קורס וויקה למתחילים

שלום וברוכה הבאה!

האם את יוכלה לפרט מעט יותר עם מי שמעביר/ה את הקורס? מי היא/הוא, מה הנסיון שלו (בוויקה, מאגיה ובהוראה), האם יש אנשים שכבר עברו את הקורס שאפשר לשאול אותם שאלות או אנשים שמכירים את מי שמעביר את הקורס ויכולים להגיד איזו מילה או שתיים? האם החניכה היא לקוון מסויים או למסורת מסויימת? מאיזו מסורת מגיע/ה מי שמעביר/ה את הקורס?

morwenen

New member
זה רק אני שחושבת

שגיל 19 זה קצת מוקדם בשביל להתחיל ללמד וויקה ולהציע חניכה? בלי להכנס לענינים אישיים שכן אני לא מכירה את הבחורה המדוברת. ברמה העקרונית מה דעתכן?

gwizard

New member
אני דווקא לא חושב כך

אם יש ידע ויכולת אז גיל לא משחק תפקיד מרכזי. כמובן שאני לא אומר כי גיל לא משחק תפקיד כלל כי גיל משקף את פוטנציאל ההתנסויות בחיים, אך אם בצורה היפוטתית תקחי בן 18 שלמד מגיל 0 את רזי הוויקה, חונך וגודל במעגל וויקאני אז בהחלט יש מצב שהבחור יוכל להעביר את הידע הזה הלאה בצורה טובה. נכון שלא תהיה לו פרספקטיבה לחיים שיש למישהו בן 40, אבל למטרה של לימוד חומר בסיסי זה יהיה מספק לדעתי.

T i a

New member
אתה שוכח

שיש דבר בגרות רגשית. יש דברים ששום חוויה שחווית בגיל 10 תשתווה להבנה של בן 20. ההבנה היא חלק מהגיל ויש גם הבנה רגשית. דברים שלא חווית או שאתה לא זוכר אתה לא יכול להבין רגשית וזאת ההבנה האמיתית שלנו. כמובן שלקורס בסיסי של וויקה אולי זה לא נחוץ.

Animus1539

New member
ההודעה של gwizard בתוכן ההודעה

ההודעה נמחקה ונערכה בעקבות אאוטינג של אדם ללא ידיעתו בפורום, והרי ההודעה כלשונה ללא האאוטינג: *******, שמעבירה את הקורס הזה למדה אצלי עד לא מזמן. לצערי הרב, עקב בעיות משמעת חמורות, חוסר רצינות גמור ואי היכולת לעמוד בהתחייבויות המינימליות היא התבקשה לעזוב וכך מעולם לא סיימה אותו ולא עברה שום חניכה. תכני הקורס שלה (לפי מה שכתוב באתר), המתכונת שלהם ואפילו המחיר של הקורס דומים שתי טיפות מים לקורס שאני ונטלי מעבירים. אני אפילו די בטוח שהחומרים הכתובים גם הועתקו, לפחות עד לזמן ש******** למדה אצלינו. ******* עצמה היא בחורה מאוד חביבה, אך חסרת סבלנות ומנצלת אנשים אחרים ללא שום הסתייגות מוסרית. היא לא עושה את זה בכוונה, אני מקווה, אך זה עדיין לא משנה את העובדה שהחביבות שלה כלפיך נגמרת כאשר היא מפסיקה לקבל את מה שהיא רוצה. מי שרוצה ללמוד אצלה שישקול טוב טוב את מה שאני כתבתי עכשיו ושלא יגיד שלא הזהירו אותו מראש. אלון. *** סוף ציטוט **** חברה, נא להשמע להוראות הפורום בנוגע לאאוטינג - תודה.

gwizard

New member
לא היה שום אאוטינג !

השם שלה מופיע יחד עם מספר הפלאפון שלה באתר שאת הלינק שלו היא פרסמה כאן. תאמין לי שאני מאוד זהיר בנושא הזה. בבקשה תחזיר את ההודעה כפי שהייתה.

gwizard

New member
עדכון קצר

עכשיו ראיתי שהבחורה הנ"ל עדכנה את האתר שלה והחליפה את שמה בכינוי אחר. זה לא היה כך בזמן כתיבת ההודעה. אני רק יכול להניח שזה לא צירוף מקרים והבחורה הנ"ל הייתה זו שהעירה לך על כך בעקבות ההודעה שלי. אני רק מקווה כי להבא אתה תקבל שכל ולא תעשה את אותה הטעות שאני עשיתי כאשר סמכתי על היושר שלה. אני אישית אדעג לכך שכוווולם ידעו את מה שאני יודע, כולל העובדה שאם אני אגלה שהבחורה הנ"ל תשתמש בחומרים שאני ונטלי כתבנו - אני אתבע אותה על 5 חודשי שכר לימוד שהיא עדיין חייבת לי. יש לי מסמך רשמי חתום על ידה שמצהיר על תנאים ברורים שהיא לא עמדה בהם.

Nihau

New member
חשיפת פרטים מזהים על אדם בפורום

הכותב תחת כינוי כלשהו (כדוגמת ניהאו או Raidho) ולא מוסיף את הפרטים האמיתיים בכרטיס האישי הזמין לכל משתתף פורום.

windflute

New member
כל הכבוד!../images/Emo140.gif

מורגן, ברוכה הבאה, וכל הכבוד על היוזמה! באמת חסרים בארץ קורסים מהסוג הזה, ואני בטוחה שהמון אנשים יוכלו להעזר בסביבה קבוצתית תומכת בתחילת הדרך... חברים, אני ממליצה בחום לתת לעצמכם לשפוט אדם על פי הכרות עמו ולא על סמך שמועות ולשון הרע. חיבוקים והמון הצלחה, ~O~ שחר

gwizard

New member
לא נכון

לא חסרים קורסים, חסרים תלמידים שמוכנים להתחייב לפרק זמן ארוך כל כך. שמועות ולשון רע ? איך המילה עובדות נשמעת לך ? כי אני יכול לגבות את מה שאני אומר בעדויות של עוד 3 אנשים וגם כמה מסמכים, חלקם על נייר וחלקם דיגיטליים. עדיין נשמע כאילו אני סתם נכנס בבחורה המסכנה או שאולי יש תימוכין למה שאני אומר ?

RainBird

New member
אל תתרגש אלון. בעולם שלה אין גנבים ואנשים לא הוגנים, ואין כתות מסוכנות ואין דבר שהוא לא יפה ושמח. הכל קשת בענן!

T i a

New member
../images/Emo46.gif נו במאת

שחר אם מישהו היה פותח קורס וויקה, סבבה, אני בעד, כל אחד והמורים שלו וכל אחד והתלמידים שלו, אבל כשמדובר בהעתקה של הדברים ועוד מילה במילה? נו באמת. ועובדות הם לא שמועות. אני באמת תוהה איך בן אדם שלא יכול להתחייב בעצמו כתלמיד דורש את זה מאחרים.

T i a

New member
..

אני רואה שחלים שינויים במתכונת ולאט לאט נבחר נוסח שונה. WOW איזה הפתעה

gwizard

New member
אה ?

איזה נוסח שונה ? הפרומו באתר עדיין נראה אותו דבר. אפילו השם אלדר חזר להופיע במקום מורגן.

windflute

New member
לא התכוונתי לעצבן אותך

פשוט נתתי קרדיט לבחורה שפותחת קורס. אני לא מכירה את הקורס שלה ולא את שלכם. זה נראה לי חיובי וטוב שיהיו עוד אנשים שילמדו וויקה בארץ, ונראה לי שהתכנים של וויקה 101 הם באמת לא סוד גדול ואפשר למצוא אותם בכל אתר אינטרנט. לגבי מה שאלון כתב, כשאמרתי שמועות לא התכוונתי להטיל ספק בדבריו - אני מאמינה לו לחלוטין - אבל מה שהוא אומר הוא בעיני שמועה - כי רק שמעתי את זה, ואני מסרבת לחרוץ דיעה על מישהו או על הקורס שלו לפני שפגשתי אותו בעצמי. אני חושבת שזה לא הוגן לא לאפשר לאנשים להחליט בעצמם, ולהסית אותם נגדה לפני שפגשו אותה (כל זאת כאשר אני מאמינה לחלוטין שהאינטראקציה שלכם עימה היתה פחות מנעימה, זה רק לא מכליל על האינטראקציות של אנשים אחרים עם אותה אישה). איך הולך הקורס שלכם באמת? ~O~ שחר

T i a

New member
אני בעד

שחר אני בעד אנשים שיתרמו מה שהם יכולים, במיוחד בקהילה הקטנה שלנו ולא באתי בתלונות אליה שהיא פותחת את הקורס אלא דבר העתקה בלבד. כמו שכתבתי כבר, כל אחד והמורים והתלמידים שלו וכל אחד מגיע למקום בו הוא צריך להיות ואליו הוא לוקח את עצמו. אני עשיתי הרבה עבודה לפני שהסכמתי לפתוח את הקורס ואף העברתי חומר בפרטי אחד על אחד כדי ללמוד ולבדוק את עצמי עד כמה אני באמת מוכנה לקחת את התפקיד הזה. זה לא דבר פשוט כמו שזה נשמע. מקווה שאנשים שוקלים טוב את האחריות, משמעת, ידע, תשוקה והבנה לפני שהם מתחילים ללמד. בהצלחה.

Justin Angel

New member
קהילה... פההה... איזה בדיחה.

טובל ושרץ בידו. מצד אחד מדברים על קהילה ומצד שני משתלחים באלימות מילולית שלא משתווה אפילו לשנאת חינם של גזענים מצויים. מצד אחד מקלסים תלמיד לשעבר שלכם ומצד שני תוהים מדוע הוא לא סיים את חמשת החודשים שנותרו. ובשם האל הכה קדוש וכה שמימי "קהילה" מותר לכם לעשות הכל. לפגוע, לרמוס, להוציא דיבה, להשתלח, לשנוא, לכעוס. ואז כמובן לתרץ איך אתם צודקים. עזבו, אתם לא תבינו עכשיו מה שאני אומר, בדיוק כמו שאף פעם לא הבנתם. תמשיכו לשחק בבוץ ורפש עם המקלות שלכם על הכבוד ועל ניירות ועל מסמכים ועל תארים ועל קהילה ועל האלים ועל האלות, ותחללו את שמם ושמכם עוד יותר.

למעלה