קורס שבדית???

davgrun

New member
קורס שבדית???

יש לי ראיון. לא לימדתי עדיין קבוצות , אבל אני מעונין לשמוע את דעתכם. אני מוכן לארגן קורס מתחילים לשפה השוודית אצלי בבית של כ-25 מפגשים. כל מפגש 2*45 דקות + הפסקה של 10 דקות באמצע. פעם בשבוע (למעט חגים) בעלות לא גבוהה. תנאי להישתתפות מינ. 5 תלמידים שבאמת רוצים ללמוד את השפה. אני גם אחלק חומר לימוד אז אין צורך בקנית ספרים. אם זה יצליח, אפשר לאחר מכן לארגן קורס המשך. אני חושב שהבעיה הגדולה ביותר היא שאני גר ברעננה וזה דורש נסיעות ארוכות. פשוט אין לי מקום אחר. בינתיים זה רק רעיון. מה דעתכם?

p i n g o

New member
נשמע טוב, אבל...

מה הרמה שנגיע אליה אחרי 25 שיעורים? כמה בערך יעלה כל שיעור?

M o t t i

New member
זה לא 25 שיעורים אלא 25 מפגשים

כל מפגש- 2 שיעורים, זה יוצא בסך כל 50 שיעורים שזה הרבה...

davgrun

New member
הסברים

כפי שכתב MOTTI והוא צודק, מדובר ב- 50 שיעורים וזה באמת הרבה. משתתפי הקורס ילמדו לקרוא, לכתוב, דיקדוק, הרבה מאוד מילים,ולדבר. אני לא יכול לציין בדיוק כמה אבל די הרבה. מכיוון שמדובר בכל כך הרבה שיעורים ייתן שבכל זאת נגיע לשלב שנצתרך לקנות ספרים לקראת סוף הקורס. נראה. אני באמת רוצה שהקורס לא יהיה יקר, ושכל אחד שרוצה יוכל להשתתף, לכן אני אבקש 960 ש"ח עבור כל 50 השיעורים. אם זה נראה לכם יותר מידי אפשר להחליט על קורס קצר יותר ועם זה זול יותר. אני מבקש את תגובתכם.

p i n g o

New member
יש לי עוד שאלה:

האם במהלך ההפסקה של 10 דקות באמצע, תוגש פרוסת sörgåstorta לכל תלמיד?

davgrun

New member
זמן ההפסקה

בזמן ההפסקה כל תלמיד יגיש למורה לפחות kanelbulle אחד

davgrun

New member
ברצינות

בלי שטוית. אני רוצה לדעת אם יש בפורום אנשים שרוצים ללמוד שבדית במחיר נמוך ויש להם אפשרות להגיע פעם בשבוע. כן או לא!

p i n g o

New member
לדעתי זה לא הרבה...

זה יוצא לך 19.2 ש"ח ל-50 דקות, ואם זה 50 שיעורים אני מניח שאפשר להגיע לרמה סבירה של השפה. אני הייתי מאוד שמח להשתתף, הבעיה היחידה שלי כרגע היא חוסר זמן; קשה לי להתחייב לשעתיים בשבוע במשך שנה שלמה כאשר אני עדיין לא יודע מה המערכת שלי תהיה שנה הבאה וממילא יהיה עליי הרבה עומס בלימודים באוניברסיטה. חוץ מזה, אם לומדים בקבוצה ומישהו לא יכול באופן חד-פעמי להגיע אז הוא יצטרך "להשלים חומר" וזה יהיה קצת קשה לשמור ככה על קצב. לא?

ממש לא הרבה ! זה אפילו זול

ואני מאוד מעוניין אבל אני אוכל רק עוד שנה אחרי התיכון אני מקווה שזה יעבוד ויפתחו עוד קבוצות בהמשך ואז אני אוכל להצטרף .

M o t t i

New member
ולמי שחושב שזה נורא יקר

בברליץ, שיעור אחד בשבדית מסתכם במאות שקלים...עדיף לא לציין סכום מדויק כדי לא להפיל אותכם מכיסא...

p i n g o

New member
הוא כתב על גרמנית...

גרמנית במכון גתה יוצא, לפי מה שהוא כתב, טיפה יותר יקר משיעורים אצלך, אבל כמו שליאת אמרה כשלוקחים הרבה שיעורים זה יוצא הבדל יותר גדול. חבל שאין לי זמן ללמוד, אחרת הייתי לומד אצלך בכיף...

הממ, ובכן../images/Emo60.gif

אם לוקחים שיעור אחד בשוודית זה אכן לא הבדל משמעותי. אבל ההבדל גדל כשלוקחים 50 שיעורים..

למעלה