קטנוע מנהלים מה לבחור ?

ombar

New member
קטנוע מנהלים מה לבחור ?

היי, אני מחפש קטנוע מנהלים לנסיעות יום יומיות מחוץ לעיר ולמרחקים גדולים , אני מתלבט בין הג'וירייד לגרנד דינק מה דעתכם ?

קטנוע מנהלים......

הגוירייד הוא נוח מאד ומתאים לכל סוג של נסיעה, הגרנד דינק חזק יותר ובהחלט מתאים לכל סוג נסיעה אך המתלים שלו יעשו לך את הנסיעה ללא כל כך מהנה. אם אתה מחפש משהו אולטימטיבי שפשוט חבל על הזמן וכל מילה נוספת עליו תהיה מיותרת ואין לך בעיה של מזומנים...לך על ה-T MAX. לא תצטער.

אם כבר למה T מקס?

הטי מקס הוא הספורטיבי שבחבורה....לדעתי לך על בורגמן 400 אם אין בעיה של מזומנים. אבל לדעתי הגראנד דינק פשוט יפה,הוא אחד מהקטנועים שהכי אהבתי...

tygger

New member
פשוט מאוד.

הוא לא ביקש קטנועים בנפח כזה. מה גם שההקבלה לטימקס היא לא ממש נכונה הייתי משווה אותו אולי יותר לבורגמן 650.

אוי טייגר...

תבין,הוא ביקש קטנוע מנהלים! לא קטנוע-ספורט ("ספורט..."). ושוב,עזוב עכשיו את הטימקס,למה הבורגמן לא טוב בפני עצמו? לדעתי הוא יותר נוח מהטימקס! חוץ מזה שהמחיר גם זול יותר (נכון?). אגב אני חולה ,מקורר עם חום,נזלת וכל השאר....באסה,נקווה שנחלים עד יום שישי.

tygger

New member
ממתי בורגמן 650 הוא קטנוע ספורט?

ולמה בדיוק T-Max הוא לא קטנוע מנהלים? מתי בדיוק הוא הפך להיות קטנוע ספורט? לפי דעתי באופן כללי החבילה של הבורגמן 400 נופלת בכמה מעלות מה T-Max (עוד יציבות לא הרגה אף אחד, ההפך דווקא כן). לפני שאפילו תתחיל לומר כי הבורגמן יציב, אז תחסוך את הכתיבה. כי כתבתי שהמקס יותר יציב פשוט. בורגמן יציב אחרי שמתרגלים למנוע הגדול שמזיז את הגוף מעלה ומטה. מה שלא ממש קורה ב650. אם הוא רוצה קטנוע מנהלים, אז למה לא ללכת כבר על הטופ? בורגמן 650 לפי דעתי לוקח בגדול את הנושא פה. היות והוא קטנוע מנהלים. זה שהמחיר זול יותר זה לא ממש פונקציה פה. גם סקודה אוקטביה יותר זולה ממרצדס. אתה הולך להשוות בין שתים? הוא לא ציין תקציב/מרחק/רצונות/גחמות/סטיות. אחרי שהוא ינסח את הפרטים ה"טיפה" חשובים האלה, נוכל לדון בנושא הקטנוע שמתאים לו. רק שלא יהיה עוד אחד שרוצה נסיעות חיפה תל אביב כל יום ורוצה במחיר של דיוק 125. תהיה בריא אגב.

גם אתה ....

אבל תבין,לא באתי להתווכח רק להראות לך משהו,את שני הקטנועים פגשתי,והרכיבו אותי עליהם,נכון,הטימקס יציביותר,אבל עדיין... שמע,לדעתי הבורגמן יותר עדיף,ואם כבר יש לו כסף לקטנועים כאלו,אז לדעתי עדיף לקנות אופנוע,ז"א אולי איזה KLE ,יותר עדיף לדעתי. שמע שוב,זו העדפה של כל אחד,אם אתה שואל אותי? אני מעדיף את הבורגמן אם כבר הולכים לכיוון קטנועים...

tygger

New member
אולי פה תמונה הבעיה

אותך אולי הרכיבו על שתי הקטנועים. השאלה שלי היא הרבה יותר פשוטה. על איזה מהם רכבת? במקרה יצא ובחנתי את שתי הקטנועים לבית סוזוקי (גש לכתבות הפורום...) וגם על טימקס יצא לי לעשות איזה נסיעונת קצרה (תל אביב - ירושליים - חיפה - תל אביב). בקשר לאיזה KLE עדיף, אני אפילו לא אכנס לזה. לא יודע איך לומר לך את זה, אבל זה שמרכיבים בן אדם על איזה קטנוע/אופנוע, לא ממש הופך אותו למומחה בנוגע לעדיפות הקטנוע. ובקשר לKLE. אני לא חושב שזה הפורום הנכון להכנס לנושא והוא בכלל לא שאל על אופנועים, ולכן שוב אתה זורק לכיוונים אחרים. רק רוצה להזכיר לך שוב כי הבחור התחיל את הדיונים משאלה על קטנועים בגובה סכום כללי של 20K ש"ח. לא 50K+ ש"ח... אופנוע חביב ותו לא. לא בדיוק הבחירה האידיאלית שלי.

tygger

New member
מגיע כמובן.

ואגב, אתה לא חושב שזה קצת לא במקום לתת עיצות לאנשים מתוך ניסיון של מורכב? או שאולי זאת רק הדעה שלי. אתה בהחלט יכול לומר איך מרגיש המורכב ועוד הרבה דברים אבל אני לא חושב שיש לך ניסיון Hands On כך שאתה יכול לומר מה חזק יותר ומה נוח יותר. יכול להיות שבעל הבורגמן לדוגמא היה רוכב חלק ומעולה ובעל הטימקס היה זבל של רוכב שבאופן כללי הייתי נותן אולי קורקינט מקסימום להתנייד איתו.

tygger

New member
ברור הרי שתבחר ב...

אין כמו silverwing אם Tmax בדרך של הבורגמן 650 לפני ה400 בזמן שהג'וי רייד לא עובד על Majesty250 כי הבלמים בדיוק 125 נותנים כלום. עכשיו אחרי כל השטויות האלה, יש לך נתונים יותר טובים לפתיחה? - תקציב? - מרחק נסיעה, תתפלא אבל אולי מרחק גדול אצלך נחשב לבדיחה אצל אחרים או להפך? - מגבלות רישיון?

שאלה של טעם.....

.....מה אומר חברים, הדיון פה ממש 10......גם התחלנו להתפרע, על הסילברווינג, והבורגמן 650 ...ועוד כהנה וכהנה......הצעתי את הT-MAX כי הבחור דיבר על קטנוע מנהלים ולא בדיוק תחם את גבולות אפשרויותיו. למרות שעל פי הצעותיו ניתן להבין משהו ממה שהוא אכן מכוון אליו. יחד עם זאת ולעניות דעתי הבחור אינו בקטע של קטנועי העל ולכן הדיונים הממצים האלה לא בדיוק יתרמו את תרומתם. לכן אם אכן יש באפשרותנו לסייע לבחור , מן הדין שניתכנס לכוונותיו ולא לכוונותינו.....

למעלה