קורס וויקה למתחילים

gwizard

New member
אל תוציא את העצבים שלך עלינו

כל מה שקרה לך - קרה אך ורק בזכות המעשים שלך. תהיה מספיק בוגר לקחת אחריות על עצמך לפני שאתה יורק קצף לכל כיוון.

Wing Chan

New member
אם כתבת את זה כשאתה

"תחת השפעת אלכוהול מרובה" - אני צנצנת. פוסט דיי מתבכיין.

gwizard

New member
העצבים זה לא עליך

אני גם מאוד בעניין שאנשים בעלי ניסיון, ידע ויושר אישי ילמדו אחרים בארצנו הקטנה ומוכה הפלאפיות. אני אפילו לא ממש בררני מה ילמדו, בין אם זה וויקה, מאגיה או אומנות הקולנוע ההודי כל עוד המורים הפוטנציאליים הם בעלי שלושת התכונות אותן ציינתי קודם וכל עוד החומר הנלמד לא הועתק ממישהו אחר. זה נכון שחומר על וויקה קיים בכל רחבי האינטרנט, אך אותי אישית היה מאוד מעצבן שכל הכתבים שאני הקאתי עליהם את נשמתי במשך חודשים רבים ישמשו אדם אחר ללא רשותי. האם זה לא היה מעצבן אותך ? הקורס שלנו הולך מצויין. אני חושב שאין הרבה דברים שיכולים להשתוות לעונג של מורה כאשר הוא רואה את תלמידיו לר רק טופסים ומיישמים בהצלחה את כל מה שהוא לימדם, אלא גם מתעלים עליו. זוהי אחת ההרגשות הנפלאות ביותר שהרגשתי בחיי. איך מתקדם החיפוש שלך ?

neophile

New member
לקרוא לילד בשמו

ברגע שהיא קוראת לזה וויקה, היא מחוייבת לפעול לפי דרכי הוויקה, שהיא דרך מסורתית(גם אם אין לה הרבה הסטוריה מאחוריה) מסורתית משמע , מורה חונך תלמיד , כשהתלמיד שעבר את החניכה מלמד הוא מעביר את החניכה כפי שהוא עבר אותה, ככה המסורת ממשיכה .

T i a

New member
ועכשיו לעיניינינו

תפתחי איזה קורס שאת רוצה כמה שאת רוצה אבל: אל תשתמשי בחומר שקיבלת בקורס שלנו ללא רשותינו, כל המאמרים שהיו בקורס נכתבו על ידינו. כמובן שהידע הוא עולמי ואת החומרים שלך לקורס את צריכה לשאוף ממך כי זה הקורס שלך. מקווה שתעשי כך.

למעלה