לפי מה שאמרו פה קו 13 ישאר אבל רק
במסלול אחר
לפי מה שאמרו פה קו 13 ישאר אבל רקאז למה להחליף מספר?
במסלול אחר
לפי מה שאמרו פה קו 13 ישאר אבל רקאז למה להחליף מספר?
טוב בעקבות ההודעה של יעלקו 113 של דן
כשעשיתי ידני באתר של דן את הלוז הזמנים של פברואר 02/02/14 כבר הכניסו את הזמנים לחודש הבא של כל הקווים פתאום אני נתקל בקו חדש 113 המסלול שלו מאוד מזכיר את קו 13 רק שהקו יהיה סיבובי כלומר ייצא מתחנת רכבת האוניברסיטה ייסע כמו מסלול של קו 13 עד רמת האביב החדשה ויחזור לרכבת האוניברסיטה לפי הלוז יפעל אחת לשעה מסתבר שקו 13 יבוטל מחודש פברואר כי אין לוז לקו 13 לחודש הבא.
כנראה שאין לו מספיק נוסעים לקריית חינוךטוב בעקבות ההודעה של יעל
קראתי את ההודעה שלך עוד פעם, והסתבר שפספסתי את השורה האחרונה. חשבתי משום מה ש-113 יהיה קו מזלג ל-13 אבל בעצם הוא מחליף אותו. אני אישית חושב שאם מורידים קו לפעם בשעה בעצם מודים שהוא קו מיותר,ומכאן אני לא מבין בשביל מה מחזיקים אותו בכח, אני לא רואה מישהו מאזורי חן שיחכה חצי שעה-שעה לאוטובוס בשביל להגיע לאוניברסיטה,כבר עדיף לקחת 125/71 לסמינר הקיבוצים ומשם להחליף לעוד אוטובוס.
אז סביר להניח שקו 113 החדש לא יחזיק הרבה זמןטוב בעקבות ההודעה של יעל
קראתי את ההודעה שלך עוד פעם, והסתבר שפספסתי את השורה האחרונה. חשבתי משום מה ש-113 יהיה קו מזלג ל-13 אבל בעצם הוא מחליף אותו. אני אישית חושב שאם מורידים קו לפעם בשעה בעצם מודים שהוא קו מיותר,ומכאן אני לא מבין בשביל מה מחזיקים אותו בכח, אני לא רואה מישהו מאזורי חן שיחכה חצי שעה-שעה לאוטובוס בשביל להגיע לאוניברסיטה,כבר עדיף לקחת 125/71 לסמינר הקיבוצים ומשם להחליף לעוד אוטובוס.
אני חושב למה הם רוצים לבטל את הגישה הישירהאז סביר להניח שקו 113 החדש לא יחזיק הרבה זמן
תדירות גרועה, אף אחד לא יחכה שיש הרבה אופציות בעלי תדירות יותר גבוהה כגון 126/25/71/171. יוצא לי לראות את קו 13 איפה שהוא עושה את הסיבוב ברמת האביב החדשה ריק מנוסעים.
קו 13 מוארך עד הכרמלית לא מבוטלקו 113 של דן
כשעשיתי ידני באתר של דן את הלוז הזמנים של פברואר 02/02/14 כבר הכניסו את הזמנים לחודש הבא של כל הקווים פתאום אני נתקל בקו חדש 113 המסלול שלו מאוד מזכיר את קו 13 רק שהקו יהיה סיבובי כלומר ייצא מתחנת רכבת האוניברסיטה ייסע כמו מסלול של קו 13 עד רמת האביב החדשה ויחזור לרכבת האוניברסיטה לפי הלוז יפעל אחת לשעה מסתבר שקו 13 יבוטל מחודש פברואר כי אין לוז לקו 13 לחודש הבא.
מתי אמרו דבר כזה?קו 13 מוארך עד הכרמלית לא מבוטל
יש כבר סידורים במערכת בשבוע הבא יפורסםמתי אמרו דבר כזה?
אם מחזירים את קו 13 לכרמליתיש כבר סידורים במערכת בשבוע הבא יפורסם
סוף סוף מישהו התעשת במשרד התחבורה והביןקו 13 מוארך עד הכרמלית לא מבוטל
ורק נותר להמר על חשבון איזה קו יגיעו התשומותסוף סוף מישהו התעשת במשרד התחבורה והבין
שזו היתה שטות לבטל את 13 לכרמלית ושטות נוספת להפעיל את 13 במסלולו הנוכחי והמיותר. אולי יתשתו ויחדשו עוד מספר קוים שבוטלו
113 יסע עד קניון איילון,דרך בני אפרים ?ורק נותר להמר על חשבון איזה קו יגיעו התשומות
לקו 113 ו-13 שיוארך.
לא אושרי113 יסע עד קניון איילון,דרך בני אפרים ?
למה היו צריכים לשנות את המספרלא אושרי
הימים האלה תמו. גם המידיבוסים הפרחוניים כבר מושבתים מזמן.
להבא תקרא לפני שאתה שואל - הקו סביובי מרכבת האונ'
אולי 13/113 יהיו לא מונגשים ואז אין בעיהורק נותר להמר על חשבון איזה קו יגיעו התשומות
לקו 113 ו-13 שיוארך.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.