קו 477 ב"ש - ב"ש

sagishimi

New member
תגבור משמעותי והארכת שעות פעילות לקו 47 ערד-דימונה.

מי גילה עוד משהו?

EHP12

Well-known member
יש תוספת נסיעות די משמעותית בקו. אך עדיין בתדירות איומה של אחת לשעה ורבע.
קו עם מספרים מאוד יפים לקו המשרת שתי ערים בגדלים האלו. עד 2013 לא היה קו כזה, ומי שהיה צריך להגיע מדימונה לערד היה צריך לעבור דרך באר שבע.

sagishimi

New member
‏קו 47 מתפתח בצורה מדהימה.
ב-2013 כשתחיל לפעול היו לו חמש נסיעות יומיות לכיוון.
בפעימה הבאה הוא יצמח פי שלוש.

אני הייתי גר בערד ועבדתי בדימונה. בבוקר היה לי טרמפ והייתי מגיע בתוך פחות מחצי שעה ובצהריים חזרתי בתחבורה ציבורית ולקח לי מעל שעתיים…

אני מאמין שהסיבה לתגבור המשמעותי הוא מעבר מאות משפחות מקרב חסידי גור להתגוורר בדימונה.
שימו לב להתפתחות המואצת של קווי החרדים מדימונה צפונה.

sagishimi

New member
תגבור דרמטי בקווי חרדים דימונה:
קו 458 זוכה לתוספת גדולה.
גם קו 358 מתוגבר מעט.
מצטרף כאמור לתוספת משמעותית לקו 47.

konforty25

Active member
החל ביום שישי, ה- 22.11.24, יחולו שינויים בקווי השירות המשרתים את יישובי המגזר באזור הנגב לפי הפירוט הבא:

קו 24 בין כסייפה לערד- יחול שינוי במסלול הקו בכסייפה בהתאם לצרכי התושבים והקו יעבור גם דרך דריג'את.
קו 126 בין א-סייד לבאר שבע, דרך אום בטין- הקו יעבור לראשונה ביישוב סעווה וימשיך דרך אום בטין לבאר שבע דררך מרכזים כגון בתי החולים סורוקה, תחנת הרכבת ואונ' בן גוריון.
קו 21 בין דריג'את לבאר שבע יהפוך לקו 121- הקו יעבור לראשונה דרך היישובים מכחול וכוחלה וידיע למרכזים חשובים בבאר שבע כגון בית החולים סורוקה, תחנת הרכבת ואונ' בן גוריון.

בנוסף לשינויים אלו, יחולו שינויים בלוחות הזמנים ותגבורי נסיעות בקווי השירות הבאים:
קו 20
בין כסייפה לבאר שבע
קו 30 בין לקיה לבאר שבע
קו 36 בין ביר הדאג' לבאר שבע
קו 50 בין ערערה לבאר שבע
קו 62 בין חורה לבאר שבע
קו 70 בין שגב שלום לבאר שבע
קו 262 בין חורה לבאר שבע
קו 588 בין מכללת ספיר לערד, דרך חורה וכסייפה
קו 589 בין מכללת ספיר לתל שבע, דרך לקיה וצומת אום בטין

magicbs

New member
כתוב בדף המידע תחת 370 שהוא עובר ברחובות ונס ציונה. טעות או שצפויה כאן הרעת שירות?

למעלה