קטנוע מנהלים מה לבחור ?

tygger

New member
נגוז הוויכוח בחלוף היום

היות ובפאתי מישורי הזמן הווירטואלי בעוד הרגעים המעטים המתמקדים במתן תשובות לעומת מספר הקושיות אשר עולות ונשאלות במרחב האינטרנטי הרחב על גבי הפורום, עדיין ניתן היה לומר בשיכתוב מילים קל בקלים, כי למרות שמספר דברים נאמרו פה, עדיין אין הם באים במישור הקיום של שאלתו של האדם אשר העלה את התהיה. סתם עוד תשובה פלצנית...

TheReverend

New member
מותר להתערב?

כל הוויכוח הזה היה מיותר מההתחלה. TYGGER צדק כששאל מהן הדרישות של השואל המקורי כי ישנם הרבה פקטורים בבחירת קטנוע\גדלנוע\אופנוע... ברגע שהשואל לא טרח אפילו לענות עליהן, חבל על הדיו הוירטואלי שלכם בהמלצות באוויר וביריות לכל הכיוונים, אולי אחד יפגע
בכל מקרה, פשוט תתעלמו, אם זו באמת שאלה שמעניינת אותו, הוא יחזור ויוסיף את הפרטים שנדרשים אחרת אין צורך לענות לו, לא ככה? משירשור כזה אנשים יוצאים רק יותר מבולבלים
בקיצור, תחשבו פעמיים לפני שאתם לוחצים על כפתור ה"שלח".

tygger

New member
לא, זה הכי הגיוני.

ממש לא הכי פשוט... מתי פעם אחרונה היית במטרו וביקשת נסיעת מבחן? אני רוצה לראות את הפוסטמה מבזק אומרת על זה "זה מה זה פשוט".

היי OMBAR ועכשיו ברצינות

גם אני הייתי בדילמה הזאת מה לרכוש....... במיטב כספי שהצלחתי לגרד הלכתי על הטוב והאמין השכיר שבשוק . נכון שכל הכלים הם טובים וישרתו אותך אז לדעתי עבור לשלב השני שהוא- מה הלב אומר ! מה יותר מושך אותך לנסוע עליו ?! עזוב אותך מיותר מידי סיפורים ושמועות ורכיליות ,גש לסוכנות תראה רצינות בקש נסיעת מבחן ואז תראה בעצמך מה מתאים לך יותר. "הבורגני עם הבורגמן עולה רמה"

למעלה