קח פרי ותהיה לי בריא

DidjiT

New member
קח פרי ותהיה לי בריא../images/Emo94.gif

"בנות, אתן יכולות גם להתפלל בשבילינו?" "תאמיני לי, שימי נר על החלון והכל יהיה בסדר!" "החיים הם לא פיקניק.. ואם הם פיקניק.. אז יבואו נמלים!" וכו' וכו' וכו'... עכשיו תורכם להביא לנו אותה בהפוכה עם המשפטים הקטנים שמעלים לכם חיוך בקצה של השפה!
יאללה?
יאללה!
ותהיו מקוריים!!!

DidjiT

New member
אהההההה...ו..

שכחתי... המשפטים.. הם כאילו צריכים להיות כאלה יציאות של חברים שלכם.. לא משפטים כאלה שכולם מכירים.. מבינים אותי?..חח אז שלי? הראשון - לפני איזה שנה אני וחוסע ישבנו במושבה פה בזכרון ועיינו בספר שירים של איזה זמר... נראה לי עברי לידר... וזימזמנו לנו.. איזה אישה חשבה שאנחנו מתפללות וביקשה שנתפלל גם בשבילה!.. טחחחח... השני - ידיד של הילה אמר לה את זה ומאז אני לא מפסיקה לצחוק מזה! =] השלישי - הילה אמרה ללילך בקשר למשהו...חחחח גדול גדול.. זה על תבנית ה-"חבר זה לא קיר.. ואם הוא קיר.. אז אני פטיש אוויר".. חחחח...

../images/Emo121.gifאני

דחוף כתוב רק על הדלת. קשה יש בלחם וגם אותו אוכלים. בחיים תעשו חיים כי בחיים לא תצאו מהחיים בחיים. אוווווווווווווווו, סתם סתם

EmGee

New member
המשפט השני

צריך למגר את מי המציא אותו המשפט השלישי זה אל תקחו את החיים ברצינות כי לא תצאו מהם בחיים. יש עוד כמה המציאות נועדה לאנשים שלא מסוגלים להתמודד עם סמים תריס פתוח שבת בטוח ועוד כל מיני דברים מטומטמים שלא עולים לי בראש

לא רשמת זכויות יוצרימ!!

שירלי "אוי אני מתה להתקלח הלוואי שיהיו מימ" רמ "אז מה חשבת שיהיה קולה?" חחחח אינ זו היתה יציאה חזקה

RedDesert

New member
דברים מטומטמים שחברים שלי אמרו

"התחלתי ללכת בריצה..." "אני אוכל עוף צימחוני..." "לא דיברתי, רק אמרתי לו..." והיו עוד כמה ששכחתי...

DidjiT

New member
חחחחחחחחחחח

גדול! אוי יציאות כאלה אני כל כך אוהבת... חחח יש לי משהו שלא כל כך קשור אבל הרג אותי... שנה שעברה בשיעור אנגלית אז אני וחברה שלי דיברנו בשיעור.. והמורה תפסה אותנו אז היא צעקה עלינו.. אז אמרתי לה "לא דיבנו , מה את רוצה?!" "מה אני רוצה? אתן דיברתן ולא תתחצפי!!!" "חגית, אני לא יודעת את מה את ראית אבל אני ולילך לא דיברנו, זה שהיא מצוטטת לשיחות זה בעיה שלה, אני דיברתי לעצמי!!!!" וצרחתי את זה כאילו אין מחר! אוי זה היה קורעעעעעע

גאד אני מרגישה מוגבלת...שיר מכריחה

אותי להגיב בשביל ללמוד לשרשר... אז פעם הלכנו מבצפר לסיור בעירייה או משו ולי אמרה פתאום "יש חורים און דה פלור" (על הרצפה יעני באנגלית)

../images/Emo121.gifהזכרת לי משהו

"הדבור הזה עוקץ אותך את מתה לכל החיים..." "לא יודע איזה קבוצה אני מעדיף אבל אני יודע שהקבוצה הכי טובה בארץ זה ינבחרת ישראל..."

תגובה בשירשור יפה

אוקיי אני רוצה לציין שכרגע אני עם שיר בטלפון. היא הייתה נורא לחוצה משום מה שאני אתקשר, חשדתי אבל שתקתי. עכשיו אני יודעת- היא רוצה ללמד אותי לשרשר. בכפייה!!! אז אני מגיבה עכשיו ע"פ הנחיות מדויקות שהיא נותנת לי בטלפון.. בכל מקרה זו לא ממש יציאה מסוימת אבל בשיעור אנגלית שנה שעברה, אז איכשהוא המורה דיברה על דמויות של דיסני ואז נזכרתי בגופי..הכלב זאב הזה ועשיתי כזה "היהיהייהיהוהוהוהווהוהווהווה מיקי" כאילו בקול ממש מפגר כמו של גופי. ובעיקרון עשיתי את זה ללי אבל מסתבר שזה היה קצת יותר בקול.."קצת" ומצאתי את כל הכיתה מסתכלת עליי וצוחקת

DidjiT

New member
../images/Emo6.gif אוי אתם צריכים לשמוע אותה..

זה פשוט ענק!!! היא דוגרי נשמעת כמו גופי... זה ענק

טחחח זה משעשע אותי אישית

פעם לא זוכרת חברה שלי ואני ראינו איזה משו מוזר אז היא אמרה "זה מעלה גבה" יענו מחשיד חי חי

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה