רעיון מדליק ביצוע מדליק
פ פינקי 1 New member 23/2/06 #3 היא מקסימה מדהים וחמוד ביותר ../images/Emo140.gif הנעליים שלה פולניות משהו הרגת אותי מצחוק
נ נעמה זמיר New member 24/2/06 #28 יש סיפור מאחורי הנעליים במקור היא היתה יחפה אבל נשרפה לה אצבע כי לא שמתי לב להנחה נכונה בתנור - לאחר האפייה "הלבשתי לה" נעלי בית והחזרתי אותה לתנור...
יש סיפור מאחורי הנעליים במקור היא היתה יחפה אבל נשרפה לה אצבע כי לא שמתי לב להנחה נכונה בתנור - לאחר האפייה "הלבשתי לה" נעלי בית והחזרתי אותה לתנור...
T TaniaP New member 23/2/06 #18 Your fat ladies are so cute that I might change my mind about starting a diet......maybe fat and cute are synonyms
Your fat ladies are so cute that I might change my mind about starting a diet......maybe fat and cute are synonyms
נ נעמה זמיר New member 24/2/06 #29 או!! זו בדיוק הכוונה א כולם ישנו את דעתם לגבי השמנות אולי גם לי יהיה יותר קל בעניין הדיאטות שלי... חחח
או!! זו בדיוק הכוונה א כולם ישנו את דעתם לגבי השמנות אולי גם לי יהיה יותר קל בעניין הדיאטות שלי... חחח
ת תומסקה New member 23/2/06 #20 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ממש מדליקה../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ממש מדליקה../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif
ח חולמת בצבעים New member 24/2/06 #34 איזה יופי. אני חושבת שהיא התמצית המזוקקת של כל הגברות עם הנורות בבטן. כלכך יפה לה החשיפה הזאת !!
א אופל כחול New member 24/2/06 #1 נעמה ../images/Emo140.gif מקסימה ונפלאה. . . הבטן השקופה נהדרת. . . זוכרת שכתבתי לך שאת אלופה בפיסול. . . ושאלה לי -חשבתי לכתוב הבוקר הודעה נפרדת ולשאול מה קרה למנהלות המוכשרות שלנו . . . לא הרגשתי אתכן אתמול והיום. . . נעלמתן לנו . . .
נעמה ../images/Emo140.gif מקסימה ונפלאה. . . הבטן השקופה נהדרת. . . זוכרת שכתבתי לך שאת אלופה בפיסול. . . ושאלה לי -חשבתי לכתוב הבוקר הודעה נפרדת ולשאול מה קרה למנהלות המוכשרות שלנו . . . לא הרגשתי אתכן אתמול והיום. . . נעלמתן לנו . . .
נ נעמה זמיר New member 24/2/06 #38 שרון תהתה אם תשימו לב שלא היינו כל היום אתמול... היינו ביחד והכנו לכם הפתעה שאותה תוכלו לראות בשבועות הקרובים... יש למה לחכות
שרון תהתה אם תשימו לב שלא היינו כל היום אתמול... היינו ביחד והכנו לכם הפתעה שאותה תוכלו לראות בשבועות הקרובים... יש למה לחכות