קטע בדארק סייד הדיוידי

the xecutioner

New member
אני יודע טוב מאוד אני גם מנגן

על אחת כזאת (טוב נו.. קלאסית) דור שאל אם הקלטת אולפן שכוללת אך ורק כלים חיים ללא תיכנותי מחשב ואלקטרוניקה מוגדרת כלייב - ואני עניתי לו שלא, אלא ביצוע אקוסטי. משמע: ביצוע אקוסטי = הקלטת אולפן (לצורך העניין) שכל הכלים המשתתפים בה הם כלים אקוסטיים שעובדים על תהודת אויר ולא על אפקטים אלקטרוניים. ועל זה אין ויכוח

trancelover

New member
אין בעיה..

-קודםכל חשבתי שענית לי בהתחלה בגללזה היתה תגובה.. -למעשה הוא שאל ורשם בברור על הקלטת לייב בקשר למה שרשמתי בהתחלה.. אם הוא התכוון לביצוע אקוסטי את זה תשאל לא אותי

דור(2?)

New member
תודה רבה על המידע

עכשיו הבנתי אותך
וה"עליז" זאת בדיחה פרטית, אף אחד לא צריך לקחת קשה או להתייחס בכלל...

דור(2?)

New member
בלי שום קשר - האלבום עצמו

DUB SIDE - הוא אקוסטי או שנעזרו בו בתיכנותי מחשב?

דור(2?)

New member
הבנתי שהוא לייב

ואת המשמעות של זה...אבל אני לא יודע אם הוא אקוסטי או לא, כי כמו שהסברת, לייב זה לא אומר שלא נעזרו בתכנותי מחשב.. סתם תהיתי, זאת לא שאלה קיומית :)

trancelover

New member
אתה מייאש אותי..

ביצוע אקוסטי.. UnPlugged מה לא מובן.. זה לא קשור בכלל.. ביצוע אקוסטי, כלים אקוסטיים בלבד, הכל אנלוג.. תשחרר אותי.. :)

דור(2?)

New member
כן

יצא לי לראות רק חלקים קטנטנים ממנו, אבל לפי מה שראיתי והבנתי הדי וי די הוא על איך עשו את האלבום וכל מה שמסביב. יותר מידע כאן

דור(2?)

New member
אגב

בלינק שנתתי (הגעתי לאתר דרך ציףציף שהפנתה אותי למאמר על בארט באתר), יש אפשרות להוריד קטעים מתוך הדי-וי-די: דברים טובים, ללא ספק :)

dorones

New member
DSOTM - DVD

אם כבר העלית את נושא ה-DVD של הדארק סייד, אשמח לשמוע חוות דעת, אם שווה, אם זה מזכיר את הצילומים מההקלטות באולפן שהיו בפומפיי, איזה דברים מעניינים יש שם.. בתודה מראש.

trancelover

New member
זה דבר שווה לעלה..

קודם כל מראיינים את כולם והכל במקביל להוצאת הדיוידי(לא ראיונות ישנים.. ולא רק את חברי הלהקה, גם אנשים מסביב, גם עיתונאים מהתקופה שמבינים בעניין וכלמיני והכל סביב האלבום.. עוברים קטע קטע ומדברים על כל אחד בנפרד מאיפה ההשראה מה עומד מאחוריו איך עשו אותו וכל מיני שטויות חוץ מכל הניגונים של הקטעים ברקע ובכלל יש גם ניגון נחמד של גילמור ושל וווטרס בכמה קטעים ואז מכניסים לפי הניגון את הקטע של השיר המקורי בהתאמה והכל סבבה ובין כל האנשים שקשורים יש גם אחד מסטול כזה שמראינים אותו ולפי הקול שלו שאני מזהה הוא מופיע בכמה קטעים באלבום ששומעים איש מדבר לעצמו או משהו חח ברקע או צוחק לאזוכר.. וגם יש את הסאונדמאן שלהם שעשה את המיקס המעולה הזה, אלאן פארסונס מראים אותו באולפן ומשחק קצת עם המיקסר עם קטעים מהאלבום בערוצים נפרדים גם ומלא שטויות.. קיצר שווה צפייה..

למעלה