קטע בדארק סייד הדיוידי

trancelover

New member
קטע בדארק סייד הדיוידי

אחרי BREATH יש ת'THE TRAVEL SECTION ( ON THE RUN לפני שגילמור משחק עם המודול האלקטרוני.. מאיפה הקטע הזה ? הקלטה הזאת יצאה איפשהו?

trancelover

New member
DUB SIDE OF THE MOON !!

איזה נחמד חוץ מבוב מארלי אני לא ממש שומע רגאיי אבל עכשיו שמעתי משהו נחמד ביותר משהו שמע על DUB SIDE OF THE MOON ? והכל לייב

CaerBannog

New member
אכן אלבום מעולה

וכמישהו שכן ושמע ומכיר אמני דאב, האלבום הזה באמת פשוט מעולה, גחירסאוצ מעניינוצ ויתריים לישרים מעניינים ויצרתיים. 0אגב, אם בדאב חפצת, בדוק נא את king tubby, באמת שאין עליו. הוא גם אחד ממציאי הסגנון)

דור(2?)

New member
אני מכיר את האלבום,

אני אפילו דיי אוהב אותו....אבל הכל לייב? למה אתה מתכוון? כלים חיים? אני לא בטוח..

דור(2?)

New member
לא הבנתי למה אתה מתכוון

לייב=ביצוע עם כלים חיים, ללא מוזיקה אלקטרונית (אבל אלבום אולפן לכל דבר)? אני חושב שיש הרבה אפקטים שהם אלקטרונים ולא מבוצעים ע"י כלים חיים...אבל..יכול להיות שאני טועה

the xecutioner

New member
למה שאתה מדבר עליו קוראים

ביצוע אקוסטי, לא לייב חוצמזה שאתה עליז

דור(2?)

New member
../images/Emo6.gif

אז למה הכוונה ב"הכל לייב"? אני מתאר לעצמי שלא הכוונה להקלטה מהופעה חייה או משהו בסגנון...אז מה כן? ולא התכוונתי למוזיקה אלקטרונית, אלא למוזיקה שנעשתה ע"י מחשב, סליחה

במקום הודעה שנמחקה

הודעתו של translover נמחקה בשל חריגה מכללי ההתנהגות הנהוגים בפורום. ההודעה של xecutioner שבאה בעקבותיה נמחקה אוטומטית, בגלל השרשור. אני מזכירה גם ל-xecutioner ששמות גנאי וביטויים מעליבים אחרים (ר' ההודעה למעלה, שאני עדיין לא מבינה אותה), אינם מקובלים בפורום הזה.

trancelover

New member
חח מה לא היה בסדר?

התאפקתי השתדלתי שלא לרשום משהו שפוגע או שתרצי למחוק.. לאזוכר אפילו מה רשמתי :)

the xecutioner

New member
בדיחה פרטית, הכל ברוח טובה

אפשר להבין מה אדון מאהב הטראנס כתב לי?

trancelover

New member
אתה בסדר אתה..

חשבתי בהתחלה שהתגובה הראשונה היתה אליי.. והיא לא היתה ממש קשורה..

trancelover

New member
טוב כנראה שאני יצטרך להסביר פה.. :

ביצוע\הקלטה בלייב היא לא הקלטה כמו שיש לך למשל בDARK SIDE של פינקפלוייד ההקלטה של אלאן פרסונס עשה להם, עם כל התוספות, וכל הערוצים, ושימוש מקסימלי של כלים וכו'.. למשל בדארק סייד האלבום אולי לא ממש שמים לב אבל יש קטעים שגילמור בעצם שר על עצמו על הקול שלו, בשני ערוצים שונים למשל.. בלייב ההקלטה בלייב אין לך קאטים לשנות כמו שגילמור עושה למשל, הכל באוויר מוקלט בבת אחת עם מספר כלים(וערוצים בכלל) מינימלי יסדר לך אתזה יותר טוב בראש ככה: בהקלטה רגילה יהיו לך נגנים עם "5-6 ידיים" ובלייב הכל יבוא לך טבעי במספר מינימלי של כלים וערוצים בביצוע הכללי.. לייב אקט אלקטרוני לא קשור לזה שמופיעים גם קטעים מוקלטים, כי בעצם מנגנים עליהם ומוסיפים להם ניגון של כלים חיים למשל בלייב.. מה שיש לך פה כל האפקטים האלה והסינטים האלקטרוניים זה לא אומר שלא מדובר פה בלייב..

trancelover

New member
אמרת ביצוע אקוסטי..

אני ייתן לך רמז קטן.. יודע מזו גיטרה אקוסטית? סאונד אנלוגי?..

למעלה