מה את אומרת דיאנה, נברח להם? לא צריך הסבר, נכון...?
O oria15 New member 10/12/03 #41 בדיחה על הנסיכה דיאנה... שאלה: מה עבר לנסיכה דיאנה בראש בזמן התאונה? תשובה: המנוע...... {נכון מצחיק??..}
בדיחה על הנסיכה דיאנה... שאלה: מה עבר לנסיכה דיאנה בראש בזמן התאונה? תשובה: המנוע...... {נכון מצחיק??..}
מ מורן 1986 New member 10/12/03 #38 אל תלחצי על הכפתור האדום../images/Emo70.gif זה מה שאמרו לפני שהקולומביה התפוצצה
P Peace 0n Earth New member 10/12/03 #39 ../images/Emo58.gif -"אני בסופר, מה צריך לקנות?" -"לחם, חלב ורמדיה צמחית." (שיחה שגרתית בין בני זוג.)
../images/Emo58.gif -"אני בסופר, מה צריך לקנות?" -"לחם, חלב ורמדיה צמחית." (שיחה שגרתית בין בני זוג.)
B Bennytt4 New member 10/12/03 #43 "תשחו, תשחו, זה סתם לכלוך" מפקדי השייטת לחיילים... (קישון לקשי הבנה)
F Fedia Almighty New member 10/12/03 #45 "החברים הכי טובים שלי הם יהודים!" ילד יהודי מתוודה בפני חייל נאצי
B Bennytt4 New member 11/12/03 #49 ../images/Emo26.gif "בוא ניסע בכביש חוצה שומרון זה הכי מהיר" - צריך לפרט ? מילותיו האחרונות של נהג ישראלי... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
../images/Emo26.gif "בוא ניסע בכביש חוצה שומרון זה הכי מהיר" - צריך לפרט ? מילותיו האחרונות של נהג ישראלי... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~