קו מחשבה חדש בנוגע לשפרה.. (אוהבי בובליל כנסו

אני בן. וזה שאתה אידיוט כבר הבנו.

כל מי שלא חושב כמוך פנאט הוא ממשפחת שפרה. טוב הבנו שהרמה שלך לא משהו... הבובליל המזוייף שלך לא יקח את המיליון, אינה בקרוב תראה לו מאיפה משתין הדג שיש לו עו"ד כריש. אתה הבנת את? אינטליגנט עאלק... יאלה לך חפש...

פנאט? ממש לא. אוהב צדק? כן.

ואוהדי שיפרע כמוך עלובים חסרי עמוד שדרה אתם שונאים את יוסי כל השבוע מלכלכים עליו כשמתקרבים להצבעה אתם מחברים אותו לשיפרע כדי לקבל SMSים לא כדרך הישר, אני מתעב אנשים כמוך, זה הכל, סיכמנו כבר שהנסיון להסיט את האש משיפרה לאינה לא עובד נכון? אז למה לחזור על זה שוב ושוב ושוב? "אינטליגנט עאלק... יאלה לך חפש... " "טוב הבנו שהרמה שלך לא משהו... " שמים לב שהרמה שלך גבוה מאוד. אולי כרמת שיפרה?

פנאט ועוד איך פנאט

אלף פעם מסבירים לך דפקט שאני לא מאוהדי שפרה, ואתה ממשיך בשלך, כאילו בלעת תקליט שרוט שחוזר על עצמו... שפרה, שפרה, שפרה... מעניין את הסבתא שלי משפרה, לך אתה ושפרה ביחד להתקעאווד. אותי מעניין המשחק עצמו, לא שפרה.

ולך יש משפטים מפגרים אחד אחד

רואים שהאובססיה מעבירה אותך על דעתך. את לא מסוגלת לחבר אפילו משפט אחד נורמלי. מה קרה? הבנת שהמשחק של בובליל נגמר ברגע שאינה הגיעה והראתה לכולם עד עכשיו מאיפה משתין הדג?

את יותר שקופה מניילון.../images/Emo41.gif

את יותר שקופה מניילון, כל פוסט שלך לטובת שיפרה ואת אומרת"אני לא אוהבת את שיפרה אכפת לי מהמשחק" זה מצחיק.. את מוציאה את עצמך שקרנית ומביכה את עצמך. וסיכמנו זה שתחליפי שמות כל שניה לא תורם לכלום נכון? העובדה שאת חוזרת על זה בכל פוסט- "הבנת שהמשחק של בובליל נגמר ברגע שאינה הגיעה והראתה לכולם עד עכשיו מאיפה משתין הדג?" מראה כמה שאת נאבקת נואשות לנסות לשנות דעות בקשר לשיפרע, אנשים יותר חכמים מזה.

אני לא דואגת לרייטינג

לא זוכרת שמינו אותנו להיות אמונים על נושא הרייטינג ועל הכנסותהם של קופרמן וקשת. אם כבר, לאור העריכה המגמתית, אני מרגישה שחובה עליי דווקא לפגוע ברייטינג של הנ"ל. ואם העפה של שפרה תשרת מטרה זו, אז זו עוד סיבה נוספת למה כדאי שלא תהיה בתוכנית, נוסף על הסיבות הרגילות, שאלה שאינם מחבבים את שפרה יכולים למנות גם כשמעירים אותם באמצע הלילה. אם את מעוניינת להשאיר את שפרה רק בשביל הבובלילים, אני מציעה שתראי קודם את מי העלה יוסי להדחה. אני מניחה שהוא יודע את מי הוא לא היה רוצה בבית האח הגדול. מסתבר שהוא יודע מה טוב בשבילו לא פחות מהרבה צופים.

balbala5

New member
יוסי יעלה להדחה את ונסה מול רנין או ליאון ...

רק בשביל לבדוק את מי מהם הקהל יחזיר . לדעתי הוא סומך עלינו שנדיח את ונסה בגלל מה שנתפש אצלו כבגידה באיתי. אני גם לא אתפלא אם הוא ידיח את איתי ואת ונסה . ויתן לקהל להחליט בין שניהם.

המניפולציה השבועית של תומכי שפרה../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif

בכל שבוע יוצאים תומכי שפרה הנואשים, בקריאה לאוהדי בובליל להצביע גם לשפרה מסיבה זו או אחרת! אל תיפלו לפח הזה ! ! ! השבוע מדיחים את שפרה ! ! ! ומצביעים לכל המועמדים הנוספים (חוץ משפרה !) כדי שזה סוף סוף יקרה ! ! !

למעלה