קח פרי ותהיה לי בריא

shyanne

New member
המממ...

"כל מי שפותח חלון הוא קול!" (המורה בריבים הכיתתיים אם לפתוח חלון או להדליק מזגן) "רק שנייה! (השהייה של כמה דקות)... אפצ'י... סליחה, היה לי לבריאות" (המנהלת בנאום השכבתי השגרתי שלה :) "חבר זה לא קיר, ואם כן, אני פטיש" (ידיד ערס לגמרי לחברה הכי טובה שלי)

וואי אתם לא יודעים!!!

אני מהאנשים שאחרי כלך יצאיה כזאת רושמים אותה!! אז יש לי מלא ביומן...אבל בטח הם לא יצחיקו עכשיו וזה..אז אני ארשום כמה מובחרים! אז פעם אחת הייתי כזה בבעעע בשיעור מתמטיקה אז ידיד שלי מסתובב אלי ואומר לי: "dont be happy! u should be worry!" ואני כזה..וואלה תודה.. ועוד אחד מהגיגיו (גאון הילד): באסה להיות סשה עצוב להיות כרוב! והנה אחד שעדי (משתוללת בכפר היקרה שלנו) אמרה: "אני כדורסלנית כל מה שאני יודעת זה להחזיק כדור ולבעוט בו!"

אמרתי את זה כבר ואני אומר שוב-

זה לא היה ככההההההההההההההה אמרתי "כל מה שאני יודעת זה להחזיק כדור ולבהות בו"

DidjiT

New member
אהההה.. ושכחתי את הכי חשוב!

"אין אנשים, אין בעיות! [סטאלין]" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מממ..

את יודעת כמה פעמים אני קוׁפה שָתֵה ביום?? אחרי גל ענק במיוחד בים..: "הרגשתי כאילו כל חיי עברו לפני..!" ממ.וטח יש עוד שאני לא זוכרת...

DidjiT

New member
אחד חדש חדש טרי מהתנור..

חח.. היום בתאטרון היינו צריכים להציד דמויות בדויות.. אז איזה ילדה אחת עשתה על מישהו בן 19.. בלה בלה.. והמורה כאילו שאלה אותה כל מיני שאלות.. חחח אז המורה שאלה "יש לך אחים?" ואז היא ענתה.. "לא אני אח יחיד!" טחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נקרעתי!!!!! [נראה לי שאתם לא תבינו או שתבינו בדיילי.. אבל בקטנה!]

DidjiT

New member
חחחח דפוקה!

תשמעי, "אני אח יחיד" מה נשמע לך מוזר במשפט? אולי ש... "אח יחיד" אם הוא יחיד משמע ילד יחיד.. משמע אין אחים.. משמע איך הוא יכול להיות אח יחיד? אה? אה?

למעלה