קו קו אה אה
נ ניב המתוקה New member 23/2/06 #4 מדליקה! [תרתי משמע../images/Emo6.gif] אהבתי שהשארת את הנורה חשופה ואהבתי את הטשטשים הפרוותיים
י יקנעמית New member 23/2/06 #6 הרגת אותי לגמרי הפעם.... כאילו שמשאלת הלב שלי מאתמול מתקיימת. בדיוק חשבתי שכמה היה טוב אילו הבטן שלי היתה שקופה....כדי להבין למה היא מציקה לי כל כך ו....הנה את עולה ומגיעה עם העבודה המתוקה הזו שלך. יופי של רעיון. כמובן שאהבתי.
הרגת אותי לגמרי הפעם.... כאילו שמשאלת הלב שלי מאתמול מתקיימת. בדיוק חשבתי שכמה היה טוב אילו הבטן שלי היתה שקופה....כדי להבין למה היא מציקה לי כל כך ו....הנה את עולה ומגיעה עם העבודה המתוקה הזו שלך. יופי של רעיון. כמובן שאהבתי.
א אילאיל זיו New member 23/2/06 #9 אני פשוט קרועה על דמויות ה"נורה" שלך מלאות הומור, סטייל, פשוט נהדרות . ורצית שאלות..... אז הנה אחת חשובה מאד מתי מקבלים סדנא ממך?????? אני גם רוצה ללמוד לעשות אותן
אני פשוט קרועה על דמויות ה"נורה" שלך מלאות הומור, סטייל, פשוט נהדרות . ורצית שאלות..... אז הנה אחת חשובה מאד מתי מקבלים סדנא ממך?????? אני גם רוצה ללמוד לעשות אותן
נ נעמה זמיר New member 24/2/06 #26 גם אני חשבתי על זה אבל אני צריכה נורה שתהיה שבורה בדיוק במקום ההברגה- עוד לא הצלחתי לשבור אותה ככה בכוונה
גם אני חשבתי על זה אבל אני צריכה נורה שתהיה שבורה בדיוק במקום ההברגה- עוד לא הצלחתי לשבור אותה ככה בכוונה
ה הקטנה באלפי ישראל New member 23/2/06 #13 |מאוהאז עכשיו את בהשראה של נורות../images/Emo35.gif קודם הקיפוד ועכשיו הגברת.. העבודה ממש מוצאת חן בעיני! האם התכוונת לאמירה כשיצרת אותה? הבטן הריקה והגדולה הזו... ממש נוגע ללב. גרשקה
|מאוהאז עכשיו את בהשראה של נורות../images/Emo35.gif קודם הקיפוד ועכשיו הגברת.. העבודה ממש מוצאת חן בעיני! האם התכוונת לאמירה כשיצרת אותה? הבטן הריקה והגדולה הזו... ממש נוגע ללב. גרשקה
נ נעמה זמיר New member 24/2/06 #27 לא אין כאן אמירה במקרה הנוכחי זו נורה מוזמנת שהתיישבתי להכין- בדרך כלל הנורות שלי זה סתם משחקים לשקט הנפשי
לא אין כאן אמירה במקרה הנוכחי זו נורה מוזמנת שהתיישבתי להכין- בדרך כלל הנורות שלי זה סתם משחקים לשקט הנפשי