קו מחשבה חדש בנוגע לשפרה.. (אוהבי בובליל כנסו

בהלםם

New member
קו מחשבה חדש בנוגע לשפרה.. (אוהבי בובליל כנסו

קודם כל אני אציין שאני לא מאוהבי שפרה..ועד לפני כניסת הדיירים החדשים הייתי מאלה שרושמים פה הודעות נאצה כלפייה ולמה היא חייבת לעוף השבוע!! אין צורך לחזור על זה שוב שנית כל ההודעה הזו מיוחסת בעצם לאוהבי יוסי עינב (מחנה הבובלילים) אז למה בעצם רוב העם בעצם פונה לצד של הבובלילים.? בזכות אנשים כמו שפרה... אנשים מתנשאים.. שגורמים לאנשים להרגיש נחותים מכל סיבה שלא תהייה תמיד הם ימצאו סיבה ואנחנו בתור צופים מן הצד שרואים את כל התמונה תמיד ליבינו יצא אל האנשים המסכנים לכן אם היא תודח בשלב כזה של המשחק (שיש עוד איזה 10 אנשים) אני חושבת שזה יעשה רק -רע- לבובלילים כי היא ביינתים עוזרת לבובלילים לבנות את הפופולאריות שלהם בקרב הקהל.. לכן אני חושבת שיש להשאיר אותה עדיין במשחק(עם כל החוסר אהדה שלי כלפייה אני לא חושבת שזה הזמן שלה לעוף) ותכלס אני חושבת שאם היא תעוף בהדחה הקרובה יהיה לנו משעמם(אני יודעת שזה נשמע הזוי) אבל שפרה אכן מספקת רייטינג(אומנם לא התחברתי אליה) אבל שוב אני חושבת שהיא זו שתורמת לפופולאריות של יוסי ועינב.. וברגע שהיא תלך זה לא יהיה אותו דבר (לא בשלב הזה של המשחק בכל אופן שיש עוד 10 אנשים שנלחמים על המליון).... תחשבו שניה אם היא תעוף בשלב הזה של המשחק שיש עוד חודשיים והכל יהיה פתוח.. ביינתים כל הדרמות שנעשות בין המחנה של שר"לצ לבובלילים זה בעיקר בגלל החוסר מודעות של שפרה.. ברגע שהיא תודח המחנה של שר"לצ יתפרק ואז באמת המשחק יתחיל מחדש ועם הדיירים החדשים שנוספו אי אפשר לדעת מה יקרה...... אז עוד פעם..כל עוד שפרה במשחק בשלב הזה.. זה רק לטובת הבובלילים (היא מכעיסה אותנו כמעט כל יום מחדש עם כל התובנות והמעשים ההזויים שלה..ואנחנו ישר רצים למחנה הבובלילים) לכןןןןןןןן.... אני חוששת שאני אצביע לה בהדחה הקרובה בשביל לשמור עליה עדיין במשחק בשביל הבובלילים, מה דעתכם?

א ו ח נ ה

New member
אצביע לשיפרה רק אם גם צבר בהדחה

אני אשמח מאוד לראות אותו עף מהבית אין לו שום תרומה למשחק, להיפך.

בהלםם

New member
אני לא מאמינה שצבר ה ../images/Emo5.gif יועמד להדחה היום

אני חושבת שהכיוון יהיה דווקא כזה יוסי/עינב שפרה איתי /וונסה (אולי גם לאון..) אבל אני לא חושבת שצבר יועמד להדחה וגם אם מישהו יצביע לו קול או שתיים אני מאמינה שהיום הוא לא יועמד להדחה לצערי(הלוואי ואני טועה)

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהאמת עליכם-אוהדי שיפרה-כולם כנסו../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

העובדה שאתם מנסים לחבר את יוסי לשפרה אומרת עד כמה אתם לא בטוחים במספר המצביעים לשיפרה בגלל שאתם יודעים שראו את הרוע שלה. כל השבוע אתם מלכלכים על יוסי, כשמתקרבים להצבעה אתם מחברים אותו לשיפרה באימרות כגון-"חשוב ששפרה תשאר בשביל יוסי" זה מצחיק אותי הצביעות שלכם בדיוק כמו של שפרה חוסר האמת וההשפלה העצמית שאתם לא עומדים מאחורי העקרונות שלכם. בחרתם לא לאהוב את יוסי? זכותכם אבל אל תנסו פתאום לחבר את שפרה אליו כל שבוע אתם עושים את זה, שפרה עושה אך ורק רע ליוסי ולעינב עם הריכולים העשיית דווקא והדוגמא- שהיא רצתה להוריד לבן אדם בן 56 שסובל בבריאות לחם דגנים שצריך לאכול. צביעות משתוללת כשמדובר באוהדי שפרה.

סליחה - מה הקשר?

מישהי אחת רשמה הודעה - היא לא כתבה בשם כולם. אין קשר בין יוסי לשיפרה. מי שמצביע לשיפרה זה ללא כל קשר ליוסי.

א ו ח נ ה

New member
בדיוק, אני לא מצביע לשיפרה כי אני אוהב אותה

אני מנצל את ההזדמנות להעיף את צבר החוצה זה לכשעצמו אוטומטית יחליש אותה גם ככה - 2 ציפורים במכה אחת.

../images/Emo41.gifאת המסיכה הזאת תמכרי למישהו תמים../images/Emo41.gif

כל שבוע אותו דבר, זה ניהיה רוטינה בחייך תחשבו על דרכים אחרות כדי להשיג SMSים אולי בדרך הישר? או שרגע.. 1+1... אה נכון אתם אוהדי שיפרה אין דבר כזה דרך הישר אצלכם כמו שאין דרך הישר אצל שיפרה.

רוניתה08

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif האמת עליך חזרה ../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

הבובליים רצו שכל הקבוצה תצמצם את האוכל שלהם שגם ככה לא היה להם הרבה באותו שבוע בשביל הלחם דגנים היקר יותר. כל מה ששפרה עשתה היה להגיד את האמת, שיוסי גם ככה אוכל עוגות עם קמח לבן. בדיוק באותה מידה עינב התדיינה עם אחרים שם על כמעט כל מאכל שלהם. אבל כנראה שרק לעינב מותר.. בסוף הקבוצה כקבוצה החליטה לקנות קמח מלא שזול יותר. ויוסי לא זכר.

../images/Emo41.gifשקרנית- כנסו../images/Emo41.gif

כל דיירי הבית התפלאו שקיבלו קולה בתקציב הדל שהיה להם(תראו וי או די). וקסם.. פתאום יש קולה בתקציב במקום משהו שנמחק.. הוכחה ששיפרה מחקה את הלחם ושמה קולה במקום- i35.tinypic.com/2wpnyvm.jpg וזה רחוק מלהיות רק זה מהיום הראשון היא עושה רע לכולם רוצה עוד סיבות?

מלכת הרוע, צריך אומץ בשביל זה?בן אדם בן 56../images/Emo41.gif

1+1... אה נכון אוהדת שיפרה במליון שמות מה אני מצפה..

רוניתה08

New member
../images/Emo42.gif אתה זה שצריך להסתכל שוב ../images/Emo42.gif

אחרי המקרה שפרה דיברה עם יוסי ואמרה לו שהיא לא מחקה ויוסי ענה "אני יודע, האח הגדול אמר לי" אני גם ראיתי את הקטע שלאון אמר לשפרה על מה שקרה שהם היו בסוויטה ושניהם אמרו שלא רשמו את זה בכלל.

../images/Emo41.gifשקרנים אצלך זה כמו לדבר על מזה אויר אה?../images/Emo41.gif

האח הגדול אמר ליוסי שהוא לא קיבל את הרשימה עם הלחם, כולם ראו את הקטע. שיפרה הודתה בסוכה שמחקה את הלחם. זה שתשקרי לא ישנה כלום, ודי להחליף שמות כל שניה זה ניהיה שקוף.

אמרו, אז מה? שפרה ולאון משקרים כל הזמן ../images/Emo41.gif

וכשיוסי אמר שהאח הגדול אמר לו - תשאלי את עצמך מה האח הגדול אמר לו? תחשבי, תחשבי, אופס, נפל לך האסימון? אולי האח הגדול -כן- אמר לו ששפרה מחקה?

../images/Emo70.gif!|../images/Emo70.gif אני אזכיר לך מה קרה כי מורגש ששכחת

כשעינב ביקשה לחם דגנים עבור יוסי (שעולה בערך 12.00 ש"ח ולא יותר) כי יוסי חולה סכרת ואחרי אירוע מוחי מאוד קשה שכמעט מת ממנו, שפרה מיד (וראו את זה בשידור) התפרצה ואמרה "מה זאת אומרת, גם אני רוצה", עינב הסבירה לשפרה שיש ביניהם הבדל גיל ומצב בריאותי, ושפרה המכשפה ענתה "מה זאת אומרת, גם אני רוצה בריא", וזה כששפרה לא מפסיקה לטחון אוכל על חשבון התקציב של כולם, כי ברגע שהיא אוכלת יותר לאחרים נשאר פחות (אבל זה לא מפריע לה להמשיך לבלוס). שפרה הזמינה קולה, גבירתי, קולה!!!!! על חשבון הלחם. כשישבו בסוכה שיפרה שאלה את לאון האם דיברו עליה ולאון ענה שאמרו שמחקה את הלחם ושפרה ענתה "נכון" (וגם זה בשידור). כשיוסי אמר שהוא לא זכר זה היה מתוך רצון לוותר ועינב המקסימה למחרת אפתה לו לחם בריאותי במיוחד. שפרה עשתה הכל שליוסי לא יהיו סיגריות והנה המכשפה מעשנת עכשו. ומה יש לך מעינב? היא נשמה טובה שמבשלת ודואגת לכולם.

../images/Emo70.gif ועוד משהו בקשר ליוסי

אולי אתם לא יודעים כי יוסי לא מתלונן אבל יוסי צריך לאכול מאכלים של "טבעול" בגלל הבריאות אבל וויתר על זה בכדי לא להכביד על התקציב. האם שפרה ויתרה על חלב קוקוס או קינואה? האם שפרה ויתרה על קולה? ועוד משהו - בישיבת תקציב אחת ביקשו להזמין 1 בקבוק סויה במקום 2 בקבוקים, וצבר אמר - לא!!!!!!!

למעלה