסר אישי עם דעתי

שלי בעניין. שיהיה בהצלחה :)

למעלה