קושיה לחג -

ליטל ו

New member
פשש, איזה סלט?

אני אפילו לא יודעת מתי הסדר השני :) אולי זה קטע של מסורת?... כל אחד והקטעים - המוזרים! - שלו :) עייזר היה אומר... מיידע'לה, שיהיה לך בתיאבון! קצת בא לי להתקשר ולשאול, אבל לא.

אבא גאה

New member
לא לא

רק בחו"ל יש שני לילות סדר זה כולם ככה כאן משהו שקשור לכך שבעבר בשל הבדלי שעות או בעיות תקשורת לא ידעו בוודאות מתי חל החג ובכדי שלא לפספס את התאריך הנכון, חוגגים פעמיים מאז אפשר לברר בקלות מהו התאריך הנכון, אבל כבר יש מסורת - פעמיים!!!! מה שכן זה די פותר את הבעיה הנפוצה של "למי הולכים בחג להורים שלי או שלך"????

ליטל ו

New member
הבנתי :)

הסבירו לי משהו בעניין - שהדליקו מדורות כדי להעביר את המסר שהסדר מגיע, וחששו שעד שהמדורות יעברו וכו'. תנחומים על המסורת. מקווה שהיה לפחות קצת נחמד :)

ליטל ו

New member
הגדרה מילונית שכוללת את שני המובנים

Pansexual and omnisexual are neologisms that express essentially the same concept as "bisexual." The words, however, refer to someone who is attracted to "all" genders, rather than both genders, and are used mainly by those who wish to express their understanding and acceptance of transgender and intersexed people. Pansexuality sometimes includes an attraction for less mainstream sexual activities, such as BDSM. מכאן: http://en.wikipedia.org/wiki/Pansexual

למעלה