קושיה לחג -

אישA

New member
קושיה לחג -

דו מינית - זו אחת ששוכבת עם שני המינים , או אחת שמתקיימים בה שני המינים ?

Yaara77

New member
קושיה לעניין

דו מינית - הגדרה השייכת לנטיה המינית - אחת הנמשכת מינית הן לנשים והן גברים הרמאפרודיט - אחד/ת בה מתקיימות שתי גניטליות זו לצד זו מולטי-ג'נדר - שם שטבעה חברת נפש שלי, למצב הביניים בטרנסג'נדריזם, בו האדם חש שהוא שילוב מנצח של גבר ואשה גם יחד, במינונים שונים- ומשתנים - אין למצב זה למיטב ידיעתי שם רישמי. שהיתי במצב "מולטי-ג'נדר" כמה שנים טובות עד שהמשכתי קדימה במסלול וסילקתי מעלי את שאריות המסכה/השקר של הזהות העצמית הגברית חיבוקים יערה

Sonata Of Tears

New member
נראה לי שכן

מולטי ג'נדר מגדיר את עצמו בזכר ונקרבה, וג'נדר קוויר לרוב לא יגדיר את עצמו כאחד מהם ,אלה כמשהו שאין לו מגדריות , זוהי תורת הקוויר לא?

ליטל ו

New member
צודקת,

הייתי אומרת שמולטיג'נדר זו אחת הדרכים להיות ג'נדרקוויר, אבל לא היחידה. מולטיג'נדר זה יותר ספציפי.

Yaara77

New member
עניין של מוסכמות

ג'נדרקוויר בועט, ודי בצדק, בחלוקה המטומטמת לגברים ונשים וצף לו בעליזות מעל ומעבר לכל הגדרות והמכלאות המולטיג'נדר פשוט קשישה יותר, עצלה יותר, חסה על שלמות הנעליים ולא בועטת עושה פתח ענק בגדר המכלאות ומבלה בכל המיגדרים אבל על הקרקע זה עזר לי מאד כשיצאתי לאור - היה לכולם קל לקבלני בלי הבעיטות
חיוכים יערה

ליטל ו

New member
למרות

שבהקשר של צפרדעים וכד' המשמעות היא 'שמתקיימים בה שני המינים', כשמדובר בבני אדם, משתמשים בזה לרוב כתרגום ל'ביסקסואלית', כלומר, אחת שפוטנציאלית עשוייה להימשך למישהו/י משני המינים. כ-מובן שכיום אנחנו יודעים שיש יותר משני מינים/מגדרים, מה שמבחינתי, לפחות, אומר שאני לא מגדירה את עצמי כביסקסואלית אלא כפנסקסואלית (כלומר - פוטנציאלית יש מצב שאני אמשך לאדם מכל מין/מגדר שהוא).

אבא גאה

New member
פאןסקסואל

זה משהו שלא מדבר בהכרח על המשיכה למין /מגדר מסויים אלא לפתיחות מינית. אני חושב, הנה ההגדרה המילונית: pan·sex·u·al ( P ) Pronunciation Key (pn-sksh-l) adj. Relating to, having, or open to sexual activity of many kinds.

Yaara77

New member
מילון לא יכול להיות אלוהים

אלוהים הוא אבטיח והתחילה העונה חיוכי אביב יערה

ליטל ו

New member
אני מכירה את ההגדרה הזו,

אבל לא זה המובן שבו אני משתמשת. אבל תודה :)

אבא גאה

New member
תגידי נשמה....

את לא יושנת (יודע)???? זה לא עושה לך עיגולים מסביב לעיניים? את לא עובדת? מה קורה איתך?

ליטל ו

New member
LOL

חמודון :) בימים האחרונים יש לי חופש (אם כי אני צריכה באמת לקום בעוד שלוש שעות, מחר. צודק, כדאי שאני אתקפל :) ). אז אני מנצלת את ההזדמנות לא לישון בלילה, כמו שאני מתגעגעת לעשות. ואתה?

אבא גאה

New member
לא חוגג

אבל הולך לשני ליל הסדר, וגם מכין סלט.... רוצה לשמוע קטע? בליל הסדר אין להם בעיה שאני אביא סלט עם גבינת חלומי (למרות שהמנות בשריות) מצד שני כשהצעתי שנבוא רק לליל סדר אחד ונוותר על השני כמעט ערפו את ראשי. נו, עולם מוזר, מה עייזר היה אומר?

Yaara77

New member
קטע השכלה תיאולוגית

חבר שלי לימד אותי את הברכה שיש לברך כאשר מגישים סטייק ואחריו גלידת שמנת או ההיפך זה נקרא "ברכת המעביר": "ברוך אתה ה' אלוקינו מלך העולם המעביר מבשר לחלב" וזהו - אחלה בד"צ חיוכי אביב יערה

למעלה