קורס שבדית???

Eldad S

New member
אני הייתי מעוניין ללמוד,

אבל מאוד הייתי רוצה שנקיים שיעור ראשון - כדי שאוכל להתנסות ולראות אם מעניין אותי להמשיך. בינתיים, מן התגובות בשרשור, קשה לי לראות אם יש די תלמידים כדי לפתוח שיעור בקרוב. האם כבר קיבלת די פניות?

p i n g o

New member
פרסמתי קישור להודעה שלך

בפורום "בלשנות". יש שם הרבה שמתעניינים בשפות ואולי יהיו מעוניינים בקורס.

Eurogirl

New member
אני מעוניינת מאוד!!!!!!! ../images/Emo99.gif

אבל תתחיל את זה שנה הבאה בבקשה...רק אז אני אגור במרכז...

davgrun

New member
קורס שבדית??? המשך...

טוב, קודם כל תודה על התגובות. אני רואה שזה לא כל כך הולך. אני אומנם שמעתי שבברליץ הרבה הרבה יותר יקר, כי בעצם אין להם מורה קבוע לשבדית אלא חייבים להסיק מישהו מבמיוחד, אבל זה לא הנושא. אני מביין שהבעיה העיקרית היא זמן. רובכם לומדים ואיאפשר לקבוע ערב קבוע לקורס שבדית שברור לא הדבר הכי חשוב בעולם. אז אולי נחכה שנה וניראה. או צד שני, אולי אפשר לערגן קורס קצר, רק בחופשת הקיץ - יולי אוגוסט??? נא תגובותיכם! Eurogirl ואחרים שבכל זאת מעונינים לבדוק. אני מוכן לתת שיעור אחד ללא תשלום אם התלמיד מחליט לא להמשיך. אבל אם כן רוצה להמשיך ללמוד, ישלם גם בשביל אותו שיעור שקיבל. ברור ששיעורים פרטיים יותר יקרים מאשר שיעורים בכיתה.

Eldad S

New member
Count me in

אם יש כמה אנשים שמעוניינים ללמוד, אשמח להגיע גם אני, ולהתרשם לפחות מן השיעור הראשון (יש לי כוונה גם להמשיך).

davgrun

New member
שיעור לניסיון

אין 5 תלמידים ולכןאין אפשרות לפתוח כיתה. אם אתה רוצנ שיעור נסיון תכתוב לי אישית ונקבע. כפי שאמרתי, אםאתה לא רוצה להמשיך אתה לא משלם על שיעור.

Eldad S

New member
אני מקווה שקיבלת את המסר שלי.

אם לא, שלח לי במסר את האימייל שלך, ואכתוב לך לשם.

Noamush

New member
אני גם אשמח מאוד../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

ורעננה זה בסדר גמור, מאוד קרוב לאיפה שאני גר.

davgrun

New member
שיעור ניסיון

אין 5 תלמידים ולכן אין אפשרות לפתוח כיתה. אם אתה רוצה שיעור נסיון, תכתוב לי אישית ונקבע. כפי שאמרתי, אם אתה לא רוצה להמשיך אתה לא משלם עבור שיעור.

p i n g o

New member
בקשר לשיעורים:

אם יהיה אפשר לדחות את זה לתחילת שנה הבאה, כדי שאדע מה תהיה המערכת שלי באוניברסיטה, זה יהיה יותר קל להחליט (כי לא בטוח שיהיה לי זמן פשוט). ואני אשמח להגיע לשיעור הראשון להתנסות כי אני רוצה לדעת מה הרמה שמתחילים ממנה כי אני יודע כבר טיפה שוודית. ועוד הצעה: אולי אפשר לחלק את הקורס לשני חלקים: מתחילים ומתקדמים? ככה לא משלמים הכל בבת אחת. או שאפשר פשוט לשלם תשלום לכל שיעור בנפרד (יותר נוח לדעתי).

davgrun

New member
בקשר לשיעורים

כדי לפתוח קורס חייב להיות לפחות 5 תלמידים. אפשר לפתוח קורס אפילו מחר, אפשר בסתיו, בחורף או באביב. בקיצור מתי שאתם רוצים. אפשר כיתת מתחילים, אפשר גם כיתת מתקדמים, איך שאתם רוצים כל האופציות פתוחות! אבל שוב, כדי לפתוח כיתה צריך 5 תלמידים ולא הגענו עדיין אפילו לאחד. בקשר לשיעור ניסיון מדובר בשיעורים פרטיים, אבל כל משרוצה מוזמן, כל אחד לחוד. יש רק לעשות איתי קשר ולקבוע זמן. מי שאחרי זה לא רוצה/יכול להמשיך, לא ישלם עבור שיעור זה.

hagayx

New member
אם אתם פותחים קורס שבדית

אני גם מצטרף!! שניה, אם אתם באמת עושים את זה בסוף אז תעדכנו אותי באמייל : [email protected] בגלל שאני לא יוכל להיות פה בפורום בקרוב, ואני יוכל רק להיות באמייל! אז אם אתם עושים שלחו לי הודעה ואני יצטרף גם!

pavement

New member
אני אשמח להגיע

קורס בקיץ נשמע לי מעולה - ואני גרה ברעננה! (אם הקורס מתחיל רק בתחילת השנה הבאה תהיה לי בעיה משום אני עוברת לירושלים ומתחילה ללמוד)

davgrun

New member
קורס שבדית

Hej יש כמה אנשים שמעונינים בקורס, אבל אף אחד לא יכות, לפחות לא כרגע. אם את רוצה ללמוד, ויש לך זמן רק עכשיו בחודשים הקרובים, אז לא נראה לי שיפתח קורס. הדבר היחידי שאני יכול להציע לך זה שיעורים פרטיים בקצב מזורז.

למעלה