או שזה stop or go?
M Michalush MI New member 19/7/07 #37 ../images/Emo216.gifGood Charlotte-break apart her heart../images/Emo23.gif
M Michalush MI New member 19/7/07 #38 ../images/Emo216.gifAudioslave - Seven Nation Army (White Stripes Cover) בלעט, הם עשו לו קאבר?! הוא נחמד..
../images/Emo216.gifAudioslave - Seven Nation Army (White Stripes Cover) בלעט, הם עשו לו קאבר?! הוא נחמד..
R Rose131 New member 19/7/07 #39 The only difference between וכו' וכו'- פאניק! התחשק לי לשמוע את האלבום תתבעו אותי.
M Michalush MI New member 19/7/07 #40 ../images/Emo216.gifחחחחח. חלילה.. השיר הכי טוב שם זה Lying Is The Most Fun A Girl Can Have Without Taking Her Clothes Off לדעתי:]
../images/Emo216.gifחחחחח. חלילה.. השיר הכי טוב שם זה Lying Is The Most Fun A Girl Can Have Without Taking Her Clothes Off לדעתי:]
S sha na na revol New member 19/7/07 #44 המוז - You Have Killed Me Random playlist הוא החבר\ה שלי היום.
M milkofamnesia New member 20/7/07 #61 חבל שהרבה הרכבים מתפרקים אני דורש איחודים של דת' פרום אבוב 1979 לאריקין לאב פריטי גירלס מייק גרייבס וטסט-אייסיקלס
חבל שהרבה הרכבים מתפרקים אני דורש איחודים של דת' פרום אבוב 1979 לאריקין לאב פריטי גירלס מייק גרייבס וטסט-אייסיקלס
W Wrong Redemption New member 19/7/07 #51 All That Remains - It Dwells In Me אני חייבת להוציא עצבים וההופעה הכי קרובה זה של בצפר אבל אין לי כסף לזה. יופי, באמת יופי......
All That Remains - It Dwells In Me אני חייבת להוציא עצבים וההופעה הכי קרובה זה של בצפר אבל אין לי כסף לזה. יופי, באמת יופי......